Results 1 to 25 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Kako tačno mogu biti gadniji, ako su iste stvari radili dps i sateliti + sve to, kako sam kažeš, začinili lopovlukom i satiranjem države?
    Prosto nema nikakve logike
    Ako krenemo od toga da liše "evropa sad" projekta su uradili šta, da razbiju ili napušte začarani krug koji imamo 30 godina? Nisam protiv tog projekta ali on sam nije dovoljan, kao ni opravdanje bili su samo godinu dana za neke stvari koje su se mogle pokrenuti..
    Sprdali smo se ovuda kad su se davale pare za gorivo za dolaske na proteste od strane dpsa, organizovanje dolazaka po državnim firmama i slično, pa se to usvojilo kao normalna stvar preko noći kod činilaca sada ex vlasti?
    Priča "o borbi protiv korupcije i raka koji je ostavio dps" a ćutalo se i žmurilo na ubačenje lopatama pješadinaca u državne firme? Procesuirano je grobara koliko?
    Plus sad "mi podržavamo sankcije zbog Eu ne zato što je to ispravno"?

U pravu si, nije isto aktivno krasti, samo kako nazvati ovo prećutno stanje na sve ono što se 30 god. prije dešavalo, oivičeno u prošloj vladi? Nije direktno saučesništvo, samo moralno je još gore..
    Last edited by Zedd; 16-03-22 at 16:29.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)