Results 1 to 25 of 669

Thread: Rat u Ukrajini i Budućnost Crne Gore

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    26,280
    Thanks Thanks Received 
    8,427
    Thanked in
    4,150 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Da si pazljivo pratio sto sam pisao, nasao bi da sam napisao da cu da castim kad vidim Petra Ivanovica u Spuzu. Ili da cu popit u cast toga. Ali, kakve to veze ima s odgovornoscu lidera DF-a zbog njihove saradnje sa ruskim spijunima? Svak za svoje odgovara.

Zar je toliko tesko da se stvari ne gledaju crno-bijelo? Da ako sam nesto napisao protiv lidera DF-a, da to ne znaci da podrzavam DPS? Ili, obrnuto? Koji je to defekt da neko moze razmisljati na takav nacin? Pisao sam i o Gvozdenovicu, o Prvoj familiji, korupciji, za DPS sam nebrojeno puta napisao da je najvise zlo koje je snaslo Crnu Goru. Sto jos treba da uradim da bi bio zadovoljan? Da kazem da je normalno da Strahinja Bulajic razgovara s ruskim spijunima u nekoj kafani u Dg i da to cak smatra normalnim? Druga je stvar sto je Katnic upropastio optuznicu pokusavajuci da fabrikuje nesto cega nije bilo. Naravno da nije bilo oruzja u jezeru. Ali to ne znaci da lideri DF-a nijesu imali kontakte sa ruskim spijunima. Sem ako su zapadni obavestajci izmislili pricu o sastancima ruskih obavestajaca s DF politicarima 2016. godine i oni ljudi kpje su tajno snimili nijesu bili ruski spijuni.

Izvini, nemoj se uvrijediti, ali ja stvarno ne vidim nacin na koji mogu imati ozbiljnu komunikaciju s nekim ko na takav nacin razmislja. Ne ljutim se na tebe. Ne mislim da kod tebe postoji losa namjera. Navikao sam na takav nacin razmilsljanja na ovom forumu. Da ako nesto kritikujes, onda mora da podrzavas neku suprotnu stranu. Koju?! U CG ne podrzavam nikog. Nijednu stranku. Nijednog politicara. Omaklo mi se pa sam u jednom trenutku podrzao Abazovica. Pa nesto kasnije Becica u vrijeme izbora u Nk (vjerujem da se moze naci moj glas za Demokrate u poll-u odje na forumu kad su bili izbori u Nk). U poceku sam imao simpatije za Zdravka Krivokapica. Dok nijesam shvatio da su svi oni, svaki na svoj nacin, prevara. A to da sam podrzavao Abazovica, Becica i Krivokapica, dosta govori o tome sto mislim o DPS-u.

Za DPS nijesam nikad bio. Never ever. Po naski, nikad u zivotu.

Nemam te namjeru ubjedjivati.
    Sve si ti to lijepo objasnio. Osim ono glavno koje navedoh. Pričate o stranom uticaju i interesima, a jedan zamjenik sekretara nam sastavlja vladu i govori nam ko u istoj ne može biti. I to vam je ok, ali vam mnogo smeta debil od Strahinje koji se sastao sa nekim ruskim diplomatom. Da li ste vi normalni?

Sent from my KB2003 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)