Kako je Crnu Goru bog neki pogledao sa uvodjenjem u Nato savezu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
"Два слова".
Samo dva slova.
Mrak.
https://twitter.com/olex_scherba/sta...jYp7vsGXQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kontekst je sve.
Glasalo se 18.12.2014 god. Govori predstavnika baltičkih država su govorili da je licemjerno što Rusija predaje ovakvu rezoluciju (onda se osvrnuvši na istoriju), pogotovo što je zaposjela teritoriju suverene države. Sa tim u vezi čitava EU je odlučila da bude solidarna sa baltičkim državama, te i mi tu uletesmo.
Kome se da sve da rascivija ima na zvaničnom mjestu sve. Evo link https://digitallibrary.un.org/record...ollapse-header
Pretpostavljam da nijesi citao ni jedan draft te rezolucije? Zar ti nije čudno da cijela Evropa bude uzdržana kod takve rezolucije? Može li bit da je problem sadržaj iste jer ograničava slobodu izražavanja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
vojni savjetnik ukrajinskog predsjednika sve predvidio još prije 3 god.
napad Rusa sa teritorije Bjelorusije i preko Krima(uz gađanje avijacijom), opsada ukrajinske vojske u Donbasu, kreiranje novih "narodnih republika"
priča o tome da je cijena ulaska u NATO rat sa Rusijom, a ako ne uđu u NATO da će biti apsorbovani od strane Rusa za 10ak godina
She is only here to annoy herself!
Ovo su navodno sve stari snimci pripremljeni unaprijed, uostalom kao i slike Zelenog po medijima kako stoji u rovove i pod opremom čeka protivnika, a ono ustvari slike od prije 2-3 godine dje je bio u obilazak i kontrolu vojske.
Ova žena sa sliek desno od njega je ubijena 26og februara.
Naravno da jesam, eno je imaš online.
Ja sam se prevashodno osvrnu na to kako su glasale Ukrajina i SAD.
Forever young, i want to be forever young
E pa pročitaj i izlaganje predstavnika USA pa onda EU i prije toga poziv USA Rusiji da se izmijeni tekst da bude prihvatljiv svima jer ograničava slobodu izražavanja.
Uzdržano ili protiv u ovom slučaju je isto, osim ako nijesi demokrata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Наводно у артиљеријском нападу ВСУ уништен понтонски мост који је направила инжењерија ОС Русије.Чини се да су два инжењеријска возила уништена.
Наводно уништени припадници чеченске Росгвардије (Кадировци): 18+
Дјеловање противоклопног система Стугна-П украјинске производње по оклопним јединицама КоВ Русије.Украјина има велику количину ових ракета.
Заробљена руска ауто-кухиња на шасији камиона Камаз, питам се одакле су мазнули оволико кромпира.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Žena na slikama nije nikakva Ina Derusova već Tatjana Ostaščenko, komandant medicinskih snaga Vojske Ukrajine.
30. Jul 2021
For the first time in history: Armed Forces now have a female commander
Šta se dešava sa tobom?
Je li teško ukapirati da se ruskim zvaničnicima ništa ne može vjerovati a ne nekim bot nalozima sa društvenih mreža.
Dokle više sa laganjem?
Last edited by ASC; 13-03-22 at 19:16.
@ASC meni se čini da se ova žena obraćala od kad je počelo ovo?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šljivančanin, jedan od komandanata opsade Vukovara, osuđeni ratni zločinac koji je dobio 10 godina robije, analizira ruske planove za Kijev.
Last edited by ASC; 13-03-22 at 19:37.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Skolovani SFRJ kadar, osudjen i odlezao kaznu u hagu.da ne ulazim u presudu, njegov odnos prema vojsci drzavi iz toga vremena.treba li da mu se oduzme i pravo govora, da ga odma strijeljamo da ti ucinimo?kad moze odje svako bacat bombe od komentara,vala i jedan penzionisani general moza iskomentarisati svoje vidjenje, koje moze ili ne mora da ti se svidja.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Polakote sa tom patetikom.
Školovani kadar kojiem je trebalo skoro 3 mjeseca da sa 30,000+ ljudi da zauzme grad koji brani 2000 ljudi, sad prognozira da 30-40k ruskih vojnika mogu da uzmu Kijev za 3 dana koji brani preko 100k ljudi.
Na stranu to što je osuđeni ratni zločinac, mogao je makar nešto da nauči iz sopstvenog iskustva, a i da se postidi sranja koje je napravio umjesto da navija za ponavljanje istog u višestruko većem obimu.
sama činjenica da je ratni zločinac, dovoljno govori
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Шљиво прича бесмислице.Иначе он је у Вуковару од шаке зенги, хрватске полиције и добровољаца изгубио цијелу једну бригаду.Да би заузео варошицу у којој није било више од 20так хиљда становника у то вријеме.
Да се разумијемо за три дана Путин може заузети само рушевине града уништеног тактичким нуклеарним оружјем.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Jedan od najgorih ratnih poteza u istoriji je zamisao da se osvoji Vukovar. JNA je imala mogućnost da opkoli/zaobiđe grad i tada bi imala praktično otvoren put do Zagreba. Hrvatska odbrana je na tom potezu bila potpuno nemoćna da se odupre oklopnim jedinicama u otvorenoj borbi. Ali su mozgovi odlučili da Vukovar mora pasti. Da ne pričam što je dalje bilo, zaključno sa ratnim zločinom u Ovčarama.
Rusi, poučeni sopstvenim iskustvom sa Groznim, izbegavaju da zalaze u gradove. Opkoli i piči dalje. Samo što nisu računali da će Ukrajinci ovako da im se suprotstave.
Ili možda jesu, pa je zato i odrađen onaj suludi desant na Hostomeljski aerodrom. Time su omogućili glavnini da se u 2-3 dana probije nekih 100-150km ka Kijevu. Sad im je ključno da se probiju kod Irpenja i Brovarija, što mislim da neće uspjeti jer iziskuje velike gubitke.
Ipak, mislim da je događaj dana ovo bombardovanje kampa za strane dobrovoljce i pse rata. Prvo, što je veći broj ljudi stradao ili ranjen. A drugo, što je to tik uz granicu sa Poljskom. Očigledno rusima nije problem da gađaju i najdalje ciljeve u Ukrajini, s dosta preciznosti (ovaj Kalibr im ispade najbolje oružje). Zvuči to sve i kao uvod u potencijalno granatiranje konvoja sa oružjem koji stižu sa zapada. Na sve to je i NATO dao neku izjavu. A čini mi se da je Zelenski ili neki UKR zvaničnik prekjuče dao nesmotreno izjavu kako se upravo tamo u Javorivu okupljaju strani dobrovoljci.
Obrni okreni, neko primorje se mora desiti. Ukrajina svakim danom sve više strada, Rusija će pojačati granatiranje jer nije u stanju drugačije da slomi vojsku Ukrajine. A zapadne sile se nadaju da nešto neće strknuti ka njima, jer će i oni morati da odreaguju.
A ono da je svijet pravedan bilo bi tu mjesta za mnoge generale od amerike pa do kine.na nasu zalost ne zivimo u utopiji.odje se sve zgozavate nad jednom stranom to mi se gadi, za mene su zlocinci svi koji direktno ili indirektno ucesvuju u bilo kojem ratu.ovaj ili onaj jel to bitno
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Interesantan niz.
In modern Russian discourse, Russia is the anti-Nazi force and any ethnic minority which didn't fully assimilate is either apparently Nazi or potentially Nazi which just didn't show their colours. If you were not Nazi, you'd just abandon your Nazi roots and de-Nazify = Russify.
Denazification = Russification, because being minority, like Ukrainian is Nazi. If you speaks Ukrainian, it proves your Nazism. If you criticise policies of Moscow, you are 100% Nazi. If you resist its territorial expansion, no further proof is necessary - Nazi without any doubt
SMRT FAŠIZMU!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks