Originally Posted by
Dača
Ma nikakav problem za Ukrajince nije tvoje pisanje.
Ti zaglupljuješ samo ovaj forum.
Po stoti, JESAM pisao da ruske intervencije neće biti.
Ali je i sam Zelenski govorio da nema opasnosti od intervencije. Čak se par puta i brecnuo na Amerikance da ne stvaraju paniku.
E pa to meni samo govori da su Ukrajinci i njihovo vodjstvo neobavešteni kao i ja.Pupetsi obični i magarad kao ja.
Inače ih ne be iznenadio desant na aerodrom kod Kijeva.
Ameri su znali, kreštali su i histerisali su, ali nikom javno nisu rekli zbog čega su bili sigurni da će Rusi napasti.
Nešto se na realaciji USA-Rusija desilo, o čemu javnost pojma nema.
Samo možemo nagadjati o tome.
Ali ako o ovom ratu pričamo, tu odmah mogu da ti kažem da je svako kuraženje Ukrajinaca kontraproduktivno i loše za njih. Ako konkretne pomoći nema.
Najbolje da se predaju odmah i poštede zemlju stradanja vojnika, civila i infrastrukture.
I mi u Srbiji smo mislili da je dovoljno samo da izdržimo dugo.
Ali nam je onda Černomirdin došao i rekao da će nas vratiti u kameno doba ako se ne predamo.
Sila koju ima Rusija neće dozvoliti poraz u Ukrajini, kao što ni NATO nije mislio dozvoliti poraz i neuspeh u intervenciji protiv SRJ.
Tim pre što je za Ruse ovo nije pitanje prestiža i reputacije, nego opstanka države. Bar Putin tako misli, a on drži prst na svakom dugmetu
Opet apolgetizam i poređenje baba i žaba, Srbija nije isto što i Ukrajina, Srbiju nisu napali kopneno niti su im okupirali teritoriju, Srbiji niko nije dao podršku ni u vidu lukova i strijela; pošto je sa tobom nemoguće diskutovati jer prosto vrijeđa elementarnu logiku tvoje relativizovanje stanja na terenu i motiva branilaca/motiva napadača, ja ne želim da ti rušim snješka i ovom prilikom ću te srdačno pozdraviti.. Ubuduće ću te prosto preskočiti, nisam ni grđe od tebe stavljao na ignore pa neću ni tebe, a ti sam sa sobom ispravljaj krive Drine, Rajne i Dunave..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks