Meni djeluje da je Trile lagan ka' kesa.
Andiamo Meazza
Sto veli ova Noje polovinom mjeseca?
Znaci zvace se Novak.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ili Noe
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A veli oćemo li se gledat danas...htio je on dubinski da pogleda dolazi li joj, sondom...da s mirom gleda Inter.
Makar se Inter nadavao golova..
Dosao mi jedan rodjak iz Njemacke i izveo ga u grad i odma seljana nastupa jer narucuje bocu Dzek Danielsa, red bulove, coca cole, cuda... uglavnom ispade ga 200€ to sve. Napada pijan one ribe svaka ga odbija. Ne ide mu se kuci kad je fajront jer mu se prijebalo, ajde rekoh ako ces u Valentino da te povedem ali da znas da ce tamo isto toliko sa picem da te kosta ali ces makar jebbat. Kad tamo PREPICCKA. Zbog takve se zena ostavlja, bomba. Kome se daju tolike pare samo neka traze Sofiju iz Beograda, crnka, 27 godina. Ima tetovaze. Nema greske. Tu ce biti jos par dana i nastavlja dalje
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 06-03-22 at 02:03.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dvoje su se tako smuvali...
Zato ih sad mijenjaju na par dana da ne bi dolazilo do zaljubljivanja. Inace masu muskaraca je bilo unutra koji su koristili usluge. Jedan brat je samo sjedio sa kiselom i gledao
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Moze li se preko Glova poruciti?![]()
Ovo je ozbiljan quote da budemo i mi ozbiljni narode
Porast Ukrajinki po tinderima, Tripli potvrdi
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Čuvajte se moldavki dragi prijatelji
Istina, samo steta sto su sve u bd. Na badoo sam se cuo s jednom sto je trenutno valjda u neki bunker, dolazi sledece nedelje u cg. Nema je vise na badoo, izgleda joj je tesko da misli o kiti dok rakete zuje oko nje
Inace, tek sinoc je pala Mordovka. Ona iz Rusije sto pripada mordovskom narodu, sjecate se mozda. Moj frizer je u sve upucen i pricam mu da izlazimo dvije nedelje ali da se samo ljubimo jer ja ne mogu na silu da ga vadim kad osjecam da je ona ravna linija. Nikako ne pokazuje emocije i strast i glupo mi je bilo da je napadam. Veli on "e sad si me razocarao Tripleta, ne mogu da vjerujem da se vuces sa njom 2 nedelje, trosis pare a vulve vidio nisi". I u pravu je covjek ali kako da je startujem za vise kad OSJECAM da nece? Ja nikad ne grijesim u procjeni, a kad kazem da bi mogli kod nje ili mene ona prebaci temu. Ili kad se ljubimo ne ide rukom prema kiti, znaci nece...
I tek sinoc kad smo bili malo po Kotoru, rekoh joj kad smo se vracali da bi volio da spavamo zajedno, ona se slozila (namjerno necu da kazem saglasila). Zavrsio neke obaveze i produzih kod nje. Opet isto. Hladna, glupi neki poljupci, gledamo jos gluplji film, zajedno pod isti carsaF ali nece da mi okrene ledja da ga prislonim uz nju. To je isto dokaz da nece. Rekoh, odoh ja da spavam, umoran sam. Digao ruke vec. Legosmo zajedno i ja necu da je napadam uopste, nego ona dodje da me zagrli i tu pocemo da se ljubimo. Ja za sise i dupe ona mi ne mice ruke, ih, rekoh, to je to. Uzdio se ja, dize se maleni, spustih ruke na nju kad ona vlazna, to rekoh, tako te volim. Ali nista specijalno u krevetu, pff bas bezveze. Nema neke ni atribute kad se skinula, dupeta bez. Slabo ga i pusi.
klasičan amazon review od 2 zvjezdice
She is only here to annoy herself!
.Bole, aleksa111111, aR1xXx, ASC, bayo, cvxcomputers, Don Danilo, extravaganca, GaD, Illuminated, jakov_ct, joni, Krstooo, MeDo_JE, METZ, mexiko, miovrag, mrki7, mur3633, nexus4, nikolaf7, oddo1, outline, Randy Orton, RRR, stefke, Stivi, TAKUMI, Tripleta, Zedd
E zlatila se komsinica sa Starog. Profesionalka. Necu da je mijenjam.
Drzi se ti one male sto nosi tvoje dijete.
I pocni da stedis pare
Last edited by TAKUMI; 13-03-22 at 09:35.
Prema tome, šta da ti kažem?
Krenuo na Kijev, završio u Irpenj 😃
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks