Znači Pipunčina zna da su fašisti, svemogući zapad & co svrgli poštenog Janukoviča?
A ono što znamo je da je lik je uteka za Rusiju kao predsjednik Ukrajine, posle prvih sukoba '14-e, a prije toga posla Putinu pismo đe je otkrio svašta.
Osuđen je za izdaju ali mačku o rep to jer viri sve ove godine iz guzice Putinu, čekajući da se ponovo instalira na čelu Ukrajine, naravno kad mu se počisti teren.
To je ono što se desilo a da znamo, nego je u modi je ubacit svemogući zapad i fašiste u paketu kad god treba.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Nadam se da Pipun nije rekao "Vladimir Janukovic" i da su samo lose prenijeli.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pa Putin je 2014. popizdio što je svrgnut demokratski izabrani čovjek kojeg je on odredio pa je započeo mirovnu misiju sa ciljem da se organizuju slobodni i fer izbori na kojima bi opet pobijedio neko koga on odredi. Šta je problem?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije tajna da je to sve izvedeno uz veliku podršku nacističkih grupa poput Azova i Desnog sektora, ima i Kličko sliku sa nacistima iz Azova.
Janukovič je bio lopovčina i marioneta, ali stoji da je u tom trenutku bio legitimno izabrani predsjednik.
Što se tiče zlaočina u Donbasu od 14-te na ovamo, ko ima želudac neka malo istraži, bukvalno su ljude razapinjali na krstove pa zatim na isti palili
Forever young, i want to be forever young
Nauci da kacis tvitove molim te
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo jedna priča
https://twitter.com/RSE_Balkan/statu...Hqf5KfcMg&s=09
Sent from my moto e5 using Tapatalk
@stefke
Ako meni kažeš, neki oće, neki neće, sa telefona ih pejstujem i u tweet codu, ali ne znam koji mu je djavo, stoga ostavim i izvorni link.
Last edited by technus; 10-03-22 at 20:54.
Kako je pobijedio? Neka me neko ispravi ali nije li on hapsio Timošenko i opoziciju, sloboda govora je tada bila u teoriji samo, bukvalno je slijedio Putinov recept...
2. Oktobar 2015.
Prosti jadi za jednog forumaša, ali izgleda da je ruski državni vrh povjerovao u ovo samoobmanjivanje...
Uglavnom, šta se promijenilo u odnosu na taj oktobar 2015?
- Rusija je aprilu 2018. završila kolovozni most a u decembru 2019. željeznički most preko Kerčanskog moreuza
- Masovne demonstracije protiv Lukašenka u avgustu 2020. nakon izbora na kojima je navodno dobio 80% glasova...
U gušenju opozicije Lukašenko je potražio političku podršku u Moskvi i "prelomio" tj. čvrsto se vezao za Putinov režim, i otvorio vrata za rusku vojsku...
Dakle, Rusija je dobila mogućnost da vrši ofanzivu sa Krima sa obezbijeđenom logistikom i pojačanjima zahvaljujući kolovoznoj i željezničkoj vezi preko Krimskog mosta.
Dobila je i mogućnost da rasporedi vojsku u Bjelorusiji.
Na ovaj način ukrajinska vojska je razvučena na 3 strane jer pored granice sa Rusijom mora da brani i sjevernu granicu sa Bjelorusijom i cijelu crnomorsku obalu.
Presudan faktor je očigledno bila sada otvorena mogućnost da se brzim pokretom kroz Černobilsku zonu (100km od granice do Kijeva) i vazdušnim desantom zada nokaut ukrajinskoj vlasti u Kijevu koja bi bila zarobljena ili natjerana u bijeg u roku od 48 sati, nakon čega bi uslijedila demoralizacija i vojni kolaps po svim drugim frontovima.
Ali uprkos ovim novostečenim adutima, ipak se uvališe u kaljugu koju sam najavio.
I ipak neko jeste lud.
Summa summarum:
- Petnaesti dan invazije, i jedini veći grad koji su Rusi zauzeli(glavni grad oblasti) je Herson, i to dobrim dijelom zahvaljujući zajebu ukrajinske odbrane koja nije digla u vazduh Antonovski most.
- Preko 20,000 ruskih vojnika izbačenih iz stroja (mrtvih, ranjenih, nestalih, zarobljenih)
- 170 izgubljenih tenkova
- 250 izgubljenih borbenih oklopnih vozila
- 25 komada samohodne artiljerije
- 19 višecijevnih bacača raketa
- 35 komada PVO tehnike
- 12 aviona i 12 helikoptera
(u dijelu tehnike - dokumentovani gubici potvrđeni fotografskim dokazima, realan broj je nešto veći)
Kao potvrdu "stanja na terenu" imamo i promjenu u retorici pri međudržavnoj komunikaciji... Više na vlasti u Kijevu nisu "drogirani neonacisti".
Last edited by ASC; 10-03-22 at 21:42.
@extravaganca
Sad evo gledam, ladno je sud uvažio žalbu Timošenko da su rezultati drugog kruga izbora tada bili fasifilkovani, ali je ista odustala od dalje borbe, sad ti pogađaj zašto...
Pa stavim prvo bez koda, pa sa kodom, nekad ga embeduje da valja, nekad samo izvorni link ostane.![]()
Ne bi Pipun ćutao nego bacao cvijeće. Takvih se ne nađe u 40 meleona Ukrajinaca. A kod nas ima 100.000 i više kvislinga koji bi jedva dočekali tuđu vojsku. Ovi poput Pipuna.
Mada, jasan mi je Pipun. Valja odraditi uložene pare. No ovi nesrećnici što za džabe rade. Sub86 koji objašnjavaju ćao mi je što je u Ukrajini rat, ali...
Imaju i druga muslimana, ali...
Ono prije "ali" služi da kao anestetik da se čovjeku lakše u facu pljune.
Tko leti, vrijedi...
Ministarstvo odbrane Ukrajne nudi milion dolara onome ko preda ispravni ruski avion i pola miliona za ispravni helikopter.
https://twitter.com/visegrad24/statu...qeMxosaaw&s=19
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Odoh viđet pošto su karte JFK-Varšava.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jeste pobijedio, ali je pobijedio na platformi približavanja EU i potpisivanja sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, a onda pod čudnim okolnostima odustao od toga i okrenuo se Rusiji.
To bi bilo da su kod nas nakon 30.08. rekli ne želimo mi ka EU, samo smo se šalili. Pa naravno da bi smo izašli svi na ulice da ih govnjivom metlom poćeramo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Tako mi njihove istine...gnjide jedne
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo oruzani sukob valjda u Nagorno Karabahu.
Izbori u CG, platforme i ostalo na drugu temu.
Vratimo se Ukrajini nesretnoj.
Last edited by hercules; 10-03-22 at 23:15.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A da nisam ja to pokrenuo, samo sam se nadoveza'
Svakako je vakat za 'aljina.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks