acs, AdO_pG, AL no1, avet, BiTrAtE, djordje1990, Illuminated, kimmi, MeDo_JE, mrgo, outline, remark, VanjaTheMan, Zedd
Ne stidite se ljudi.
Svako ko podržava ovo neka izađe. Samo naprijed.
Da vidimo šta sve živi među nama.
P.S.
Skupova podrške "specijalnoj operaciji" nema ni u samoj Rusiji, a čini mi se ni u Srbiji.
acs, AdO_pG, AL no1, avet, BiTrAtE, djordje1990, Illuminated, kimmi, MeDo_JE, mrgo, outline, remark, VanjaTheMan, Zedd
I onda ce svi sa skupa krenuti direkt na ratiste da se pridruze oruzanim snagama Ruske Federacije. Da pomognu da se napravi Rusija cijela i velika u istorijskim granicama ponovo. Pa ce im Rusija jednog dana uzvratit uslugu i pomoci da srpski sv(ij)et (tj Velika Srbija) ozivi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što će Ljaljo ako mu se zbrkaju protesti sa ovim putinoljupcima.
Neće ljaljovićima biti to mrsko, ali Jevropa jbg...
U isto vrijeme.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...isporuci-dps-u
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Upgrade-ovali se crnogorski Srbi koji su veći Srbi od Srba u Srbiji u Srbe koji su veći Rusi od Rusa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ne brojim skup ako ne budu Manda, Pipun, Jole i ostala ekipa
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Preskočio si najveću ljudinu među njima, pa se on sam javio.
https://www.cdm.me/politika/radunovi...iju-crne-gore/
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Da se ne lažemo, sama ideja da Ibrahimović saziva sjednicu je potpuno nezakonita, i to svi znaju.
Ne, treba pustiti strane obavještajce i izdajnike da se pitaju.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nesazivanje skupštine od strane Bulajića je potpuno neustavno, i to svi znaju.
Ali na moju veliku žalost, ja iskreno mislim da je upravo prošlo vrijeme đe se gledaju te "sitnice". Savjetnik premijera za bezbjednost saradnik BIA, i oće jednom DIKIĆU da dostavlja informacije od ANB, krv ti isusovu; Bulajić krši ustav, u isto vrijeme sjedeći sa ruskim obavještajcima. I oni kažu da je "izdaja" praviti vladu sa podrškom DPS, alo? To je izdaja, ne ovo što oni rade?
I ti isti, i demokrate na ulici, i DF sa svojim izdancima, vi odlučujete samo o jednoj stvari, u principu - na koji način će se peta kolona Rusije, i njihovog proksija, Srbije, počupati kao korijenje iz državnih struktura Crne Gore. Dakle, ne da li će, nego na koji način. Da iko tu misli dobro i Crnoj Gori i sebi, vidio bi koja je ura, i odstupio, ova runda je izgubljena, viša sila. Ali može i drugačije. I svak na kraju snosi odgovornost za svoje postupke.
Da budemo malo precizniji, implicitno je u suprotnosti sa Poslovnikom o radu Skupstine. Sto bi rekao Bane Radulovic "pravo je duboka voda". Mislim da ce da opravdaju sazivanje sjednice onom starom "dozvoljeno je sve sto nije zabranjeno". To je pravac kojim bih ja isao na njihovom mjestu. Jer realno, nije eksplicitno zabranjeno da drugi potpredsjednik sazove sjednicu ako prvi nece, niti u Poslovniku pise da samo najstariji potpredsjednik moze da sazove sjednicu. Iako je namjera bila jasna, tj. da niko osim njega to ne moze, nacin na koji je ovo pitanje regulisano Poslovnikom ostavlja prostor za drugacije tumacenje, koje se moze opravdati i legitimnim ciljem - deblokadom rada parlamenta. Ovo apsolutno ne bi bilo u duhu Poslovnika, ali je u duhu Ustava. Upravo je ova situacija iskristalisala veliki nedostatak u tom poslovniku.
Last edited by VanjaTheMan; 02-03-22 at 19:27.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Opet to svinjče priča o gomili ljudi koje df ne može da kontroliše i za čije akcije ne preuzima odgovornost? Deža vi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Čim moraš da se pozivaš na implicitna i kreativna tumačenja zakona sve je jasno. Ada nisi nam ti prvi Blagota Mitrić
Zna svako da nećete priznati da kršite zakon, neki izgovor ćete naći. "U duhu Ustava"
Što se napravi od nekad poštene URA. Sad bi majku prodala da pobjegne od izbora.
nema ovo veze sa DPSom. DPS im je omogućio da rovare po CG. DF je izdajnička partija, koja radi za tuđe interese. i u ovom momentu vjerujem da će ameri i eu odraditi da se nikad više ne približe vlasti
kimmi je pogodio suštinu, i ođe se završava svaka priča u vezi DFa
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije. Tumacenje normi koje nisu jasno definisane i u potpunosti propisane je standardna stvar kad se dodje do neke nove situacije. Posebno kad se radi o ozbiljnim stvarima kao sto je funkcionisanje osnovnih institucija. Ne smijes tek tako da dozvolis da se nadjes u situaciji da osnovne institucije ne funkcionisu. Posebno zbog hirova jedne politicke partije. Znas li koliko je samo ljudskih prava garantovanih Evropskom konvencijom nastalo tako sto je Evropski sud tumacenjem clanova konvencije iz nje izveo prava koja nisu eksplicitno napisana u clanovima? Da se ti pitas to ne bi moglo da se radi.
Koji zakon?
Ja sam prvi bio koji je mislio da ovo nije u redu. Ali sam onda malo dublje usao u problematiku. Za razliku od tebe. Ti niti znas ista o ovome, niti su sposoban da znas, jer ne vidis dalje od politike.
Poput suplje price da se DPS vraca na vlast?
Last edited by VanjaTheMan; 02-03-22 at 22:02.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks