Svaki muž koji izmasakrira ženu ima neki debeo razlog.
Svaki siledžija koji prebije nekoga ima neki debeo razlog.
Svaki silovatelj ima neki debeli razlog što je silovao neku ženu...
Nažalost dijelimo vazduh sa ovakvim slobodnim misliocima. Što ćeš...
Nema zakona koji brane ovim individuama da "smatraju". Demokratija, jbg...
Tko leti, vrijedi...
Gledam na TRT i neki crnac priča da ne smiju da napušte Kijev jer će ih Ukrajinci ubit a opet se očekuje horor svaki čas jer Rusi prilaze ... znam da su Rusi bačili na Alepo oko 3.000 bombi u svega 3 dana što je rezultovalo da bukvalno nema zdrave zgrade u grad sa nešto više od 2 mil. ljudi ... takvu intervenciju još nemaju u Ukrajini ali se plašim da je i to opcija ... previše je mučna tema da bi mogli napisat nešto smisleno a opet je zdrav razum najbitnija stvar u svemu ...
deuscroix
Koliko je realno nadati se nekom puču u Rusiji?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Navodno je u "medicinskom mjehuru"
Elem:
https://twitter.com/UAWeapons/status...QLLYZyhvQ&s=19
izgleda da je u dobrom stanju/ful naoružan
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zašto bi neko ostavio ovo prije no ga uništi, djeluje mi kao fake?
TOS je zlata vrijedan
Last edited by BiTrAtE; 01-03-22 at 18:06.
Nije fake, nego će prije biti loša obuka i nikolika volja za borbom.. ProfesionalciMakar da su ga uništili ili minirali.. Mada već upadamo u period kad će samo tlo postati j*beno i za gusjeničare..
Ima dosta snimaka đe civili nađu napuštena vozila pa se vozikaju, samo mi nije jasno kako ih nije strah da ih neko ne osmudi.
Nula
Drugo su oklopna vozila to razumijem, ali TOS gruva i oooozbiljnu štetu pravi. Jedino što mi pade na pamet je da trebaju namjenski projektili za njega, tj. da znaju da Ukrajinci nemaju te projektile pa da im je praktično neupotrebljiv.
I zapaliti vozilo je rizik . Mozes da odas svoj polozaj. Ostavis ga boli te uvo.
Niko u medijima ne smije korititi itraz "rat" jedino "specijalne vojne operacije"
Tužilaštvo je blokiralo web stranicu TV kanala "Dožd" i isključilo "Eho Moskve" iz etera. Kako je saopšteno iz Ureda glavnog tužioca, web stranice publikacija sadržavale su materijale koji pozivaju na ekstremističke aktivnosti i lažne informacije o akcijama ruske vojske u sklopu "specijalne vojne operacije" u Ukrajini. Sajtovi su već blokirani i ne mogu se otvoriti preko Rostelecoma, Megafona, Tele-2, Beeline-a, MTS-a, Yote i 2KOM-a. Ekho Moskvy je isključen.
Što bi se borili kad će Rusija svakako da pobijedi? Ono se bjehu četnici borili protiv partizana zbog toga što su Njemci za svakog svog poginulog vojnika vršili odmazdu nad srpskim stanovništvom pa su četnici, u stvari, čuvali srpski narod? Što se onda Slobo cecao 78 dana gledajući u nebo do kojeg nije mogao ni da dobaci? Svašta li će se čut. Ukrajina je već postigla više nego što se očekivalo. Jasno je da pokušavaju da stvore situaciju u kojoj je dara veća nego mjera. A jasno je i da nemaju šanse protiv Rusije u nekom otvorenom sukobu bez suzdržavanja.
Last edited by NHM; 01-03-22 at 18:41.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
@wulfy
https://twitter.com/GazetaRu/status/...b7hht4WWQ&s=19
Računam da je BMW jako popularan među oligarsima tamo.. Pada mi na pamet Die Hard koji su tamo snimili i uništili za isti na stotine bembara![]()
Ako ga poslije svega ovoga ne lincuje narod stvarno ne znam. Sa kojom svjetlosnom brzinom ih udarise sa ovakvim ili onakvim kaznama mislim da im se tamo doooobro zavrcelo u glavama.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks