nijedan drzavni organ ne bi smio da radi bilo sta sto zakonima nije definisano da se moze raditi. nijesu to gradjani pa da mogu da rade sve sto nije zabranjeno.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
"Клуб посланика се, по правилу, конституише на првој сједници, тако што се предсједнику Скупштине подноси списак чланова клуба, који потписује сваки члан клуба, а на списку се посебно назначава предсједник клуба"
Nije bitna ona konkretno, samo sam naglasio da se naknada ne daje nekome ko poslije prestanka funkcije radi u periodu za koji je naknada predviđena. Odnosi se kako na nju, tako na bilo kog drugog bivšeg funkcionera.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by VanjaTheMan; 04-03-22 at 20:36.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kakve su sankcije krsenja Poslovnika?
- Krse ga svakodnevno poslanici od procedura i replika do uvreda i dostojanstva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav zakon, kakav poslovnik.Za izdajnike i špijune je samo govnjava metla
Last edited by Markys; 05-03-22 at 05:42.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Može li URA tokom ovih reformatorskih poduhvata da promijeni i svoj 'press tim'? Jer toliko SMARAJU po cipan cijeli dan sa EU i integracijama, da je lakše čitati čak i Borisa Bogdanovića.
URA: Bečić poziva na nemire, Demokratama bitnije fotelje od EU i stabilnosti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-i-stabilnosti
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ovolikom ura pricom o eu i kako ce oni zbog eu sa 3 poslanika da zadrmaju komplet drzavu jer su oni avangarda, i sa pricom kako svako ko ne misli kao oni taj je po difoltu protiv eu i evrope, i sa konstantnim autističnim svakodnevnim lajanjem o tome, ne bi me začudilo da narodu presmrdi ta propaganda i da pane procenat podrške prema eu u narodu...
Jer cim se prikazuje da se nesto mora i da se u tom cilju mora cijepati drzava, praviti ucjene sa 3 poslanika itd, to generalno ne moze biti dobro prihvaceno kod naroda...
Posto je abaz potvrdio u nacisto da je morao obalit vladu po naredjenju zapada jer su znali da ce doci do rata u ukrajini i da sto prije imaju apsolutnu kontrolu, jasno je da ce ura da punke na sledece izbore parlamentarne zbog toga, cak je dritan u nacisto potvrdio da ce imati posljedice i da ne ocekuje da za godinu dana moze nesto napravit, pretpostavljam da su dritan i uža ekipa dogovorili sa zapadom svoju buducnost nedje na zapad itd jer znaju dje ura ide...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nakon pocetka rata u Ukrajini, jasno je sto je Eskobar navraca i ugrirao da DF ode. Pad vlade je bio neminovan, samo sto je rat u ukranini ubrzao isti.
Imamo godinu dana da DF i DPS svedemo na ispod 50%, inace se nemamo sto zalit ako zajasu opet dogodine.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ili ce Dritan da baci magiju i uspije da progura ciljeve koji se navode jos od 2020, ili moramo imati spremnu politicku opciju gradjanskog tipa za izbore dogodine.
U slucaju da nemamo dobre opcije dogodine na proljece, a to bi bilo nepostojanje DH ili kako god zelimo da je nazovemo, nastavicemo da tavorimo sa DPSom i DFom koji su na 70+ % podrske.
PS. Zao mi je vidjeti da Demokrate i SNP nisu podrzali manjinsku vladu. Dokazali su da nisu zreli za novonastale geopoliticke realnosti.
Last edited by Mojsije; 05-03-22 at 10:48.
DH ima potencijal ozbiljan za nenacionalnu i cisto ekonomsku pricu i mislim da može da bude ključni igrač bez kojeg nema vlasti nakon budućih izbora... ali sa tog spiska mora da se ukloni braticka, mitrović i tome slični. I obavezno da idu individualno na parlamentarne, kao sad u berane. Ako odu sa demokratama mislim da ce izgubit dio glasaca koji ce se vratit prvobitnim partijama.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
samo da im vođa pokreta ne bude kao u Berane. ako budu birali onakve, mrka kapa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by outline; 05-03-22 at 11:22.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Premovica svi postuju i cijene u Berane kao postenog i casnog covjeka, otimale su se sve partije oko njega... tako da posto su lokalni izbori bitno je sta beranci misle o njemu a ne mi iz drugih gradova... oni u berane ako uzmu blizu 10% mogu se smatrati pobjednicima izbora...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Last edited by VanjaTheMan; 05-03-22 at 11:58.
Sve je to odlično ali samo da Ura kiksa? Jel tako @SKOJ
Zaklati vola (državu) radi kilo mesa (ura)?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks