Koliko se krece cijena celicnih konstrukcija i sendvic panela sa postavljanjem?
Imam neku nadstresnicu 10x5 metara otprilike, treba mi da to pokrijem celicna konstrukcija i neki lim ili panel.
Dje najbrze u PG odradit ljekarski za dijete?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
treba li punomoćje za kola za srbiju,otac i sin su u pitanju tj otac bi da se posluži sinovljevim kolima?ako mora koje tačno treba?
Hvala drug!
Nazvah i zakazah![]()
Have a parachute.
Šta je zuti karton? I ja trebam da putujem za 15 dana, a ne mogu uspjeti za toliko da prevedem auto i dobijem novu saobraćajnu
Međunarodna vozačka dozvola, izdaje se na rok od dvije godine (ili do isteka vozačke dozvole, ako ista ističe prije roka od dvije godine). Izdaje je AMSCG, ja sam je redovno vadio, rijetko kada je traže, tako da je malo ko ima, ali ako žele da ti naprave problem na granici mogu radi toga. Konkretno, meni su međunarodnu vozačku dozvolu tražili nekoliko puta na albanskoj granici i jedanput na hrvatskoj (govorim u periodu od zadnjih dvadeset godina), a zadnjih pet godina nigdje.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ima li neko predlog za poklon djecaku za 6 rodjendan? Radije ne bih igracku sem ako je neka korisna i zanimljiva da ga malo podstakne na razmisljanje.. hvala
skorije sam ja putovao po bosni (svojim kolima doduše) i nisu mi ništa tražili,čak ni zeleni karton.
Ako voli knjige i uci da cita Slikopedia, ima je u Narodnoj knjizi.
Bicikl, igracke gdje sklapa vozila, avione, pravi eksperimente..
Ima u knjizarama raznih edukativnih igara, IQ games recimo, kao tetris figurice i sheme po kojima ih uklapa. Drustvene igre, stare dobre, jos ako ima bracu, sestre. Loto, recimo, to bas vole, monopol, pikado, badminton set, sportska oprema ili rekviziti...
Dobri predlozi, fala ljudi.
Đe ima dobar izbor ruksaka za laptopove?
Ima li ko da mi da twitter nalog koji ne koristi?Nece da mi stigne kod pri registraciji pa je samim tim nemoguce da se registrujem
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vidim da imas opciju da se registrujes preko telefona ili preko email-a, pa iskoristi drugu kad prva ne radi
Have a parachute.
Preporuka za nekog klavijaturistu za prvi rođendan a da nije preskup?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Dje da kupim original suncane naocare? Ne znam koja je nasa optika divlja..
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Na aerodrom onda jedino ili bezcarinska zona luka Bar
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks