Ne bi to nikad DF, kao autenticni predstavnici Srba u Crnoj Gori, uradio.
Ne bi to nikad DF, kao autenticni predstavnici Srba u Crnoj Gori, uradio.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako to mislite nemaju komentar? Zar nije jedno veliko NE? I da se to NE ubaci u program.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
primirile bi se strasti, veli. a kakva država, nema većeg dna. sve bi vjerni glasači DPSa i DFa progutali samo da im miljenici na vlast budu. mada nije loša ideja. ujedinjenje DPSa i DFa. koncert na trg, pjevaju Jadranka i Baja Mali
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jadranka i Danica, sa istom pjesmom da učestvuju i na Evrovoziji i Azijoviziji.
Zasto nema u medijima skoro nikoga iz Vlade br. 42?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Je li realno da neko stvarno očekuje da dps i df zajedno kao formiraju nekakvu vlast i da na to neko kaže da "mrzi df ali je to ok"?! Ne znam, meni je milije da putko baci jednu zemlja zemlja i aj u pm svi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ono, dvije su najjače političke grupacije, maltene imaju isti nivo političkog ugleda u međunarodnoj zajednici, isti su im principi...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Znači, zapad silom na sramotu naćera Dritana da raskanta Zdravinja i kompaniju zbog proruskog kadra, ali kompletan df je ok? Df čiji lideri javno podržavaju Rusiju?
A nije OK nikako.
Samo ako pogledas komentare, i to na anteni M, vidis da vecini tih "postenih i zabrinutih" sa obije strane to i nije losa ideja
Ne bih ja to nista diro
Najprije ce se oni dogovoriti oko svega, to bi se zvala stabilna vecina. I taman da promijene ustav da ti za izbor bilo cega drugacijeg treba vecina od minimum 80 poslanika, i da kada budu izbori ne zakazuju bilo kakavu sjednicu i da nema vise izbora i da se ne raspravlja vise o politici. I da potpisu temeljni i da crkva prihvati vladu kao najrodjeniju i da osigura time mir i dugorocnu stabilnost. Dogovor kucu gradi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da df i dps naprave koaliciju, to bi bilo dobro, jer bi narod nadam se konačno ujedinio u tome da uzmu govnjive motke i pošli i odrali od batina sve političare i pobacali ih u kontejnere... poludješe ovaj narod više
Last edited by lucke91; 13-03-22 at 08:59.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vibraciona terapija u 1890 za glavobolju. Razmisljam o primjeni na DFS glasačima. Ili obrazovni sistem unaprijediti. Jedno ce upaliti.
γνῶθι σαὐτόν
https://www.dan.co.me/vjera/pravosla...rajina-5110959
Neka ovo ovdje
Догађаји у Украјини последице су безбожништва које се тамо укоријенило, а Црна Гора је пројектована да буде мала Украјина, казао је јутрос након литургије у Храму Христовог Васкрсења у Подгорици митрополит Јоаникије.
Podgorica Podgoricanima!
Kako se to narod u Ukrajini međusobno zavadio kad su im Rusi upali u državu i razvalili je?
Tako što Ukrajinci evo godinama ubijaju Ruse? Tako što im brane da upotrebljavaju jezik. Itd itd.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Zakleo bih se da je na temi o ratu u Ukrajini objašnjeno koliko je ukupno ljudi poginulo u borbama od 2014. naovamo, koliko Rusa, koliko Ukrajinaca, koliko je ukupno civila bilo među poginulima. Nešto nisam zapazio da su Rusi mirno sedeli i mirisali cveće, a Ikrajinci pucali po njima. Ali ajd.
Samo ništa od toga ne bijaše u Putinovoj objavi rata, nego nato, istorijsko pravo na rusku zemlju Ukrajinu, nije se zaustavio na otcijepljenim djelovima đe su Rusi ugroženi, a sad vidimo i da su pravili virus koji ubija samo Ruse, jer je to baš moguće.
A siguran sam da tamo trenutno nije najteže ruskoj pravoslavnoj crkvi u Ukrajini.
A još sam sigurniji da je vrlo smrdljiv, zlonamjeran i u skladu sa politikom spc potez bradate spodobe da povezuje Crnu Goru sa Ukrajinom.
EDIT: Zaboravih da dodam, Joanikije još jedan od onih koji je veći Rus i pravoslavac od Rusa, pa čak i od prvog čoeka ruske pravoslavne crkve u Ukrajini.
Last edited by NHM; 13-03-22 at 16:59.
.Bole, AL no1, avet, Bluemoon, dobrocanin, Illuminated, Ostoja, remark, SweetShiva, Zedd, zvoncica
Da ti jedeš Frontov kulen i ti bi ka ovi naši drugari forumaši. Da se vozaš na pare ruskih turista koje ostave po crkvama u sezoni, da ti popadija nosi Luj Viton tašne i ti bi ka ovi naši popovi.
Ne misliš valjda da tu ima bilo kakve nematerijalne primisli.
Nekome kulen, nekom ženi Luj Viton, kako je ko koštao. Cijena je samo umijeće samoprodaje.
Last edited by Gagarin; 13-03-22 at 17:00.
Tko leti, vrijedi...
Shodno ovome polozaj srba u cg je isti kao rusa u ukrajinu?
f6
Da. Ne smiju pricati srpskim jezikom. Cak cuh da ni bankovne racune godinama nijesu mogli otvarat. Itd itd.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks