Evo ima povratnih za Njujork iz Podgorice za 355 € Austrianairlinesom sa presijedanjem u Beču po sat dva cekanja izmedju letova jedino sto je ukljucen samo rucni prtljag od 8 kg.
Ako se doda i kofer veliki od 23 kg to je još 120€.
Ukucal na turkish koji oces datum i iskocice ti A ny. Cak ima i po 200e ali layover u ist 8h. Sto je mislim placeno tj smjestaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Evo ima povratnih za Njujork iz Podgorice za 355 € Austrianairlinesom sa presijedanjem u Beču po sat dva cekanja izmedju letova jedino sto je ukljucen samo rucni prtljag od 8 kg.
Ako se doda i kofer veliki od 23 kg to je još 120€.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
uplatise mi iz AriSerbia 250e za kasnjenje leta od 6ipo h. Samo treba biti uporan
I strpljiv.
Oko 35dana na odgovor i 7 dana na uplatu.
30 dana im je inace neki rok standardni.
da li je neko u skorije vrijeme radio UK vizu?
Jesam ja krajem novembra, za 4 nedjelje sam dobio pasoš nazad. Kažu da ga šalju za London a ne kao ranije za Varsavu. Stigao je iz Beograda
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
italija otkljucana.
polako micu testove za vakcinisane kao uslov
nothing comes from violence and nothing ever could
bio neko u Oman?
Jeli neko bio u Jordan? Koliko sam shvatio za ulazak nam je dovoljan Jordan pass koji se uzima online. Na osnovu njega,na ulazu u Jordan se dobija viza? Jesam li dobro razumio?
Always,forever and beyond ...
Ja sam bio pripremio sve za mart 2020 i ne odoh zbog korone. Sad su pristupili ovom covid sertifikatu EU, tako da planiram na recovery da udjem... Jordan pass ti omogucuje ulazak dzabe u dosta lokacija, Petra itd itd, i ujedno ti je on viza za ulazak u Jordan...
Izmedju 80 i 95€ kosta
https://www.jordanpass.jo/contents/J...tractions.aspx
Mozes Pg Rim Fiumicino Wizz, Rim Aman Wizz, sjutri dan i povratak Aman Rim, pa sjutra dan Rim Pg...
Je li imao neko u zadnje vrijeme iskustva sa Marokom, i vadjenjem vize? Vidim da su letovi preko Barce dzabe, ali ne znam je li se vadi u Bg kao prije?
Bijah prije 8 godina... S obzirom da sam posjetio zemlje zaliva prije Omana, nisam se preodusevio... Provozao sam se do Salale, jer sam odatle htio da udjem u Jemen, ali mi nisu dali, iako vecina stranaca ulazi tim kopnenim prelazom...
Ako nisi bio, ja bi prije isao u Iran, nego u Oman![]()
U Jordan sam bio 10 dana, i dan danas, poslije skoro 80 drzava, drzi se u top 10 posjecenih. Ne znam zasto inace nije mnogo vise posjecen Jordan, jer je bas spektakl od drzave.
Amman(2 dana), Jerash(na dan iz amana), dead sea(na dan ili 2), wadi rum(2 dana), petra(2 dana min), aqaba(2-3 dana iskulirat za kraj).
Opet mi se ide
Petra i Wadi rum su nerealna mjesta, kao sa druge planete.
juce sam kupio karte za wizzair let, zelio bih da ih otkazem , kakava je politika wizzair-a za to ? Hoce li vratiti bar nesto od novca ?
Trebalo bi.
Nece ti vratiti nista
Znam za Iran ali idem opet u Emirate pa bih da podjem do Omana 2 dana.
Sto se tice Jordana, brutalna mjesta. Sledeci put min 3 dana u Wadi rum.
80 drzava? Svaka cast
Valjda mozes u prvih 24h… kasnije ide https://wizzair.com/en-gb/informatio...-compensations
Pozovi +36 212 111 811 sa viber out ce ti biti povoljnije.
Last edited by Sale; 12-03-22 at 11:07.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze li pomoc.. Sjutra putujemo za Barselonu sa Ryanair, cekirali smo karte ali kada zelim da odštampam karte pise da to nisu karte vec je potreban visa-chek. Pa moze li pojasnjenje sta treba da se uradi. Hvala na odgovoru
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks