https://twitter.com/nexta_tv/status/...TTH9r8g4A&s=19
BPD - barel na dan?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Takoe.
Prema tome, šta da ti kažem?
U najgorem slučaju, dolazi do određene stabilizacije?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/v/594466?utm_..._share_counter
Idemo Niiiiiisss
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
![]()
Last edited by branko.kotor; 11-03-22 at 20:38.
Sad ce i oni sto su psovali trotinete da ih kupe
Nadam se smanjenju guzvi u najgoru ruku, a samim tim i ljepsem vazduhu..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
A kakvi..vozice se ka i do sad... ni manje ni vise...
Sjetite se price o cigarima kad su drasticno poskupile
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Stvarno je glavni grad ruinisan saobraćajnim gužvama, a kad pogledaš 70% saobraćaja čini po jedna osoba u vozilu.
Treba:
-ispromovisati ponude javnog prevoza, s npr pristupačnom cijenom mjesečne kartom.
-efikasno organizovati linije (glavni grad je ovo već započeo)
-efikasno pružiti informisanje o putanjama linija i redovima vožnje.
-efikasno sankcionisati lica koja se ne umiju ponašati u javnom prevozu i uznemiravaju druge putnike
-Izvršiti analitiku za djelove grada gdje su platna parking mjesta na ulici zauzeta 70%+ vremena u 24h, i u tim djelovima grada sagraditi višeetažnu parking garažu.
Zaključak:
Vjerujem da bi veći broj ljudi koristio usluge javnog prevoza, kad bi bili bolje informisani.
Porastom broja korisnika bi se postepeno stvorili uslovi za gušći red vožnji, više linija, itd.
Benefit se ne bi ogledao samo u novčanoj uštedi korisnika javnog prevoza, već bi i zagadjenje bilo značajno manje, a vozači - manje nervozni. (Konkretno, danas u PG sam izbjegao oko 10 udesa, sve ludo!!!)
Minhen i Budimpešta imaju fenomelano riješen javni prevoz, a mi se u maloj Podgorici ne možemo stabilizovati.
Ne bude li ubrzo sluzbeno raspitacu se za voz...Ima li mjesecna karta uopste?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Bila je, mora bit i sad.
E sad, koja joj je cijena ne znam, idi na sajt ŽPCG, nadji im kontakt i pitaj ih.
Forever young, i want to be forever young
Trebalo bi da ima. Ukoliko nemas preko 29god možeš da izvadis EYCA karticu u pg... Imaš popust na železničku stanicu na svaku kartu do 50%... Možda i ako imaš nekog kući da je mlađi od 29god možeš možda preko njega, sad svakako imaju maske tako da....
Sent from my SM-A305F using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Od sjutra do sledećeg petka u Srbiju 1.60e dizel.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Evo se zali kolega preko bare kako je skocilo gorivo tamo... $1.24 po litru ako sam dobro galone sracunao...
A odgovara mu kum iz Njemacke da je u poslednje dvije nedelje dizel skocio sa 1.43€ na 2.32€ trenutno.
Inace juce kod nas na pumpe sam gledao dje svi redom pune i bidone i bacve iako su sve one postavljane slike bile iz okolnih zemalja..
Na Petrol-u nije ni bilo obicnog dizela vec samo avio dizel, 8 centi skuplji...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Svaka povezanist sa ovom temom je sasvim slucajna...
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
mi cemo i pregurat sto prelazimo tu do 1000km mjesecno , no je ovo udarac za prevoznike, firme koje voze svaki dan sirom cg i dalje ... a to ce se odrazit na nas jer cim skoci prevoz skacu i cijene robe, namjernica itd
ps. racunam ljetos iz PG do na more i nazad 30e goriva![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Idu li cijene plina gore?
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Vjerovatno ce i plin gore, drzace se na 45-50% cijene benzina.
Prema tome, šta da ti kažem?
Jesu li i u pg zabranili bidone?
Sent from my SM-A305F using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Plin nezvanično sa 0,89€ na 1 do 1,07€
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks