jeste, sve do trenutka do kad trener ne bude primoran da sve uplate prima preko računa (kako će sistem naći način da ga natjera, privoli ili motiviše, ostaje da se vidi). nijesi sporan ti tu toliko kao stranka koja vrši uplatu, nego on koji je prima kao takvu.
postoje mehanizmi da se gotovina potisne, ići će to polako ka tome ali mora proći još kamiona moračom da bi se desilo.
a do tad, malome pare u ruke i neka nosi treneru![]()
A svakako bi mu odmah legla uplata jer je u okviru iste banke.
Inace je ovaj nas platni promet zastarjeo ali nikome se ne zuri kad su gradjani u pitanju a posebno ne CBCG.
Tako je to kada nema instant sistema koji bi radio 00-24/7/365 i neke minalne provizije CBCG… primjeri IPS u Srbiji (besplatno kod mnogih banaka) ili SEPA po cijeloj EU… Zelle u USA
Last edited by Sale; 18-03-22 at 15:49.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Najavljen je i kod nas 24/7 platni promet za 2023.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nevjerovatno, koliko su bankari glupo usresredjeni....
Pazi, kamata na kreditno zaduženje im je 10% npr, a da oročiš srestva, u najbolje slučaju dobijaš 2%....
Kud je tu posticaj ljudima da štede novac u bankama....katastrofa, prenerazih se što mi rekoše bratu. On njima grdne pare, a oni njemu mjesečno 100e !!!!
nastancane su tone para (bukvalno i figurativno).Banke ne zele papir ti njima da dajes, one hoce tebi da daju. Potrazi na youtubu ime "Branko Dragas".Pogledaj bilo koji intervju sa njim. Bice ti sve jasno. Evo i ovdje imas njega: https://www.youtube.com/channel/UCkh...4imNBPQ/videos
U nlb stavis 2 miliona i moras ti njima da placas![]()
Pa tako je i na zapadu ali su krediti jeftiniji to je problem. Znaci ovi nasi nas dobro deru pored sve regulatora.
mene zanima koliko banke imaju nepokretnosti u svom vlasnistvu? mislim na ove oduzete za kredite?
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemaju previše jer im ne odgovara opterećuju adekvatnost kapitala. Atlas je dijelom zbog toga i nastradao.
Većina toga se proda faktoring kompanijama ili drugim licima nakon 2-3 godine koliko banke imaju pravo da drže nekretnine u knjigama da ne plaćaju porez na nepokretnosti.
Primjera radi CKB ima bilansnu sumu 1.1 milijardu a nekretnina 23 miliona.
Vjerujem da je u OTP faktoring druga priča.
Svakako za svaku ponaosob možeš vidjeti ovdje:
https://www.cbcg.me/me/kljucne-funkc...uspjeha-banaka
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Call centar CKB banke, broj 19894 na mrezi 67 i 69 javlja kao nepostojeci, cak i sa prefiksom +382.
Postoji li neki drugi broj na koji ih mogu pozvati?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
broj zoves bez ikakvog prefiksa
nothing comes from violence and nothing ever could
nece da moze ni sa ni bez +382
LM, zavrsio preko njihove web forme, nazvali oni mene.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kako ste zadovoljni sa mHB klik, vidim da je 1.30€ mjesecno.
Da li se placa posebno odrzavanje deviznog i tekuceg racuna ?
Ne placa se odrzavanje deviznog racuna.
Prva ima koliko hoces i to su radjene procjene vrijednosti koje su nerealne pa sad to ne moze ni da se proda po tim uslovima.
Ne zelis da znas sta sam sve gledao kod njih na prodaju i za koje pare
Nego, kod koje banke moze da se uzme iole povoljan kredit za kupovinu putnickog vozila za firmu, a da nije nlb autokredit?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Povoljan tesko![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks