Ti ne kapiras izgleda, da sve ovo sto si napisao, se kosi sa nacelima demokratije.
To je ta avangardna politika, mogu samo y vlast oni koje delegira americka ambasada a ne narod... Isto sve sto je dps radio... Moj glas Dritko moze da zaboravi od kul politicara oce da bude maleni diktator...
pa nek narod prestane da glasa za lopove iz DPSa i izdajnike iz DFa, i eto. jbg, ne može država članica NATOa i kandidat za prijem u EU da bude vođena od ljudi koji otvoreno podržavaju uništavanje UKR i koji rade u korist stranih država i partija van CG
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Daleko bilo da opravadavam ***** iz fronta ali oni su izdajnici a dps su lopovi?
Zar nema veceg patriotskog cina od lopovluka unistenja sopstvene drzave, al kad drzis znacku na reveru saldo je nula
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
više puta sam napisa da je DPS uništio ovu državu. i da su oni glavni krivci ovakvog DFa. jer da ih je zanima boljitak naroda ne bi dozvolili da ovi rovare po državi. u isti su koš što se mene tiče. vidimo u ove godinu ipo, da ako je ko čuvao i pazio sistem DPSa to su bila njihova braća iz DFa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Držati DF van vlasti, na neodređeno vrijeme - to uopšte nije suprotno sa principima demokratije. Oni nemaju većinu, niti je mogu napraviti, tako da je sa aspekta demokratije jednako problematično držati van vlasti bilo koju stranku.
Sjajna fora, ozb.
Razblokiraćemo puteve kao na CT, i mirna Bačka. Ne vidim problem.
Nisam mislio tako, nego na situaciju posle izbora. Kao su kao bili dio vlade tj. Parlamentarne većine, a ne pitaju se kolko pijan s gaćama.
To je bio hir dritanov i nakon debakla te ideje on bi opet da pravi bućkuriše umjesto da se pokrije ušima.
Svakoj partiji je problem što nema kvalitetnog kadra, nemojte da mislite da su u uru sve poštenjačine.
Pa oni su glasali za sastav i program te Vlade + je premijer nosilac njihove liste. Ne vidim problem tu nikakav, u svakom trenutku su mogli da izglasaju nepovjerenje Vladi ako im se ne svidja.
Jbg, nasao je 41-9 za svoju ideju o manjinskoj Vladi i tu nema sta da se prica dalje. Za kadar Ure cemo vidjet ubrzo, posteni mislim da jesu al strucni i ne bas, pogotvo ne za pozicije ministara.. npr pominju se Filip za MUP, Goran za odbranu, Bozena za prosvjetu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je dužan i DF-u i bilo kome drugome, da omogući da se "pita nešto"? Pita se onaj ko obezbijedi podršku 41 poslanika - DF je mogao da ne glasa za onu vladu, mogao je da je obori... Ali njihova procjena je da im to nije politički oportuno.
Ne ide mi pod kapu ta logika - tom ideološkom bloku DF+Demokrate fali 4 mandata, i onda je URA dužna da im ih pozajmi bezuslovno? Pa što bi URA odustajala od svojih programskih načela, nek odustane DF, ako mu je do Vlade. Ili ne moraju, nek uskrate podršku onoliko puta koliko misle da treba, samo mi nemojte kukati kad sami sebe osude na vječitu opoziciju.
Ta njihova ideologija može da izgura do trećine parlamenta, a ostatak oće da nakončaju manipulacijama, prijetnjama (blokade, haos, urušavanje kakvih takvih institucija, "mi smo jako ljuti i odlučni"), vučićevim parama i slično. Ako u tome istraju, ja ne vidim izlaz, sem konstantne tenzije, i nekakvog ozbiljnijeg sukoba u perspektivi. I opet nisam spreman da budem talac tih prijetnji, pa šta košta nek košta...
Drago mi je da je URA reformisana.
Ne znam za SKOJ-a, znam da tada se nisi glaska protiv izbacanja toga spiska.
A sad kemčiš za izbacivanje spiska GO SNP-a.
Inače, po običaju lupaš i mješaš babe i žabe, GO SNP-a su javni ljudi i podložni lupi javnosti, kao i sami spisak je javan i lako dostupan, a lista ljudi u izolaciji bi trebala biti stroga tajna i kršenje je njihovih prava, kao i što vidimo ovim presudama da je tako.
Ali licemjerje kod tebe, ništa novo.
Forever young, i want to be forever young
ČLANSKA KARTA NIKAD VIŠE NEĆE BITI USLOV ZA POSAO
više nikada politika i politička pripadnost neće uticati na izbor školskog kadra, već će se kadrovi birati prema sopstvenim stručnim i organizacionim sposobnostima
E ovo su programska načela! Samo me čudi što nemaju po tri uzvičnika na kraju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Izvini što si se opet raspravljao sa nečim što neko nije rekao.
Čisto za buduću upotrebu, ni nsd ni dcg nemaju programsko načelo nikad sa dps. Valjaće činjenice. Nekad nekome.
Programska načela, kolega.
Promašio si pa si promašio. Zalud je praćakanje sad.
Programska načela se nalaze u programu. Zaista komplikovan koncept.
Programsko načelo, predizborno obaćanje... što se mene tiče sasvim nebitno. URA je ubijedila, i prevarila znatan broj birača da neće sa DPS-om i SD-om krenuti u borbu protiv kriminala i korupcije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks