Čitam šta odje pišete i nalećeh na par tvojih analiza, mislim i da si htio nisi se moga više ispromašivat.
Ovo što je Rusija uradila je čista agresija, ali ako misliš da su za Rusiju zemlje Baltika i oribližno bitne ka Ukrajina, grfno se varaš.
Nego, šta kažu iz jU eS Embasija, imaju li kakav uporedni grafikon za District of Columbia?
Da nema na tim graficima kakav pripadnik onih što su ih potamanili, a resto pozatvarali po rezervata?
A ono, nije da nisu imali nekog prethodnog iskustva u tome, je l te?
Vele, najteže je prvi put.
https://www.vox.com/platform/amp/pol...ge-w-bush-wmds
Forever young, i want to be forever young
Putin je dvno jos rekao da nece dozvoliti da NATO dodje na granice Rusije. Tako da ce uvijek izmedju risije i nato drzati neke teritorije za potkosurivanje, tipa Bjelorusije, Ukrajine. Baltickim drzavama je kriticno, nakon ovoga sa ukrajinom, ako bi za NATO krenule da rasporede vojsku i rakete.
Je li to rekao da je Zelenski, glumac komedije, koji je na vlasti par godina DIKTATOR?! Što će meni da ulazim ođe jutros...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d
evo još malo ovih nacista iz Ukrajine. ah, pardon ovo su ruski tenkovi koji iz čista mira prolaze preko kola
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
vele ovako
Russian independent news agency Interfax reports Russia’s foreign minister Sergey Lavrov as saying “no one is planning to occupy Ukraine”.
He added that Russia still does not recognise the current government in Ukraine as democratic.
Koji otpad ljudski moraš da budeš da ovo podržiš ?
https://www.facebook.com/1184505736/...159133055/?d=n
Mediji: Sledeća Putinova meta je zemlja koja se graniči sa Srbijom?
"Ovaj region Putin već sada ima na nišanu“, naslov je članka nemačkog lista Die Welt u kojem se razmatra mogućnost proširenja ruskih aktivnosti i na BiH.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2111614
Ovo je strasno sto se desava, niko nije pobornik rata i stradanja. Uvijek sirotinja najebe.
Za ovo treba premotati film do 2012.te do prevrata, linča Rusa u Odesi, zabrane ruskog jezika, Azov bataljona i ostalih paravojski, veličanje Stjepana Bandere i x drugih stvari. Ovo ne navodim jer nekoga branim već samo da se vidi da nije sve crno i bijelo. Na desetine milijarde dolara je nestalo zbog korupcije u UKR, zemlju drže 3,4 oligarha...
Zna se kako je Zelenski dobio izbore i čiji je sticenik. Zapad je od početka huskao kao u Gruziji i drugim ex sovjetskim republikama.
Sto se tice Nato pakta mislim da je Rusija htjela da udje u isti za vrijeme Klintona ali im nikada nije odgovoreno.
U ovom sukobu najveći gubitnik je EU a dobitnik Kina. Kina će sve da poklopi za 20ak godinasada ima djelimicnu kontrolu nad obje supersile.
Uskoro će Kina da bude aktivnija oko Tajvana jer stancuju nove brodove kao žvake. Ali njih krasi strpljenje. Najgore mi je kada vidim baltičke države da nazivaju nekoga fašistima kada svi znamo kako su oni svojevremeno rijesili jevrejsko pitanje.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Нећеш да чујеш ријеч струке јер може да ти сруши снешка?
А онда тражиш да се неко изјасни о твојим конструктима формираним на тему маргиналаца који егзистирају у сваком иоле развијенијем друштву.
И то све на бази антируског агитпропа док ,рецимо, Азов 8 година некажњено гранатира цивиле и кампује испред руских енклава у источној Украјини, сада фала Богу Русији?
Кад улијећу Авенџерси , боготи?
Ti si strašno bezobrazan. Čovjek je napisao "čeka nas ZANIMLJIVA noć" na informaciju kako će Kijev biti bombardovan. Jesi li ti normalan??!! I kad se probudio obradovao se kako su neki ljudi pa bili i oni ruski vojnici poginuli. I o čemu ti pričaš čovječe! I gdje sam ja jednom rekao da nije agresija i da je ovo dobra stvar??
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Polako, taj klip mogu pogledati kad završim sa pečenjem rakije, a pored klipa ti mogu reći da postoje 54 neonacističke grupacije u Rusiji, podaci od prije par godina..
Dalje, opet izbjegavaš odgovor i kriješ se iza stranih analitičara koji su sad pogodni jer se uklapaju u humanitarni narativ koji ti uredno dijeliš po ovom a i drugim forumima..
Antiruski? Ne dušice, anti Putinovski stav ja imam i nemam šta da ga krijem. Bez ako nije problem u tome što smatraš da je Putin = Rusija, onda je problem u tvojoj glavi..
I dalje mi vrdaš sa odgovorom, ličnim odgovorom, stavom kako god, ne zahtijevam ga ali bi volio da ga pročitam.. Sem ako ga nemaš, pa bi onda i krajnje ljudski bilo da to i priznaš a ne da me optužuješ krijući se iza klipova i toga da sam ja antiruski nastrojen.
Ps. draža mi je justice league od avenđrsa..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa to je problem. kult ličnosti. Crnogorci se izjednačavaju sa DPSom, Rusi sa Putinom i sve se posmatra kroz tu prizmu. ako su ovi iz DPSa nikakvi onda su i svi Crnogorci, tu priču prodaju ljudima i oni je kupuju. tako je i sa Rusijom, Amerikom. jedan narod se gleda kroz prizmu onoga ko je na vlasti
evo još nekih slika, toliko o tome da se gađaju samo vojni objekti
https://twitter.com/_EmmaGH/status/1...05RGal3ZYkFHtg
Ovo je "samo" poremecena osoba i nista drugo. Istih takvih mali milion u svim vojskama svijeta, cim dobiju nacin da iskazu "superiornost" to se ogleda u izivljavanju.
Na kraju krajeva sve smo to mogli vidjeti (a neki i dozivjeti) sopstvenim ochima devedesetih.
PS
Uchite kineski. :
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Samo malo sa strane, mali komentar pa nastavite.
Preskačete veoma važnu činjenicu, a to je da su i DF i Demokrate dobili na prošlim izborima nevjerovatno veliki novac iz Rusije. To treba vraćati.
Zato moraju da botuju jer su to sluge Rusije, a ne Crne Gore.
Love, peace and respect.
Лавров позвао Украјину да положи оружје и отвори врата преговорима о будућем статусу земље.
Има ли у Украјини неког ко је трезвен?
tenk je ukrajinski a ne ruski, ruska oklopna vozila imaju oznaku Z ili V, a ovo je svakako bilo na mjestu gdje ruska vojska još nije došla, takođe očigledno se vozač oklopnog vozila malo pogubio i nije vidio ovaj auto (ili je gledao u mobilni dok je vozio)
She is only here to annoy herself!
Look upon my works ye mighty and this pear...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks