Page 34 of 494 FirstFirst ... 243031323334353637384484134 ... LastLast
Results 826 to 850 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Kralju, priča o "širenju" ne drži vodu kad su baltičke zemlje ušle u nato, Rusija je izigravala oposuma, a sad je problem Ukrajne koju vjerovatno i ne bi zapad puštio u nato.. Divan izgovor za prekrajanje granica u 21om vijeku.. Ukrajina isprovocirala Rusiju? Samo zato što nije htjela da bude satelit poput Belorusije? Top opravdanje ali ajmo da pomenemo i Ameriku jer onda to opravdanje dobija na težini..

Čitam šta odje pišete i nalećeh na par tvojih analiza, mislim i da si htio nisi se moga više ispromašivat.
    Ovo što je Rusija uradila je čista agresija, ali ako misliš da su za Rusiju zemlje Baltika i oribližno bitne ka Ukrajina, grfno se varaš.

Quote Originally Posted by avet View Post

Nego, šta kažu iz jU eS Embasija, imaju li kakav uporedni grafikon za District of Columbia?
    Da nema na tim graficima kakav pripadnik onih što su ih potamanili, a resto pozatvarali po rezervata?

Quote Originally Posted by Severnjak View Post
    a bilo bi i onih koji bi mislili da je to Zapad namontirao.
    A ono, nije da nisu imali nekog prethodnog iskustva u tome, je l te?
    Vele, najteže je prvi put.

https://www.vox.com/platform/amp/pol...ge-w-bush-wmds
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Pitanje je , koja je naredna zemlja za potkusurivanje? S obzirom da je sve interes, nikome se ne piše ništa dobro
    Ko zna?

Iskreno se nadam da nismo mi, a idealni smo za to, uz Bosnu i Kosovo. Zaista se nadam, mada sumnjam, da bi mi umjeli tome da se odupremo. Duboko sam ubijeđen da smo sledeće mjesto u koje će se Rusija umiješati, naravno ne vojno.

Thanks Thanks Given 
    4,241
    Thanks Thanks Received 
    8,169
    Thanked in
    3,120 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Pitanje je , koja je naredna zemlja za potkusurivanje? S obzirom da je sve interes, nikome se ne piše ništa dobro
    Putin je dvno jos rekao da nece dozvoliti da NATO dodje na granice Rusije. Tako da ce uvijek izmedju risije i nato drzati neke teritorije za potkosurivanje, tipa Bjelorusije, Ukrajine. Baltickim drzavama je kriticno, nakon ovoga sa ukrajinom, ako bi za NATO krenule da rasporede vojsku i rakete.

Thanks Thanks Given 
    6,152
    Thanks Thanks Received 
    13,576
    Thanked in
    5,143 Posts

Je li to rekao da je Zelenski, glumac komedije, koji je na vlasti par godina DIKTATOR?! Što će meni da ulazim ođe jutros...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d

evo još malo ovih nacista iz Ukrajine. ah, pardon ovo su ruski tenkovi koji iz čista mira prolaze preko kola
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

6. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

evo još malo ovih nacista iz Ukrajine. ah, pardon ovo su ruski tenkovi koji iz čista mira prolaze preko kola
    Čovječe, kako je ovo surovo gledati. Gaziš civilno auto, koja je to mržnja.

Ne znam kako je ovaj čovjek uspio ostati živ uopšte.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post

Ne ne, ovo ti je humanitarna akcija, sad će ti dežurni advokati potvrditi..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

vele ovako

Russian independent news agency Interfax reports Russia’s foreign minister Sergey Lavrov as saying “no one is planning to occupy Ukraine”.
    He added that Russia still does not recognise the current government in Ukraine as democratic.

Thanks Thanks Given 
    6,152
    Thanks Thanks Received 
    13,576
    Thanked in
    5,143 Posts

Koji otpad ljudski moraš da budeš da ovo podržiš ?

https://www.facebook.com/1184505736/...159133055/?d=n

11. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Ko zna?

Iskreno se nadam da nismo mi, a idealni smo za to, uz Bosnu i Kosovo. Zaista se nadam, mada sumnjam, da bi mi umjeli tome da se odupremo. Duboko sam ubijeđen da smo sledeće mjesto u koje će se Rusija umiješati, naravno ne vojno.
    Mediji: Sledeća Putinova meta je zemlja koja se graniči sa Srbijom?

"Ovaj region Putin već sada ima na nišanu“, naslov je članka nemačkog lista Die Welt u kojem se razmatra mogućnost proširenja ruskih aktivnosti i na BiH.

https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2111614

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    Имаш клип Џона Миршајмера ,доктора политичких наука са чикашког Универзитете пар страна уназад.

Информиши се...
    Pušti ti klip no mi ljudski odgovori, jesi li upoznat kolikog je maha uzela neonacistička subkultura u Rusiji? Samo mi odgovori na to..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,402
    Thanks Thanks Received 
    252
    Thanked in
    164 Posts

Ovo je strasno sto se desava, niko nije pobornik rata i stradanja. Uvijek sirotinja najebe.

Za ovo treba premotati film do 2012.te do prevrata, linča Rusa u Odesi, zabrane ruskog jezika, Azov bataljona i ostalih paravojski, veličanje Stjepana Bandere i x drugih stvari. Ovo ne navodim jer nekoga branim već samo da se vidi da nije sve crno i bijelo. Na desetine milijarde dolara je nestalo zbog korupcije u UKR, zemlju drže 3,4 oligarha...
    Zna se kako je Zelenski dobio izbore i čiji je sticenik. Zapad je od početka huskao kao u Gruziji i drugim ex sovjetskim republikama.

Sto se tice Nato pakta mislim da je Rusija htjela da udje u isti za vrijeme Klintona ali im nikada nije odgovoreno.

U ovom sukobu najveći gubitnik je EU a dobitnik Kina. Kina će sve da poklopi za 20ak godina sada ima djelimicnu kontrolu nad obje supersile.
    Uskoro će Kina da bude aktivnija oko Tajvana jer stancuju nove brodove kao žvake. Ali njih krasi strpljenje. Najgore mi je kada vidim baltičke države da nazivaju nekoga fašistima kada svi znamo kako su oni svojevremeno rijesili jevrejsko pitanje.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

15. The Following User Says Thank You to skodilak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Pušti ti klip no mi ljudski odgovori, jesi li upoznat kolikog je maha uzela neonacistička subkultura u Rusiji? Samo mi odgovori na to..
    Нећеш да чујеш ријеч струке јер може да ти сруши снешка?

А онда тражиш да се неко изјасни о твојим конструктима формираним на тему маргиналаца који егзистирају у сваком иоле развијенијем друштву.

И то све на бази антируског агитпропа док ,рецимо, Азов 8 година некажњено гранатира цивиле и кампује испред руских енклава у источној Украјини, сада фала Богу Русији?

Кад улијећу Авенџерси , боготи?

17. The Following User Says Thank You to Geralt of Rivia For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Cestitke ovom hrabrom vojniku koji je neustrasivom brzinom tenkom sredio opasnog civila u autu
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

19. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,834
    Thanks Thanks Received 
    8,311
    Thanked in
    4,077 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Cekaj malo. Ti mislis da nije OK radovati se kad agresor gubi? Znaci li ovo da niko ko se borio, recimo, protiv nacisticke Njemacke nije mogao da bude humanista? Covjece, jedna drzava je napala drugu, mirnu demokratsku drzavu i otisli su da ubijaju neduzni narod koji im nista nije skrivio. Zasto je tesko utuviti ovo u glavu? Treba li da placemo nad srusenim avionima agresora? Jesi li ti normalan?

Liku se izgleda dize na rusku agresiju.
    Ti si strašno bezobrazan. Čovjek je napisao "čeka nas ZANIMLJIVA noć" na informaciju kako će Kijev biti bombardovan. Jesi li ti normalan??!! I kad se probudio obradovao se kako su neki ljudi pa bili i oni ruski vojnici poginuli. I o čemu ti pričaš čovječe! I gdje sam ja jednom rekao da nije agresija i da je ovo dobra stvar??

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Нећеш да чујеш ријеч струке јер може да ти сруши снешка?

А онда тражиш да се неко изјасни о твојим конструктима формираним на тему маргиналаца који егзистирају у сваком иоле развијенијем друштву.

И то све на бази антируског агитпропа док ,рецимо, Азов 8 година некажњено гранатира цивиле и кампује испред руских енклава у источној Украјини, сада фала Богу Русији?

Кад улијећу Авенџерси , боготи?
    Polako, taj klip mogu pogledati kad završim sa pečenjem rakije, a pored klipa ti mogu reći da postoje 54 neonacističke grupacije u Rusiji, podaci od prije par godina..
    Dalje, opet izbjegavaš odgovor i kriješ se iza stranih analitičara koji su sad pogodni jer se uklapaju u humanitarni narativ koji ti uredno dijeliš po ovom a i drugim forumima..
    Antiruski? Ne dušice, anti Putinovski stav ja imam i nemam šta da ga krijem. Bez ako nije problem u tome što smatraš da je Putin = Rusija, onda je problem u tvojoj glavi..
    I dalje mi vrdaš sa odgovorom, ličnim odgovorom, stavom kako god, ne zahtijevam ga ali bi volio da ga pročitam.. Sem ako ga nemaš, pa bi onda i krajnje ljudski bilo da to i priznaš a ne da me optužuješ krijući se iza klipova i toga da sam ja antiruski nastrojen.

Ps. draža mi je justice league od avenđrsa..

22. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

pa to je problem. kult ličnosti. Crnogorci se izjednačavaju sa DPSom, Rusi sa Putinom i sve se posmatra kroz tu prizmu. ako su ovi iz DPSa nikakvi onda su i svi Crnogorci, tu priču prodaju ljudima i oni je kupuju. tako je i sa Rusijom, Amerikom. jedan narod se gleda kroz prizmu onoga ko je na vlasti

evo još nekih slika, toliko o tome da se gađaju samo vojni objekti

https://twitter.com/_EmmaGH/status/1...05RGal3ZYkFHtg

24. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,294
    Thanked in
    876 Posts

Ovo je "samo" poremecena osoba i nista drugo. Istih takvih mali milion u svim vojskama svijeta, cim dobiju nacin da iskazu "superiornost" to se ogleda u izivljavanju.

Na kraju krajeva sve smo to mogli vidjeti (a neki i dozivjeti) sopstvenim ochima devedesetih.

PS
    Uchite kineski. :

26. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,611
    Thanked in
    3,808 Posts

Nije meni problem da priznam i da prihvatim da ima neonacističkih g*vana u Ukrajini i da su ljudi iz pobunjenih oblasti bili matretirani, samo niko da pojasni kako to preko noći antiruski stav Ukrajinaca u tim oblastima? To se nije stvorilo preko noći, a zašto je razlog za takvim stavom na istoku Ukrajine?
    A onda dođe juče Putin i izjavi kako će krenuti u denacifikaciju Ukrajine sa jevrejskim predsjednikom.. Znači cijela zemlja je naci a u Rusiji kako vidimo, uzlet neonacizma još od 2002. godine, nekako se poklopilo sa dolaskom određene individue, zli jezici bi rekli..
    Tako da malo mi je glupa ta priča i izdizanje na pijedestal morala i borca protiv nacizma, čuj mene humanitarca Putina..
    A eto i saznah na forumuda je Zelinski diktator, pored što je naci jevrej.. No čovjek uči dok je živ..

Čoek je fino rekao fala bogu što su te ukrajinske teritorije sada dio Rusije. Nije da krije šta mu je polazna tačka u stavovima. Oće li isto kazat za Kosovo ako kad postane dio Albanije, pretpostavljam da ne.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Samo malo sa strane, mali komentar pa nastavite.

Preskačete veoma važnu činjenicu, a to je da su i DF i Demokrate dobili na prošlim izborima nevjerovatno veliki novac iz Rusije. To treba vraćati.

Zato moraju da botuju jer su to sluge Rusije, a ne Crne Gore.
    Love, peace and respect.

29. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Путинова судбина, као и тога чија је Русија, зависи од исхода операције у Украјини.Кад изађе као побједник , а све су прилике да је вјероватноћа на ту страну , можеш слободно да изједначиш то двоје.
    hm, koja bi ono država u kojoj se vođa izjednačavao sa državom nakon invazija na drugu državu? milioni Rusa su život dali da svijet dobije bitku protiv najvećeg zla u istoriji istog, da bi ti rekao ovako nešto

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Samo malo sa strane, mali komentar pa nastavite.

Preskačete veoma važnu činjenicu, a to je da su i DF i Demokrate dobili na prošlim izborima nevjerovatno veliki novac iz Rusije. To treba vraćati.

Zato moraju da botuju jer su to sluge Rusije, a ne Crne Gore.
    A ovi sto su sluge zapada jesu li oni za ili protiv cg ?

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Лавров позвао Украјину да положи оружје и отвори врата преговорима о будућем статусу земље.

Има ли у Украјини неког ко је трезвен?

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Cestitke ovom hrabrom vojniku koji je neustrasivom brzinom tenkom sredio opasnog civila u autu
    tenk je ukrajinski a ne ruski, ruska oklopna vozila imaju oznaku Z ili V, a ovo je svakako bilo na mjestu gdje ruska vojska još nije došla, takođe očigledno se vozač oklopnog vozila malo pogubio i nije vidio ovaj auto (ili je gledao u mobilni dok je vozio)
    She is only here to annoy herself!

34. The Following 2 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Лавров позвао Украјину да положи оружје и отвори врата преговорима о будућем статусу земље.

Има ли у Украјини неког ко је трезвен?
    Svako ko ne uradi ono sto im Lavrov kaze moze se racunati u trezvene. Nema pet dana da su Rusi pricali da nece napasti Ukrajinu, a mogli su da pregovaraju i prije napada kako do istog ne bi doslo. Samo moron bi im u ovom trenutku povjerovao.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

36. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Page 34 of 494 FirstFirst ... 243031323334353637384484134 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)