Drže ga u bubble-u, sve su prilike da je sve u pitanju sem onaj medicinski..
Faca Šojgua i ovog do njega kad Putin naređuje povećanje stepena pripravnosti nuklearnih kapaciteta![]()
Moram reci da mi nije bilo prijatno vidjet ovu sliku od prekjuce. Paranoja neka?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Drže ga u bubble-u, sve su prilike da je sve u pitanju sem onaj medicinski..
Faca Šojgua i ovog do njega kad Putin naređuje povećanje stepena pripravnosti nuklearnih kapaciteta![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ако се ово потврди, то значи да ће се значајно повећати капацитети РВ Украјине да извршава изненадна нападна дејства по наступајућим ешалонима ОС Руске Федерације.
Питам се само колико ће онда tb-2 да дође из Турске, која их има преко 120 у употреби, и ко зна колико на линијама производње.
Last edited by BAR; 28-02-22 at 20:58.
Црногорце је одржало црногорско срце.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Naravno, mislio sam na zvaničnu Rusiju, tj. zvaničnike Rusije. Njihov kraj bi značio i kraj ovakve Rusije, pune oligarha, korpucije, nepravde i sličnih stvari koje se otkrivaju ovih dana. Naravno da nijesam mislio na Rusiju - narod i zemlju koja je toliko mnogo dala čovječanstvu - u umjetnosti, nauci, tehnici, sportu...
Kako vam nije dosadno da trućate o nekakvim vojnim potencijalima Ukrajine u odnosu na Rusiju . Ako je Amerika rekla da se neće miješat a Kina nije ugrožena tu se priča završava . Oće ovo trajat duže ili kraće ne igra ulogu . Za dron kažu da je bio dobar i u Siriju što nije spriječilo egzodus Turkmena . Predvidjeni gubitci i ništa drugo ...
deuscroix
sajt na kome se moze vidjeti djelic laznih vijesti
https://ukrainefacts.org/
She is only here to annoy herself!
Last edited by BAR; 28-02-22 at 21:18.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Crna Gora pokrenula proceduru za zatvaranje neba ruskim avionima.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Jbg ali ne slažemo se oko ovoga. Da li je Psiho ne znam. Ono što ja znam, a i svi koji realno prate situaciju zadnjih 10+ godina, jeste da je dobrim dijelom primoran na ovakve poteze. To što većina zamišlja da je normalno da Amerika dođe na vrata jedno velikoj sili kao što je Rusija i da će to oni da puste (a pusti li su i više nego što sam ja lično mislio da oće) ne razmišlja realno. 2008 je npr. Njemačka bila u odličnim odnosima sa Rusijom. I sve bi to teklo kako treba da EU i njene članice imaju i zeru muda da odjebu Amere. Jer se sve ovo dešava na tlu Evrope. Ali pošto nemaju (pričam o političarima, običan narod bi ih laaadno odjebao) imamo samo pogoršavanje odnosa i instaliranje snaga sve bliže granicama Rusije. I na kraju dođoše i do Ukrajine. Koja je tačka preko koje državni vrh Rusije ne može da pređe. Da ne pričamo kako su se ukrajinske vlasti ponašale prema ruskom narodu od 2014. Do toga da su zabranile ruski jezik. Itd itd. Ali opet bi sve to prošlo da je Ukrajina htjela vojnu neutralnost. Njeni političari instalirani od strane Amerike to nisu htjeli. Evo su sad dobili što su tražili. Narod pati dok se političari igraju šaha.
I molim te nemoj i ti ovu priču dovesti do toga da opravdavam bilo što od ovoga što se dešava. Samo iznosim mišljenje zašto je došlo do ovoga. I da nije sve tako crno bijelo kako većina ovdje pokušava predstaviti. Ko je pratio još od ranije mogao je primijetii kakva se propaganda vodi protiv Putina. Ne toliko protiv Rusije koliko protiv samog Putina. Jer jbg, mnogo bi bolji bio neki Jeljcin ili Gorbačov. Znamo da je tada Rusija cvetala. Moglo bi se ovdje dodati još dosta toga.
Sad čekam samo neku pametnu glavu koja će da kaže kako su Ameri već na granicama Rusije. Baltik. E odmah znaš da se ti razumiju u ovo kao Mara u kriv Q.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
uvažili smo nakon što su nas gađali 78 dana
She is only here to annoy herself!
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Izgleda da je netacno ovo za avione sto se tice Slovacke i Bugarske, jedino je potvrdjeno za poljsku
Podgorica Podgoricanima!
https://www.timesofisrael.com/israel...krainian-fire/
Israeli man shot dead as convoy escaping Kyiv comes under mistaken Ukrainian fire
Parents of Roman Brodsky, 37, say their son was heading for Israel and was mistaken for Russian-supporting Chechen forces, blame Putin for his death
By JUDAH ARI GROSS
Koji je tačno motiv za ubijanje bilo koga iz izbjegličke kolone?
Pa iako ti je neko snjiv na bilo šta, zaustaviš ga pod prijetnjom i gotovo.
Još strani državljanin, težak incident.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks