Rusi od Kine sigurno mogu da dobiju dosta toga što im nedostaje ili je preskupo za proizvodnju. Za početak, mislim da ruska avijacija kuburi sa pametnim bombama i raketama. Zato izmeđju ostalog i lete nisko (doduše izbegavaju i UKR pvo sisteme koje su navodno uništili). Od kineza bi mogli da nabavljaju iste, jer Kina sigurno ima resurse i tehnologiju da to proizvodi daleko jeftinije.
Ne znam sto bi moglo biti sledeće, ali neđe pročitah podatak s Ukrajinske strane da je navodno ispaljeno oko 30 Kalibr raketa. 8 je pogodilo cilj, 22 su oborene. E sad, ne bih se začudio da je u tom slučaju radio Patriot. Jer nisam siguran da Ukrajina ima takve sisteme koji mogu poskidati 22/30 krstarećih raketa.
U svakom slučaju, ovo ako je tačno, znači da se probavaju snage. Slično je bilo kad je 2017. Amerika gađala sirijski aerodrom sa tomahavcima. Navodno je cilj bio i da se testira ruski S400 sistem u Tartusu, koji nije dejstvovao. Sve je to opipavanje pulsa ja mnim.
Nadajmo se da neko nece otic predaleko i napravit zaj*eb zbog kojeg ćemo svi na planeti ispaštati. Big time.

Reply With Quote
Bookmarks