Padaju maske i nema više jednog jedinog opravdanja čijoj oni ideologiji služe.. Sad će tek da se nađe mehanizam za oslobađanje skupštine i izlaska iz ovog limba u koji smo zapali upravo najviše nečinjenjem tog istog DF-a..
Slaven masni prijeti eskalacijom nekakvom, slobodno, tek ćete da vidite kako će Eu i zapadni partneri da se nasjekiraju kako se neko ophodi sa jednom partijom koja je stala iza Putina i ovoga šta se radi u Ukrajini, jedina u svijetu, a da nije iz Rusije..
Slaven masna koljenica, Mando, Pipun, Medoje neutralni i Strahinja pravično-neobaviješteni..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ako nekome nije bilo jasno šta je DF i za koga rade, možda ali možda sad bude jasnije. nažalost i dalje će ih braniti dostina. izdajnička partija kojoj je cilj da ponižava CG i ne dozvoli joj bilo kakav razvitak. godinama su najbolji prijatelji DPSa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam kome nije jasno bilo. A da, onima koji jos uvijek zive u iluziji da je Drzavni udar bio namjestaljka. Vidite li sta je Putin spreman bratskom narodu da uradi, a neki misle da nije spreman da sprijeci sirenje NATO-a na Zapadni Balkan, koji mu je od strateske vaznosti, izmedju ostalog i zbog Luke Bar.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ali su DF "autenticni predstavinici Srba u Crnoj Gori" i ne moze vise da postoji vlada bez njih u nju. Rizikujete nesagledive posljedice.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
MOCG
https://www.gov.me/clanak/reagovanje...stva-odbrane-4
DF klasični predstavnici ruske agenture.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Misliš da to Strahinja nije znao? Ili Manda?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
hahahaahq, e kako slagaše ljudi. samo treba imat na umu da su ođe pisali ljudi kako bi Pipun bio top gradonačelnik
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I Krivi ih pospremi:
https://www.vijesti.me/v/592977?utm_..._share_counter
Na kraju ispade da je za CG ipak najbolje da ova Vlada nastavi svoje (uz uklanjanje Bratic i Mitrovic).
Ove kombinatorike od izglasavanja nepovjerenja pa do danas su bas izmakle kontroli i nikuda ne vode.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
I u mom kvartu moš nać narkodilera kolko oćeš pa ja ne prodajem,a možda bih,no nemam moodah...ćorke...
PS. Ajd sad hipotetički,bolio bi me onaj bi li mi mayor navija za CZ,Partizan ili Crdevitu sve dok bi ulagao u sve kategorije Budućnosti,od ml.pionira do seniora
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 02-03-22 at 20:34.
Ćuti dobro je. Uključio je mozak. Poželi mu dobrodošlicu.
Do skoro su mu to bili prijatelji i spasioci Crne Gore, a ono ne može veći anti CG element od njih.
Kad su neki našem lucketu prelaz bez presedana čestitali, šta mu se dešava ne znam, ali ja ću mom kimmiju orden da dam.![]()
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ma, samo mi je simpatično kako se (mahom) Uraši bude iz nekog delirujuma kao pali s Marsa, kao da su se juče doselili u Crnu Goru iz tamo neke Švedske.
Jedva čekam da otkriju skrivenu činjenicu da je "petokolonaški DF" u čvrstoj, skladnoj, dugogodšnjoj koaliciji sa avangardnom gospodom iz URA, u svakoj opštini gdje su na vlasti.
Kakvi nas onda biseri čekaju.
Evo, i potpredsjednik URA (koga inače, poštujem mimo politike):
Kaže, DF "u zadnje vrijeme" poprimio obrise djelovanja Putinove Rusije. Čovjek valjda prespavao priznanje Kosova, ulazak u NATO, "Sloboda traži ljude", pokušaj terorizma, litije, četnička orgijanja itd. Javilo mu se sad, kad mu blokiraju Abazovića da zauzme fotelju. Sumnjiv ovaj DF nešto...
Tako je valjda kad se od mržnje prema Milu Đukanoviću ne vidi šuma, pa Marko Kovačević samo "glumi četnika u predstavama", Marko Milačić dođe "umjereni Srbin", sa kojim treba graditi "pomirenje" i druge odnose, a onu "kraljvu trobojku" nose neki autentični crnogorski rojalisti, nostalgičari za vladavinom Kralja Nikole.I tako dalje, u nedogled gotovo...
Nego, u pravu si, samo da podrži.![]()
In vino veritas
Eskobar to Eskobar.
Subject: Gasi DF.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve te "mrznje" su privremene i lako se progutaju kad je interes u pitanju. URA-i je rat u Ukrajini dosao kao kec na deset da ne moraju da pokusavaju da se usaglasavaju sa DF-om, nego da uz pomoc DPS-a i manjinskih partija ostvare svoj naum uz sto manje stete po imidz. I DPS-u je rat u Ukrajini dobrodosao da se predstavi kao najveci faktor bezbjednosti. Da su Demokrate bile u stanju da vide dalje od nosa, tj. da apsolutno ne postoji nijedan put za Crnu Goru osim EU integracija, sad bi oni bili taj faktor. Ali su htjeli sto vise populistickih bodova da osvoje za sto krace vrijeme, dodvoravanjem DF-ovom birackom tijelu i Amfilohijevim ovcama.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ništa ne može promijeniti činjenicu da DPS vode lopovi koji su nagrdili ovu državu i njene institucije.
Dok god teletabisi glasaju u zbirnom procentu iznad 50% lopovčine i proruski DF ođe sreće nema.
Što se tiče DFa nadam se da će tamo uspjeti da neki likovi poput Kočinog sina da nešto promijene, ali mislim da im je zalud rabota.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...tinovog-rezima
Evo da vidimo što će URA u Ulcinju da uradi. Otkinula je od DPSa sve njihove "saveznike" a DPS ostao sam. Živo me zanima kako će izgledati odnos snaga i ko će koliko glasova da ponese i mogu li na taj način da ozbiljno uđu u DPS biračko tijelo. Ako uspiju, eto recepta "za novi početak".
DPS je imao godinu ipo da se reformiše, a od reformi su promijenili logo, tako da taj dinosaurus devedesetih jednostavno nema budućnosti.
Što se tiče ove "druge" strane evo svi sem DFa se trkaju ko će da istakne veću važnost saglasja sa spoljnom politikom EU, tako da i tu ima materijala za većinu.
DF ostaju ko proruska strašila, što realno i jesu. Obični proxy AV i FSBa.
Da rečem da mi je žao što su potpuni slijepci za geopolitiku, iskreno pa i ne mogu, naročito ne sa ovim zatucanim duducima na čelu te grupacije.
P.S.
Živo me zanima kako će proći rezolucija SDPa... ako se ova skupština ikad zakaže.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kad ce popis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks