Nema ali, to ali je ustvari odobravanje. Ako krenemo sa ali, mogu njega bosanci da pitaju dje je bio on kad je bila Srebrenica ili ubijanje Sarajeva pa da idemo dalje sa ali... Prema svemu se odredjujes u konretnom bez ali i poredjivanjem neuporedivog kojim stvari zelis da das precutno odobravanje. On je rekao u sustini ono sta sam ja napisao, svako dalje umotavanje u oblande je tek besmisleno pravdanje.
Svaka ratna akcija velikih sila poslije II svjetskog rata je bila intervencija iz ovih ili onih razloga i glumljenje svjetskig policajca. Ovo je prvi osvajacki rat u svijetu od vremena Njemacke i Hitlera. Ovo nije ni disciplinovanje, prijetnja i slicno. Ovo je brutalno osvajanje i zbog toga je tzv histerija jer se pokusava urusiti svijet koji poznajemo i dovesti se pred vratima III svjetskog rata a sve to veze nema sa nasim balkansim razmiricama i time sto jedan narod nije htio da zivi u drugoj drzavi pa digao bunu, pa mu Evropa ponudila autonomiju koju niko nema na svijetu ali im je i to malo bilo pa je stradao poslije ratne akcije gdje njegova matica nije htjela da ga brani iako ga je nacerala i da se pobuni i da tu autonomiju odbije. Kakve veze to ima sa Ukrajinom!?!?!?!
Imam ni sam ne znam do kad još nekoliko ruskih kanala i ne prodje 5 minuta da ne pomenu kako je prošla Jugoslavija i da je ovo akcija da Rusija ne bi tako završila.
Po 100 puta dnevno to spominju.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ono bombardovanje Jugoslavije 1999 god. je bila glupost. Ja i dalje vjerujem da su postajali i drugi metodi pritiska. No, nebitno, interesantno mi je kako dosta njih vjeruje u laž Aleksandra Vučića (tada je bio ministar za medije) koji je akciju ,,Noble Anvil" preveo kao ,,milosrdni anđeo".
Sent from my moto e5 using Tapatalk
The Russian leader is speaking live now, where he has described Russian soldiers who are “acting bravely” as “real heroes”.
The “success” of the Russian army in Ukraine are examples of that “heroism”, Putin claims.
He says Ukrainians and Russians are “one people” but that Ukrainians are “threatened and brainwashed”.
nastavlja se ista priča
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci slijedi brain cleansing, slicno ethnic cleansingu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koja je poenta sirenja NATO saveza na same granice sa Rusijom?
Ovo pravljenje molotvljevih je bukvalno slanje ljudi u sigurno smrt. Svaka cast ali bih isti ovaj molotovljev dao Zelenskom da se zaleti da ga baci kad vec pali ove mucenike da idu da ginu. Koliko od vas odje bi poslalo nekog svog da se zaleti sa koktelom na tenk ? 0. Licemjeri.
Last edited by irriducibili91; 03-03-22 at 17:17.
Čini mi se da je najmanja razdaljina između granica Rusije i US nekih cca 13km... a da ne pričamo da Rusija pored toga ima mislim još tri NATO članice sa kojima se graniči, Litvaniju i meščini Estoniju i Letoniju.
Ipak, apsurdno je "opravdanje" da se brane od Nato-a tako što žele da zauzmu Ukrajinu i time povećaju dodatno broj Nato susjeda (Poljska, Mađarska, Rumunija, Slovačka)...
Ali nekima to baš ne dopire do mozga.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Oce li mi ko objasniti ovu sliku? Pa jbt politički oponenti se ne rukuju u bezazlenim emisijama...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
džaba to, rečeno je da Ukrajinci kao narod ne postoje i da su nacisti i sad se jaše na tome. neće da se prizna da je ovo invazija, nego se traže neki argumenti niđe veze. na sve to nikako niko da objasni što Rusiji nije problem činjenica da su države Baltika u NATO, i da su im eto Ameri na manje od 20km pa nikad to nije bilo frka
Crnogorci su kroz istoriju bili... budale? Mislim, suprotstavljati se moćnom Otomanskom carstvu protiv kojega su ti slabe šanse, koji su toliko puta došli i do Cetinja i spalili ga. No, upravo zbog te borbe sa daleko nadmoćnijim protivnikom danas postoji jedna mala država koja se zove Crna Gora.
Ajde hipotetički
Hrvatska je daleko moćnija od Crne Gore.
Srbija je daleko moćnija od Crne Gore.
Albanija je moćnija od Crne Gore.
Ako bi neka od te tri države pokrenula invaziju na Crnu Goru tom logikom trebali bi da se predamo? Ne, bilo bi otpora. Da li bi se zaletio na hrvatski/srpski/albanski tenk sa molotovljevim koktelom?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Hahahaha šta lik napriča.. Jesi odrastao ti dovoljno, da ne veruješ u bajke i mitove? Pitam za druga?
Ovo je top, kakvo relativizovanje jednog malog problema: nacija napala drugu naciju jer? Zamisli tvoju logiku, predajte se i oprostiće vam Đura što vas tukao.. Šteta što se FSB ne bi složio sa tobom, izguglaj šta im je plan po preuzimanju vlasti u Ukr.. Neko će reći namjerno puštili tu info jer šahovski potezi?
Da odemo tvojom logikom, da se svijet ne pobuni protiv Nacista, da li bi ti bilo ok to? Da su komunisti bili "a nećemo da se borimo, jači su" kolika bi bila ta Rusija danas? Plus, kako zgodno zaboravljate izdašnu pomoć zadriglog zapada u novcu/tehnici toj istoj Rusiji protiv nadmoćnijeg neprijatelja?
A, licemjeri?
Last edited by Zedd; 03-03-22 at 17:34.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Last edited by outline; 03-03-22 at 17:37.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ukraine and Russia have agreed to hold a third round of talks soon, Reuters cites a Ukrainian negotiator as saying.
The official said Ukraine did not receive the results it had counted on, but that both sides had reached an understanding on a joint provision of humanitarian corridors for evacuating civilians.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks