Page 86 of 304 FirstFirst ... 367682838485868788899096136186 ... LastLast
Results 2,126 to 2,150 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Iskreno, mislio sam da Miki i Jakov makar ovdje nemaju dilemu. Evo iskreno ne vjerujem da su ovoliki diletanti, ali baš.

Pa jel realno da su ovako glupi i da ne kapiraju? EU se ujedinila kao nikad, a mi bi kao tamo, al smo uzdržani. Baš baš baš PAKAO.

I onda ćete da se čudite kad EU krene da jako podržava Dritana kao premijera...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    I dalje vjerujes ovoj dvojici diletanata, prevarantima, reketasima i populistima. Pakao

EVROPA SAD
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    I dalje vjerujes ovoj dvojici diletanata, prevarantima, reketasima i populistima. Pakao

EVROPA SAD
    Ne mislim da su prevaranti i reketaši svakako. Populizmu su svi skloni, samo je intezitet različit, da se ne lažemo.

Bili su realno osvježenje u vladi. Jedino što je valjalo od ministara je taj ekonomski dio, kao i Sergej, Tamara i Bojanić.

E sad, mislio sam da je za ovu dvojicu prozapadna orjentacija MUST. Ako nije onda su definitivno i diletanti.

Evo sjutra će sjednica vlade, ako ne budu glasali za ono što je naša obaveza prema EU (usklađivanje spoljne politike), onda su se definitivno samoćikovali.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

@kimmi Evo upravo na RTCG-u saopštiše da je Milatović kazao da će glasati za sankcije Rusiji u skladu sa našim evropskim putem.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

4. The Following 3 Users Say Thank You to Isak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    374 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post

EVROPA SAD
    Ahahahahahahahahah

Udjem vazda dobro da se nasmijem na ove politicke teme...

Disclaimer: ne glasam vise, ne zanima me nijedna partija ni ko ce da vodi drzavu i kuda ce, please dont quote, ne zanima me, samo sam morao izdvojit.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Umjesto da odgovori, neko iz Vladinog resora proslijedio je mejl Vijesti portalu in4s, koji je objavio pitanja u tekstu u kome tvrdi da Vijesti crtaju mete ministrima.
    Proslijedili pitanje Vijesti onom rak-portalu. Kakva rak-vlada, nevjerovatno.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Proslijedili pitanje Vijesti onom rak-portalu. Kakva rak-vlada, nevjerovatno.
    Mislim da je tom portalu rok trajanja koliko i otvorenoj pašteti. Pa neka Gojko pravi redom IN5S, IN6S, IN7S...da vidimo je li brži hosting ili regulator...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Prema nezvaničnim informacijama ministarke Vesna Bratić i Jelena Borovinić- Bojović, kao i ministri Ratko Mitrović i Aleksandar Stijović najavili su premijeru da će biti protiv usvajanja odluke, dok će njiihove kolege Jakov Milatović i Milojko Spajić biti uzdržani.

Umjesto da odgovori, neko iz Vladinog resora proslijedio je mejl Vijesti portalu in4s, koji je objavio pitanja u tekstu u kome tvrdi da Vijesti crtaju mete ministrima.

Ali ovo je najjace vijesti im crtaju mete.
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    A kako su glasali podpredsednik vlade i ministri unutrasnjih i spoljnih poslova?

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Jaja poskupljuju 25%.

Kakve veze ima rat u Ukrajini sa jajima?

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Jaja poskupljuju 25%.

Kakve veze ima rat u Ukrajini sa jajima?
    Pa pošto jaja ne lete do prodavnice, nego se dopremaju vozilima koje idu na gorivo, a ono je pakleno poskupjelo, pa to ulazi u konačnu cijenu jaja da bi bilo rentabilno proizvođaču. A rast goriva utiče i na rast cijene prehrane za živinu, jer i rastu cijene žitarica itd...

Treba stići do svake prodavnice i zabiti.
    Last edited by Stewie; 15-03-22 at 17:32.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Oće li mi ko objasniti kakva je tačno zakonska obaveza u pitanju?

Činjenica da Vlada Milojka Spajića, Jakova Milatovića i Zdravka Krivokapića nakon 20 dana ruske agresije na Ukrajinu i dalje odbija da usvoji predlog Ministarstva vanjskih poslova o uvođenju sankcija i pridruživanju svim državama Evropske unije (EU), šta je i naša zakonska obaveza, tužni je pokazatelj lažnog i deklarativnog evropejstva odlazeće Vlade, ali i najbolji argument zbog čega je ona morala da ode, bez obzira na to što se dio javnosti čudio zašto je tajming “baš sada”.

Ovo je i razlog više što moramo što prije dobiti novu, 43. Vladu Crne Gore ��
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Pa pošto jaja ne lete do prodavnice, nego se dopremaju vozilima koje idu na gorivo, a ono je pakleno poskupjelo, pa to ulazi u konačnu cijenu jaja da bi bilo rentabilno proizvođaču. A rast goriva utiče i na rast cijene prehrane za živinu, jer i rastu cijene žitarica itd...

Treba stići do svake prodavnice i zabiti.
    Samo neka deru.

Što se mene tiče manje ću jest i to je to.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Oće li mi ko objasniti kakva je tačno zakonska obaveza u pitanju?

Činjenica da Vlada Milojka Spajića, Jakova Milatovića i Zdravka Krivokapića nakon 20 dana ruske agresije na Ukrajinu i dalje odbija da usvoji predlog Ministarstva vanjskih poslova o uvođenju sankcija i pridruživanju svim državama Evropske unije (EU), šta je i naša zakonska obaveza, tužni je pokazatelj lažnog i deklarativnog evropejstva odlazeće Vlade, ali i najbolji argument zbog čega je ona morala da ode, bez obzira na to što se dio javnosti čudio zašto je tajming “baš sada”.

Ovo je i razlog više što moramo što prije dobiti novu, 43. Vladu Crne Gore ��
    Pošto zakoni EU imaju primat nad našim, vjerovatno tu leži takvo tumačenje.. Veća će šteta dotičnim nastupiti u političkom smislu..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ajde gorivo, nego i hljeb ide na 80c.. Ali bitno je da su gmazovi skupštinski redovni kad se isplaćuju dnevnice a tukijem mrdnuli nisu zadnji mjesec..
    Kakva nama reforma zakona treba o skupštini i ljudi koji se biraju u njoj, hitno.. Doduše skupština je tek vrh ledenog brijega..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

15. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Čekaj, EU zakoni imaju primat nad CG zakonima u Crnoj Gori?

17. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Pošto zakoni EU imaju primat nad našim, vjerovatno tu leži takvo tumačenje.. Veća će šteta dotičnim nastupiti u političkom smislu..
    Mi nismo članica EU da bi njihovi zakoni imali primat nad našim, kakva je to nebuloza?

Mi kroz proces pristupanja i usklađivanja naših zakona kroz pregovore sa EU i sa njihovim Acquis-om imamo određenu obavezu da se uskladimo što je više moguće da bi napredovali u pregovorima. Ali to nije zakonska obaveza i tu je najgora mjera klauzula balansa. Da mi imamo zakon o tome i kaznene mjere definisane tim zakonom, valjda bi DPS davno bio u zatvoru jer se zbog njih pregovori razvlače u nedogled.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,412
    Thanked in
    6,718 Posts

Ajde gorivo, nego i hljeb ide na 80c.. Ali bitno je da su gmazovi skupštinski redovni kad se isplaćuju dnevnice a tukijem mrdnuli nisu zadnji mjesec..
    Kakva nama reforma zakona treba o skupštini i ljudi koji se biraju u njoj, hitno.. Doduše skupština je tek vrh ledenog brijega..
    brani Bulajić nAAAAAAAArodnu volju i vitalne interese CG pa zato ne zakazuje sjednicu
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

20. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Mi nismo članica EU da bi njihovi zakoni imali primat nad našim, kakva je to nebuloza?

Mi kroz proces pristupanja i usklađivanja naših zakona kroz pregovore sa EU i sa njihovim Acquis-om imamo određenu obavezu da se uskladimo što je više moguće da bi napredovali u pregovorima. Ali to nije zakonska obaveza i tu je najgora mjera klauzula balansa. Da mi imamo zakon o tome i kaznene mjere definisane tim zakonom, valjda bi DPS davno bio u zatvoru jer se zbog njih pregovori razvlače u nedogled.
    S obzirom da si sam sebi djelimično odgovorio, kako smo u fazi pristupanja i u vezi sa usklađivanjem zakona koji su u sprezi sa spoljnom politikom EU, određena EU regulativa ima primat u odnosu na naše zakone..
    Gore je iznijeta predpostavka, te ne vidim čemu ovoliko drmanje kaveza Stivi?
    To što je dps usporio određene procese, ne znači da u ovom momentu svi iz EU ne očekuju od nas da pokažemo jedinstvo sa njima..
    Ova uzdržanost Mikija i Jakova, a valjda se Jaki naknadno dozvao, će da ih košta politički u budućnosti.. Nemoj posle da se sablažnjavamo otkud toliko EU upire u Dritana recimo..

22. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    brani Bulajić nAAAAAAAArodnu volju i vitalne interese CG pa zato ne zakazuje sjednicu
    Polako će im se odbrana prešaltati na sopstvenu guzicu...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ukrajna snadbjeva Evropu žitaricama do 30% potreba. To će zbog rata biti otežano (kakva će žetva biti). Ima Evrope i druga žitna polja i druge kulture, ali tu dolazimo do još jedne začkoljice. Rusija snadbjeva Evropu sa veštačkim đubrivom do 40% potreba. Bez vještačkog đubriva otežan prinos poljoprivrednih proizvoda. To su direktni razlozi poskupljenja hrane, a indirektni je i transport koji takođe poskupljuje.
    Mi (Crna Gora) žito uvozimo (nemamo svoje), imamo samo jedan aktivan mlin tako da i brašno uglavnom uvozimo. Dakle drugi nam diktiraju cijenu tog osnovnog prehrambenog proizvoda.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

25. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,412
    Thanked in
    6,718 Posts

Polako će im se odbrana prešaltati na sopstvenu guzicu...
    polako? DF od početka brani svoju zicagu. po ugledu na braću im iz DPSa. naš parlament je full smećara koji brane samo svoje interese i zabolje ih briga za ljude
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

27. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ukrajna snadbjeva Evropu žitaricama do 30% potreba. To će zbog rata biti otežano (kakva će žetva biti). Ima Evrope i druga žitna polja i druge kulture, ali tu dolazimo do još jedne začkoljice. Rusija snadbjeva Evropu sa veštačkim đubrivom do 40% potreba. Bez vještačkog đubriva otežan prinos poljoprivrednih proizvoda. To su direktni razlozi poskupljenja hrane, a indirektni je i transport koji takođe poskupljuje.
    Mi (Crna Gora) žito uvozimo (nemamo svoje), imamo samo jedan aktivan mlin tako da i brašno uglavnom uvozimo. Dakle drugi nam diktiraju cijenu tog osnovnog prehrambenog proizvoda.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Ada sad ce se vratit veliki strucnjak Dragica Sekulic i sve ce bit ok! Nadam se da se skinula sa tableta jer nam treba njen cisti um!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Zar nije i Rusija posle Ukrajine naveći izvoznik žitarica, ako ne i u ustom rangu?
    Tako da i sankcije (ako nisu kurvinski i sankcije na žitarice zaobidjene) Rusiji svakako utiču na tu cijenu.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Čekaj, EU zakoni imaju primat nad CG zakonima u Crnoj Gori?
    Yup, ako idemo logički - čim naši sudovi zaštekaju po difoltu, ide se u Strazbur po pravni lijek..

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Gledam ove reklame za Berane, nisam znao da je Aleksa povećao ovaj minimalac, ajde da Jaki i Miki to pričaju..

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

To po meni nema ama baš nikakve logike, nismo članica EU da bi njeni zakoni bili jači od naših zakona za primjenu u CG, a imaš i primjera dje su domaći zakoni jači i kod samih članica EU unutar same ddržave.

Nema ljutnje, ali to za Strazbur si lupio, nema to nikakve veze sa EU, već mislim da su njegovim presudama podložne članice potpisnice Konvencije za zaštitu ljudskih prava ili nešto slično tome.

33. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Page 86 of 304 FirstFirst ... 367682838485868788899096136186 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)