Sve se zna. Milo statis i bajdenov sin
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prvi i osnovni interes su gradjani, dolazak lidla dovodi do zaposlenja 1000 ljudi, do konkurencije u platama i drastičnog pada cijena u maloprodaji... treba da punimo dupe bokanu dok su nam cijene u markete najskuplje na balkanu i na nivou EU, i da razmisljam da mu dajem duple pare jer je iz cg...
Moram te razočarat inače, gotovo sve što kupuješ po cg su inostrani proizvodi, lanci prodajni, butici itd, tako da pare svakako idu vani... a iza domaćih lanaca stoje milo i kumovi koji isto iznose pare na sigurno po raznih ostrva i investiraju ih po dubaiju itd...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
sto ce nam lidl, imamo fabriku cokolade.
i cipsa i smokija u tuze.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako tih 1000 novih radnih mjesta prouzrokuje otpuštanje 1500 onda nema tu interesa gradjana. Za proizvode se slažem ali nije to krivica vlasnika domaćih lanaca nego države. Osnivač Volija živi u Cg i traši i ulaže novac odje, šta ima po inostranstvu ne znam.
Voli je generalni sponzor kk budućnosti, ako ne griješim?
Da se pitam zaustavio bi na početku i samo ovoliko širenje Volija jer je zatvorio dosta porodičnih prodavnica, a još nam je samo Lidl trebao = moje mišljenje, ako ga smijem imat a da mi ne kažeš da sam splačina.
Goran Djurović je ljudina i to je što mogu da kažem, razumijem i jednu i drugu stranu i za i protiv Lildla ali to splačina zbog izraženog mišljenja ne mogu da razumijem.
Last edited by SweetShiva; 11-03-22 at 21:05.
Interesantan tajming, koji li su ovo Rusi za ime Boga, biće neki pošteni ljudi koji su na ta državljanstva čekali godinama...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ovi što im je smisao postojanja Crne Gore i političkih partija u njoj - biti protiv DPS...njima prijateljski savjet - oprezno sa Krivim, Spajkom i Milatovićem.
Meni oni izgledaju kao da su "čipovani", i da su sledeća rezerva sa klupe, ako SNP zglajza...ili možda čak i bez toga.
Prosto, utihnula dreka, primirili su se, ponašaju se bukvalno kako se ponaša neko ko je spokojan, jer je već ispregovarao nešto, i zna da neće dugo grijati tvrde opozicione klupe. Možda griješim, ali to je samo moj utisak - veći su NATO-vci od onih što sjede u Briselu, mirno obavljaju zadatke u tehničkom mandatu, bave se svakodnevnim stvarima, ne talasaju, nema zapaljive retorike, nema neke emocije niti "borbe za život", koja se vidi kod DF i Demokrata s kilometra...
Čisto radi kolega, oprezno s njima, nešto mi ne izgledaju pouzdani...
"Nikad sa DPS" ne može biti program, koliko ja znam.
A ja ostado' bez odgovora, sve i da je jedina svrha postojanja neke stranke - "nikad sa DPS" (Demokrate, manje više) - đe je, po tebi, neka linija kad bi bilo vrijeme reći "za*ebi ti DPS i sve, ovako se više ne može"? Na nekoj liniji od banalne stvari, pa do toga da CG podrži rusku agresiju na Ukrajinu + istovremeno prizna Tajvan, Sjeverni Kipar, podrži napore sjevernokorejskog i iranskog nuklearnog programa, i proglasi da je Bajden pokrao izbore - neđe je linija?
Ono, samo da utvrdimo postoji li ta linija. I ovako mi je fascinantna fascinacija sa DPS, pogotovo pošto smo imali priliku da vidimo ove druge evo godinu - isti *u*ac, samo se cjenjkamo ko je alaviji...
Da se DPS ponašao ovako, što se pojavnog oblika tiče - vladali bi još 50 godina. DPS nikoga nije micao. DPS se nije odricao kadrova tipa Miga, Ivanovića, Gvozda, čak i kad su im nanosili ogromnu političku štetu. DPS, odnosno njegov nastavak SD, je silom na sramotu ponovo u državnu službu vratio onoga Obradovića "Ramada", iako je po zakonu to izričito nemoguće.
Dakle, DPS "ne da svoje", pa da su ne znam što napravili. Rijetki su izuzeci, od Sveta Marovića, pa do onih koji su tiho skrajnuti, poput Gordane Đurović, zbog ko zna čega.
Ovo ekspresno micanje sa funkcije može da bude i dobro, ako su motivi pravi - pokazao si se kao diletant i korumpiran - paljba. Problem je što do sad motivi nijesu bili takvi, jer Kandić jaše, Bratićka jaše, Stijović i Mitrović jašu - dakle, kriterijumi su iza kulisa, a ne po zaslugama. Čak i po zaslugama, ako je prečesto, pokazuju nesposobnost i neodlučnost onoga ko tako mijenja kadrove, ali to je već pitanje za veći stepen razvoja demokratije.
Nevezano za ovo...zadnjih dana su komentari na "Vijesti" urnebesni. "Džaba vam spletke, narod hoće Petričevićku". Zamisli to da napišeš.
Ako ja dobro razumijem, jokovic i ostali poslanici iz snp mogu uzeti mjesta u vladi jer bi izgubili mjesto u skupstini? Prvi naredni na spisku su df poslanici...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Gdje god hoće mogu da je povuku, što se mene tiče, sve dok izađu na izbore i provjere koliko ljudi to podržava. "Sjećate li se našeg osnovnog predizbornog obećanja - da nećemo sa DPS? E sad bismo drugačije, pa ko hoće za to da glasa neka izvoli."
Pa e. Zdravko Krivokapić i Milojko Spajić su svakako to planirali što nabrajaš, plus da potpišu kapitulaciju kad navale ruski tenkovi preko granice. Pa nam je zato Iznogud morao da popije čašu žuči i žrtvuje se da postane premijer.Na nekoj liniji od banalne stvari, pa do toga da CG podrži rusku agresiju na Ukrajinu + istovremeno prizna Tajvan, Sjeverni Kipar, podrži napore sjevernokorejskog i iranskog nuklearnog programa, i proglasi da je Bajden pokrao izbore - neđe je linija?
Makar malo dodira sa realnošću kad pišemo bi dobro došlo. Ne tražim puno, eto, samo da prepoznamo da objektivno postoji.
Užurbano se prazni kasa i kuva vruć krompir novoj skupštinskoj većini da izglasa rebalans i novo zaduženje u aprilu.
Ali bulajic
f6
Vladine uredbe su majke svih zakonskih akata.
https://www.antenam.net/politika/236...-n-1FOI0Uml2fI
DF ponudio DPS-u da formiraju vladu
Sent from my phone
E ako se udruze vala cu glasat za njih.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
jedino istorijsko pomirenje Crne Gore, koje priznajem! lopovi i izdajnici. jedni su uništavali državu 14 godina, drugi bi nekako narednih 20 da im se može. đaPe Bulatović i Miško Vuković da budu premijeri, pa rotacija na po godine
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks