Na konto ovog u Nikšiću:
Grupu "Slobodni građani Nikšića" čine "Zavjetnici -Tvrdoš Nikšić, "Sedmi bataljon" i grupa "Nikšićani".
Sedmi bataljon?
Rekoh ja počeće uskoro porođajne muke demokratije u CG..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Naravno da jeste.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Yep. No se forsira stav da je biti protiv dps-a dovoljno da bi se reklo da je nešto dobro. Kako da ne.
Slažem se. Isto tako neka pojedine liste izađu sa pričom da će se za svaku odluku pitat popovi i da će se gledat prvo interes spc. Ne sumnjam da će te liste imat veliku podršku. Ali sumnjam da će ga primirisat formiranju vlasti. Samo avangardno!
EDIT: Čak zaboravih da pomenem listu sa interesima AV i Srbije na prvom mjestu.
Last edited by NHM; 28-02-22 at 20:30.
Meni je sad svejedno kad će bit izbori jer glas ostaje kući.
Samo na ličnom fonu, ja bih ako mogu da povučem glas, a za to mi trebaju izbori. Nisam glasao za dinamičke procese nakon godinu i po, nego za ideju ekspertske Vlade. Ako URA nije imala snage da to iznese i zadrži a eto nisu i to je potpuno fer, ja bih da mi vrate glas i da glasam za nešto drugo, ili da ne glasam ni za šta.
Koliko bi realno promijenili situaciju to ne znam, znam samo za svoj glas.
Promijenili bi suštinski, jer bi mi, glasači URA koji smo joj dali glas zbog izričitog obećanja da neće ići sa DPS, mogli da svoj glas damo nekom drugom, manje fleksibilnom u interpretaciji svojih obećanja. Ili da ostanemo kod kuće na dan izbora.
A takvih glasača URA nema malo. Pa neka URA, uz one stare birače kojima ovakva avangardnost ne smeta, nađe neke nove, spremne da podrže vladanje u koaliciji sa DPSom.
Ljudi, meni se čini da se stvara neka nova realnost u CG.
Demokrate će podržati rezoluciju o Ukrajini, iako nisu stavili potpis na predlog teksta (valjda neće sa DPSom šta li), tako da će biti sigurna 54 poslanika ZA, što je dvotrećinska većina, mada očekujem da će to biti i više.
Kako god se kotirala neka buduća ES stranka, mislim da će se i oni prozapadno izjasniti i da tu nema kiksa.
Ovo danas u Nikšiću je teška budalaština. Ko god ovo radi taj to čini direktno na štetu srpskog naroda u Crnoj Gori. Kome od Srba nije jasno zašto, taj isto ne kapira ništa jer zaboravlja da smi mi članica Nato a i valjda smo najozbiljniji kandidat za prvu sljedeću članici EU, a EU je čvršća u stavu i jednoglasnija nego ikad. E da, jedan od pravaca djelovanja EU je i suzbijanje ruskog uticaja na Balkanu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 01-03-22 at 00:52.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Opet pokvarena ploca. Vec smo apsolvirali da nije bilo nikakvog izricitog obecanja. A glasac si URA-e koliko i ja DF-a.
DF ga je ugasio sa ovim. Desnicari sirom svijeta kapiraju da nije dobro biti uz Putina, samo ovi nasi domaci placenici i Vucic jos uvijek nisu ukapirali. A i Vucicu je otkucalo poslije podrske Rusiji.
Last edited by VanjaTheMan; 01-03-22 at 07:12.
Look upon my works ye mighty and this pear...
GP URA NE PRIHVATA TU OPCIJU, ĐUKANOVIĆ IMA JOŠ PET DANA DA PREDLOŽI MANDATARA
Ukrajina kao alibi za političku vladu
Uprkos najavama da će podržati manjinsku vlast, DPS zbog “nove bezbjednosne situacije” traži formiranje političke vlade
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...oliticku-vladu
DPS ga zavukao URI u niskom letu. Ne znam moze li URA podnijeti ovolika podyebavanja sa svih strana. Ostadoše usamljeni u svojoj ideji, isprosipaše se pakleno.
Krenule su dobro poznate price: bas me briga za izbore nema se za koga glasati bla bla...
Zapamtite ovo:
- Svi su isti
glas za dps
- Nemam za koga da glasam
glas za dps
- Ma ne idem na izbore
glas za dps
- Ne interesuje me politika
glas za dps
Budite relaksirani.
Kakvoj crnoj ideji, htjeli da preuzmu vlast sa 4 mandata, a najgore je od svega sto su oni zagovarali ekspertsku vladu i govorili na sva zvona ako to ne uspije podnijece ostavke i da ce dati tako primjer svima kako treba da se radi, pa vidimo kako je to odradio, covjek oborio vladu u kojoj je potpredsjednik a ne zeli da podnese ostavku, jer kaze ako ovo ne prodje i ova vlada ostane i on ce joj dati podrsku do kraja mandata, vjerovali ili ne...
Ajd malo šale,ali u svakoj šali...
Kad bi DPS prije izbora obećala da ako pobijedi i bude imala tijesnu većinu,neće formirati vlast,mislim da bi je glasalo 80-90% ljudi.Jer toliki je broj ljudi u CG koji su bar nekad, posredno ili neposredno glasali DPS a prva ljubav zaborava nema.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks