Vrlo moguce. Sajt preokret.me je radio https://webatelje.com - koji je, izmedju ostalog, radio i logo za organizaciju KOD.
SMRT FAŠIZMU!
Odmah sam znao da je Srdjan Peric, KOD ima isti video materijal samo sto je ovo politicki.
Peric je pokazao mudrost i dostojanstvo i bude li se glasao ima moju podrsku, moguce i samo ucesce tj doprinos tom njegovom pokretu tj preokretu.
Slažem se. Sve zavisi od ljudi koje okupi oko sebe, za par već znam i mislim da će bit dobra priča ako i ostali budu takvi.
Biće izbora, čemu žurba? Znam da u redovima imate dosta preletača koji će zarad očuvanja posla promijenit stranu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SweetShiva; 18-03-22 at 14:35.
Ovaj Pavicevic pravi veseljak.A nas lepi Rakovic kao Rakovic. Mrak.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dakle potpuno je regularno da ja izadjem sa pricom o ulasku u EU i prici o postovanju zakona i pravila.
I kad dobijem glasove, kazem "tuki, evo me sa DF, trazimo izlazak iz NATO i putuj Evropo"...
Pa vi cekajte 4 godine, a ja cu da namjestam tendere kumovima, zaposlim svu rodbinu i komsiluk...
Ne bih ja to nista diro
Sasvim normalno vidiš li. Ma neće oni izbore zbog Crne Gore i njenog boljitka. Nema to veze sa procentima. Mora se ta čaša žuči ispiti za dobrobit svih nas.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Koliko i kakvih smo sve predizbornih obećanja slušali od Dps-a pa preko svih drugih od putarine za Sozinu do 20000 radnih mjesta, pa ništa.
Sami biramo svoje predstavnike i kaznjavamo ih na narednim izborima ako ne ispune nasa ocekivanja. Tako funkcionise predstavnicka demokratija i to morate da shvatite.
Misliš SVI lažu
Sjeća li se ko koji su komentari bili prethodnih godina za poslanike koji su bojkotovali skupštinu i uredno primali plate? Nezavisno od toga čiji su poslanici.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zivo me interesuje bi li naredni izbori bili pokradeni…
f6
A dobro. U tivtu se nisu pojavili pojedini od osnivacke sjednice, isto tako i u BD.
Ali oni ne trose narodne pare, kao ovi prije, nego se bore za principe...
Znas kako vec ide prica kod nas.
Ne bih ja to nista diro
Ali URA vješto skriva činjenicu da ako se zakaže sjednica skupštine u vezi sa Zakonom o akcizama, na istoj mora početi i postupak izbora novog predjesnika skupštine
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Meni je samo frapantno što neko misli da bi se Demokrate, DF i ES mogli dogovorit oko bilo čega i da bi to bila funkcionaona vlast.
Mislim, zar nisu dovoljni primjeri Budva i Kotor, pakao što se dolje čini.
Iako su mi Demokrate užasne zbog teške demagogije i partitokratije, čini mi se da se sa njima može nešto dogovarati i da se to kolimo toliko ppćoštuje, dok je DF potpuno nepredvidljiv, radikalan i od danas do sjutra.
Zato mi je krivo što gledam kako Demokrate i URA spaljuju mostove sa najprizemnijim ličnim prozivanjima.
Ovo sve pričam sa apsekta neke potencijalne buduće parlamentarne većine koju bi mogli činiti URA, manjine, ES i Demokrate...
Generalno su sujete ogroman problem naših političara.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dobro kad ti je normalna manjinska vlada sa manjinama, dok ovamo brukanje sa suljom i co. iz dana u dan sve veca (:
Kontam da je rat ucinio svoje i da se nije imalo kud.
Zapadni partneri porucili ovim splacinama jes da ste losi, no nasi ste pa od **va** bili.
Last edited by gamechanger; 18-03-22 at 18:39.
Savršen poklon za bivšeg premijera i većini ministara, da ih podsjeća na pokojni srpski svet
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks