Da zaokruzimo na dva eura, ne mogu da racunam
Ako cijena dizela na berzi ostane kao danas. Cijena dizela u utorak 15 marta na nasim pumpama ce skociti za oko 17 centi
Da zaokruzimo na dva eura, ne mogu da racunam
Jutros u D, koliko li je tek na autoputu...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ja natankah, kako je krenulo mozda ce posle brasna i goriva faliti :-)
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Gledam sad po raznim srbijanskim grupama pise narod da su na pumpe ogranicili kupovinu goriva tipa 10-20L za auto, 40-50L za traktore i do 100L za kamione i to sve zavisi od pumpe do pumpe. Onda navodno nema sipanja u boce, bidone, itd, itd, placanje samo kešom i cak nema smanjena cijena preko loyal kartica...
Edit: zbog raspalog tapatalka ne mogu postavit slike
Last edited by LUKA!; 03-03-22 at 21:31.
But if you never try, you'll never know..
Na sve pumpe su ogranicili koliko se goriva moze usuti..
Nazalost tapatalk me sigurno sabotira zadnjih godinu dana i na svaki pokusaj uploada slike izbaci "uploading failed" pa vam to ne mogu odje proslijedit
But if you never try, you'll never know..
I pro jede *****, ali manjei to ne krekovani nego plaćena licenca.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ne znam, moja tazbina je u Apatinu i večeras kada je supruga razgovarala sa njima rekoše to za 10 litara. Takođe kaže da su kolone ispred pumpe poprilične (benzinska pumpa kod autobuske stanice).
Lukoil, mislim, da nabavlja naftu iz Rusije, a kako više nema Svifta... Kod nas jesu matične kompanije iz Rusije, ali se skoro svi derivati uzimaju od Jugopetrola (Lipci) tako da možda neće uticati.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Radi se o vidu protesta pumpadžija što su ogranicene cijene goriva u Srbiji, ništa više... I nema ograničenja na velikim pumpama, a naravno da ima redova
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Da se posjetimo lijepih dana....
https://ibb.co/nCgcWf7
![]()
Sa današnjom tehnologijom ovo bi se lako švercovalo.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
uh kolko sam se nagutao benzina pretakajuci
She is only here to annoy herself!
U Srbiji mozda budu i nestasice goriva. Gorivo je toliko skocilo na berzi da dobavljacima se ne isplati prodavati to po toj ogranicenoj cijeni. Mozda Vucic odrijesi drzavnu kesu i plati razliku dobavljacima dok ne prodju izbori.
Daj ne prepadajte ove nase, jer ce da polude za tim kao za brasno i ulje pa ce za 5 dana stvarno bit nestasica
E ovo je prava potrošnja za ove dane
Sent from my KB2003 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks