Bačih pogled malo prije da nisu popravili bug sa titlovima i....jesu
Billions šljaka srpski titl.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Imam dvije "zamjerke" trenutno. Prva nije velika. Ne pamti profil koji izabereš već svaki put ga moraš ponovo izabrati. Kao na Netflixu. A druga,... kad završim epizodu serije, sledeća nema šanse da krene automatski a da ne piše "naslov nije dostupan". I onda moraš nazad na epizode,pa ponovo probati. Ponekad neće ni iz drugog i trećeg pokušaja. Još treba ovdje dorade.
Always,forever and beyond ...
Bačih pogled malo prije da nisu popravili bug sa titlovima i....jesu
Billions šljaka srpski titl.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Je li moguce da nemaju nijedan kanal za odrasle u ponudi ? Prije bilo cak i u light paketu 1 kanal sada nema ni u premium ni za doplatu koliko vidim.Istekao mi ugovor,razmisljam o drugim operaterima ako mi ne daju neku povoljnost.
Last edited by desha; 11-03-22 at 09:58.
Kakav je zvuk na HBO preko eon boxa jel se sto promijenilo pitam za audiofile jel sad pravi 5.1 6.1
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nema.Ako ima kazi na kojoj poziciji ? Ranije bilo od 600-606
@zeks
Napisao si da tih kanala nema ni u PREMIUM paketu. Kao što vidiš ...ima. Ja ne znam da postoji drugi PREMIUM paket a da nije EON? Listu kanala stvarno nisam gledao,ali ako pogledas šta se nudi u Premium paketu ,tamo stoji i ovo:
A moraš priznati da Dorcel,Zauder (videoteka),Hopster.....nisu baš sportski kanali
Na mobilnoj aplikaciju nema. Samo na "glavni uredjaj". Mislim da Nema čak ni na Smart TV aplikaciji.
Zdravo ljudi,
Otac mi je krajem decembra potpisao aneks ugovora sa ovim lopovima, gdje su mu prodali par eura nizi racun ali su nam stavili na vrat novu ugovornu obavezu od 24 mjeseca. Iako nam je prethodna ugovorna obaveza isticala.
Sada nam je naisla prilika nesto preko sindikata da uzmemo Mtel na dvije godine 15 eura mjesecno, sto je vrlo povoljno. Plus svakako sam planirao da otkacim Telemach zbog Premier lige.
Trazim nacin na koji bih mogao da raskinem ovaj ugovor, i interesuje me da li je neko od vas uspio da raskine ugovor sa njima i na osnovu cega?
Meni pada na pamet da prospem pricu kako SK nece vise prenositi Premier ligu, ali mozda da probam i sto je sada zabranjeno emitovanje RT-a.
Sačekaj, vrlo brzo će morati da povećaju cijenu paketa koliko sam čuo, zbog poskupljenja svega i svačega.
I imaćeš mogućnost da raskineš ugovor ne na svoju štetu, jer po Ugovoru ako ti se ne sviđaju novi uslovi (cijena) imaš na to pravo...
Na tu priču što više ne prenose PL ne možeš se vaditi, oni ne odgovaraju za promjenu programske šeme kanala i slično.
Ovako bi morao da platiš dosta toga...
Dok cekam na ta poskupljenja na osnovu rekla kazala proci ce mi ova akcija![]()
Pretpostavljao sam da ce biti tesko na osnovu ovoga za PL. A da li bih mogao na to sto vise nije dostupna RT? Da li je neko uspio na osnovu toga skorije da raskine ugovor, pretpostavljam da mnogi jesu kada je ukinut RTS
Sto ti je RT
Član 14 Ugovora koji si potpisao:
Član 14.
Telemach zadržava pravo izmjene cijena i drugih komercijalnih uslova, kao i TV kanala definisanih listom kanala, koja je sastavni dio Ponude. U slučaju navedenih izmjena, koje mijenjaju uslove pod kojima je ugovor zaključen, a da nisu u korist Pretplatnika, Telemach će pisanim putem ili pisanim obavještavanjem uz posljednji račun i na svojoj internet stranici obavijestiti Pretplatnika 30 dana unaprijed.
U slučaju promjene tv kanala, rok za slanje obavještenja može biti I kraći, uzimajući u obzir da informacije o promjeni tv kanala zavise od pružaoca tv kanala, te će Telemach o datim promjenama obavijestiti Pretplatnika nakon blagovremene najave promjene od strane pružaoca TV kanala, a što Pretplatnika ne sprječava da u roku od 30 dana od prijema obavještenja o promjeni TV kanala raskine ovaj ugovor, ukoliko je promjena nepovoljnija u odnosu na prethodnu.
U slučaju izmjene ili ukidanja programskog paketa, Telemach će u istom roku ponuditi Pretplatniku novi paket sličnih karakteristika ili povoljniji.
U periodu od davanja navedenog obavještenja o izmjeni, pa do stupanja na snagu izmjena, Pretplatnik ima pravo da u pisanoj formi raskine Ugovor, ukoliko su nastale promjene na štetu Pretplatnika, uz izmirenje svih dospjelih obaveza, a bez obaveze plaćanja naknada zbog prijevremenog raskida ugovora/usluge.
Ukoliko Pretplatnik o svom nepristanku na izmjenu ne obavijesti Telemach u definisanom roku smatraće se da je prihvatio izmjene.
Ovo moze biti od koristi, iako nigdje nisu javili da micu kanal, samo je zatamljen...
Last edited by baketa96; 14-03-22 at 19:02.
Mozda su sankcije na Rusia today
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks