Instalirana vlada i instalirani predsjednik Zelenski koji je dobio 73% glasova na izlaznost od 62%.
Ah, te američke instalacije vlasti...
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_U...ntial_election
Tko leti, vrijedi...
Ne znam da li se sjećaš ali da je prije par godina izbio skandal jer su u javnost procurjeli snimci sa instagram profila Ruske elite, tj. đece tajkuna.. To ne da je lagodnost i komfor nego prosto da se čovjek začudi šta se sve novcem može kupiti..
Odreći se lajfstajla u kojem su praktično sve te generacije rođene? Važi.. A nije ni da je Putko alergičan, sa vilom na Krimu kojoj bi mu pozavidio svaki od Luj-eva..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sto ce biti s nama kao NATO clanicom ako se ovaj sukob prosiri?
Treba li mala CG icega da se plasi ili mozemo biti spokojni?
Mi vise ni sklonista nemamo.
Mada, kod nas ce sukob opet da postane "domaci sukob", jedni uz Amere, drugi uz Ruse pa opet kao i uvijek kroz istoriju - udri na komsije i bracu.
Prastajte ako je off, neki me pesimizam dere
I sve vise se bojim da cemo ovako podijeljeni kao u "3 karte za Holivud" medjusobno se opet unistavat u ime velikih sila.
Last edited by Kliker17; 27-02-22 at 17:56.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Doslo je vrijeme da Rusija siri demokratiju!
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
acs, extravaganca, MeDo_JE, NSX, ovizionizi, Zedd
Realan Hladni rat narednih deceniju dvije. Za to vrijeme proruske snage ne smiju se primaći vlasti ni na koji način.
Nećemo se tući, jer za tuču treba logistika za obije strane.
Dakle, kao Italija kad su se kombinovale vlade kako oćeš samo bez DF i ičega proruskog.
Otuda i ova Dritanova egzibicija koja te šokirača![]()
Tko leti, vrijedi...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Je li moguce da im koreografija predstavlja bas to na sta lici, ili su samo mnogo glupi i ne znaju na koji nacin moze biti protumaceno? Koje je objasnjenje?
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ja evo 45 minuta pokusavam da smislim logicno objasnjenje za ovu sliku i ne uspijevam. Pogresna je sa koje god strane da uzmes, bilo ukrajinske ili ruske. Sta su htjeli mozgovi, koji su evo 20 godina sramota tog kluba, da kazu... To je valjda samo njihovom mozgu huligana patriJote razumljivo.
Zelim da vjerujem u ovo... Mada... kako veli izvjestac mozzart sporta;
"Koreografija
Zanimljiva koreografija na severu: žuti mesec na plavom nebu, a ispred toga niz crnih nadgrobnih spomenika. Ne bismo da tumačimo..."
Last edited by Rodion Romanovich; 27-02-22 at 18:12.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Hahaahahahahahaahahahahaahaha.
SMRT FAŠIZMU!
Loš i osjetljiv trenutak za ove boje - mislim da bas nema veze sa Ukrajinom jer koreografije za derbi se i spremaju mjesecima unaprijed.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledam sad jednu nadrealnu scenu. Raspravljaju se ruski vojnik i neki tip Ukrajinac na ulici, ispred neke zgrade. Pocinju da se cupaju, ovaj tip sa ulice udara vojnika sakom u vilicu, spreman da mu uputi jos udaraca, na sta se ovaj vojnik zatetura i opali tri metka ispred noga ovog Ukrajinca, te se ovaj smiri. Tu se snimak zavrsava, a vjerujem i njihov susret. Pretpostavljam da je Ukrajinac htio ovome da otme pusku.
Ocito su Rusi tu da izvrse naredjenja a da pritom pokusaju da sto manje antagonizuju civile. Sa druge strane, sto vise gledam ovakve scene, sve vise mislim da je ruska komanda stvarno mislila da ce ih ljudi vecinom lijepo docekati.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Bice nocas zajebano, kijev je opkoljen, rusi krecu nocas jako. Vec su poceli iskanderi da gadjaju civilne objekte, vise uopste ne vode racuna. Kasetne bombe vec odavno se izbacaju.
Poklapa se sa onom naredbom putina da moraju do ponedeljka da osvoje ili harkov ili kijev
Podgorica Podgoricanima!
PATRIJARH PORFIRIJE: Uputićemo pomoć Ukrajini
„U bratskoj ljubavi i u molitvenom duhu za mir, riješili smo da uputimo materijalnu pomoć našoj potrebitoj braći u Ukrajini“, rekao je srpski patrijarh u Hramu Svetog Save.
Porfirije je naveo da je SPC odlučila da sve priloge koji se prikupe u hramovima ovih dana uputi Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi i mitropolitu Onufriju, pa da on tu pomoć proslijedi onima kojima je najpotrebnija, objavljeno je na Instagram nalogu srpskog patrijarha.
“Kada bi Bog dao da budemo sa njim, da budemo za njega opredjeljeni kako bismo imali mir u sebi, a isto tako da možemo da se borimo svi zajedno jednim srcem za mir, prije svega u Ukrajini, ali i za mir u čitavom svijetu”, poručio je patrijarh SPC.
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Last edited by hercules; 27-02-22 at 18:46.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks