Last edited by SweetShiva; 26-02-22 at 01:14.
Ma lik se razumije u pravo kao Marija u kriv qrc.Čitam šta piše i kako tumači i imam transfer blama, aooo
Elem, niti on ima petlje podnijeti krivičnu niti zna kako se to radi, a na pravni fakultet nikad nije ni ušao. Eto, možda do fotokopirnice da kopira nešto
Prazna priča, ali čest je slučaj hvatati se za imaginarnu slamku kada si satjeran u ćošak. Beizlazno je za mURAše, satjerani su u ćošak, i ne ide im se na izbore, razumijem ih, frka je![]()
Kažem a i i tvrdim i dalje,da putinistu treba demokratski metodama objediti da žakaže sjednicu za 3 mart.
Nastavi sa citanjem. Fali ti veliki dio konteksta ovdje.
A krivicne neka podnosi kome je istinski stalo. Ne glasam, tako da mi nije stalo do toga da bijem tudje politicke bitke. To sto su se jedni preracunali jer su maloumni, a drugi su spremni da izvrse krivicno djelo da bi svoje planove realizovali, to je njihova stvar. Radi mene neka se pokolju medjusobno ako im basta.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Djurdjina Ivnovic sjedi u Tuzilackom savjetu kao tuzilac VDT. Pa ako je tako kako pricas, nece propustiti zicer da to uradi, ako si ti u pravu.
Evo i ona iz ASK dize nekakve budalaste tuzbe cisto da bi novine pisale. To sto se ispostavi da je to glupost, pa nema veze
... Poen po poen...
Samo mislim da od te tvoje price nema nista.
Takodje moze da napravi sjednicu i pokrene bar 10 tacaka prije toga. I da DF i DCG drve o tim tackama do jula.
Isto im se fata
Ne bih ja to nista diro
Lose su te obucili u tom tuzilastvu.
Ne poznajem je, ali mi je poznato kako je podizala i na koji nacin maltretirala ljude.....
Pa joj ovo dodje ko casa vode....
Ne bih ja to nista diro
Eto tako.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...u-kod-javnosti
Bas se pitam ko je iza ovih poruka![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dritane...Dritane... sta ucinje crni Dritane...
Ja kad ovo procitah ... slosilo mi se.
Zamislite ministre iz redova SNP-a, BS-a i SD-aPa znate i sami ko su njihovi "kadrovi" i koliko su sposobni.
Pa ova raspodjela resora je gora od povratka DPS-a.
Ovo je uzas svih uzasa. Obo je gore cak i od Braticke i Mitrovica.
https://www.vijesti.me/v/592272?utm_..._share_counter
![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Pa kad nisu htjeli snp-u da daju sekretarijat za sport... The revenge of the es en pi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vidite da DPS nije bio toliko loš,ima gorih od sve đece.
Nope.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sad je valjda DF prihvatljiv za vladu
nema trika da je ovo tačno. u vladu ubačat ljude koji podržavaju agresiju, mislim da neće ići. mada, ovo je CG ođe je sve moguće. ali očekujem da Ameri i EU upru jače nego ikad da riješe ovo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo Dritan veli da SDP i Sd mogu jedino ako se prociste malo, nista Sehovic i kompanija.
DF je zvanicno out u svim kombinacijama, a Demokrate su odavno izvisile…
Pricamo o ovoj novoj vladi.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odakle SNP-u kadar koji će da upravlja sa pola vlade? Nebitni SD? Kakav je ovo cirkus.
Daj te izbore, pa makar se DPS vratio na vlast.
Da mi je neko poslije izbora rekao da ce Dritan praviti dil sa kriminalcima rekao bi nema sanse nikada. Kad ono...
Budite relaksirani.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks