Dako do tad ne bude povećanje vece od 10 centi
Sent from my iPhone using Tapatalk
A bogami ako se ovo ne smiri do petka kad je obračun cijena valjda,onda će sve ispod 2e bit poklon...
Stize prolece fino na biciklo svi. Eto je podgorica sa kraja na kraj za dva minuta.
f6
“To ce raditi samo ***** i ovi sto nemaju para” - rece jedan prije par dana.
Prema tome, šta da ti kažem?
Posao mi je daleko 10km u jednom pravcu, i jos nema staze nikakve a najradije bih kupio biciklo i isao sa njim na posao
A kad vidim kako se vozi magistralom frka mi je da me ne digne neko
https://m.cdm.me/ekonomija/spajic-oc...on-o-akcizama/
Znaci racunaj 20centi najmanje
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Za onoga ko mora dnevno da prelazi starta 40km, ovo je katastrofa.....kud će ovo. Da prestanemo da vozimo, da živimo....da još malo krenemo pasti travu....jad
Jutros u D
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Pa ne sipaju oni, zasto bi im smetala onda?
A gradjani sipaju a i dalje se voze auta kao da kosta 20 centi. Ne mozes da se probijes kroz grad.
Last edited by TAKUMI; 07-03-22 at 18:43.
Uh danas se samo isplati imati drzavno auto
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
I znate sto je fora, ne samo sto se ne gase auta nego se voze pun gas, bukvalno 90% vozaca vozi kao da nema sjutra.
Vise litara se prodaje danas nego ikad, i zasto bi onda Vlada smanjila akcize? Nema potrebe.
Poznate su nove cijene goriva u Hrvatskoj, koje stupaju na snagu od sutra, utorka, odnosno u ponoć s ponedjeljka na utorak. Nove cijene bit će za 80 lipa do 1,20 kuna veće nego dosadašnje. Dizel će biti 12.53, a benzin 12,19 po litri.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/pr...vatskoj-781852
U HR ih Vlada amortizuje koliko moze ali mi nemamo 'zakonski okvir'. Ne imali ga nikad![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Dobro je da kod nas nece bit'...
Oh wait.
Do Not Disturb.
hrvatima je drzava smanjila akcize i spustila cijenu goriva za 20c,i opet imaju gorivo na 1,75 a koliko ce nama da skoci cijena sobzirom da nama skupstina ne radi i ne mogu da usvoje zakon o akcizama
Nema potrebe da drzava smanjuje akcizu mozemo da trpimo do 2, 2,50
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ponovo D...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks