Results 1 to 25 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Ma nikakav problem za Ukrajince nije tvoje pisanje.
    Ti zaglupljuješ samo ovaj forum.

Po stoti, JESAM pisao da ruske intervencije neće biti.
    Ali je i sam Zelenski govorio da nema opasnosti od intervencije. Čak se par puta i brecnuo na Amerikance da ne stvaraju paniku.

E pa to meni samo govori da su Ukrajinci i njihovo vodjstvo neobavešteni kao i ja.Pupetsi obični i magarad kao ja.
    Inače ih ne be iznenadio desant na aerodrom kod Kijeva.

Ameri su znali, kreštali su i histerisali su, ali nikom javno nisu rekli zbog čega su bili sigurni da će Rusi napasti.
    Nešto se na realaciji USA-Rusija desilo, o čemu javnost pojma nema.
    Samo možemo nagadjati o tome.

Ali ako o ovom ratu pričamo, tu odmah mogu da ti kažem da je svako kuraženje Ukrajinaca kontraproduktivno i loše za njih. Ako konkretne pomoći nema.
    Najbolje da se predaju odmah i poštede zemlju stradanja vojnika, civila i infrastrukture.

I mi u Srbiji smo mislili da je dovoljno samo da izdržimo dugo.
    Ali nam je onda Černomirdin došao i rekao da će nas vratiti u kameno doba ako se ne predamo.
    Sila koju ima Rusija neće dozvoliti poraz u Ukrajini, kao što ni NATO nije mislio dozvoliti poraz i neuspeh u intervenciji protiv SRJ.

Tim pre što je za Ruse ovo nije pitanje prestiža i reputacije, nego opstanka države. Bar Putin tako misli, a on drži prst na svakom dugmetu
    Opet apolgetizam i poređenje baba i žaba, Srbija nije isto što i Ukrajina, Srbiju nisu napali kopneno niti su im okupirali teritoriju, Srbiji niko nije dao podršku ni u vidu lukova i strijela; pošto je sa tobom nemoguće diskutovati jer prosto vrijeđa elementarnu logiku tvoje relativizovanje stanja na terenu i motiva branilaca/motiva napadača, ja ne želim da ti rušim snješka i ovom prilikom ću te srdačno pozdraviti.. Ubuduće ću te prosto preskočiti, nisam ni grđe od tebe stavljao na ignore pa neću ni tebe, a ti sam sa sobom ispravljaj krive Drine, Rajne i Dunave..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

2. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)