Page 49 of 304 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    6,090
    Thanks Thanks Received 
    6,642
    Thanked in
    3,170 Posts

DF ga je nocas sa ovim blokadama definitivno ugasio sa zapadnom evropom. Iako ce oni ovo prezentovat kao da nema nikakve veze sa krizom u Ukrajini - dzaba im se pise.

Jbte veci procenat DF-a i njihovih pristalica podrzava ovaj napad Rusije na Ukrajinu nego li sami gradjana Rusije. Explain that.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

2. The Following 4 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Niti imam šta od jednih niti od drugih. Što se mene tiče samo nek se mijenjaju. Za tebe se nadam da dobijaš nešto za ovo ili makar da su te zaposlili, eto toliko.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hvala Bogu nisu, ni jedni ni drugi. Ali isto tako ne želim da vidim novi rast DPSa prije nego se reformišu, i dobar dio njih ne ode iza rešetaka, zato ne odobravam ovo što URA radi. Izdaja ili ne, ovo što rade je krajnje pogrešno.

Slažem se, samo nek se mijenjaju.

4. The Following User Says Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    DF ga je nocas sa ovim blokadama definitivno ugasio sa zapadnom evropom. Iako ce oni ovo prezentovat kao da nema nikakve veze sa krizom u Ukrajini - dzaba im se pise.

Jbte veci procenat DF-a i njihovih pristalica podrzava ovaj napad Rusije na Ukrajinu nego li sami gradjana Rusije. Explain that.
    odavno su ga oni ugasili. zato mi smetaju izjave Konatara. DF je izdajničko plaćenička grupa ljudi. koju je uzgajao kao poslušnog ljubimca DPSa. godinama vrijeđali Crnu Goru a DPS ćutao na to. na sve to postali su grupa ljudi koja radi za račun i u korist SNSa koji preko njih utiče na dešavanja u CG. u danu kada se ovo dešava Ukrajini, pleme daje podršku Rusiji. jedino na svijet. čak se i u Rusiji održavaju protesti ljudi koji su protiv invazije

možda jednom svane dan u ovoj državi kad će DPS i DF biti na najgorem smetlištu istorije

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

6. The Following 4 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Hvala Bogu nisu, ni jedni ni drugi. Ali isto tako ne želim da vidim novi rast DPSa prije nego se reformišu, i dobar dio njih ne ode iza rešetaka, zato ne odobravam ovo što URA radi. Izdaja ili ne, ovo što rade je krajnje pogrešno.

Slažem se, samo nek se mijenjaju.
    Slažem se za Dps, samo što mislim da je vrijedno i pokušat sa manjinskom vladom a ako ne ide izbori ne bježe

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Slažem se za Dps, samo što mislim da je vrijedno i pokušat sa manjinskom vladom a ako ne ide izbori ne bježe

"Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), Vanja Ćalović Marković, kazala je večeras da Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije na visokom nivou nije mogao imati rezultate, jer "premijera (Zdravka) Krivokapića to nije interesovalo", a da je vicepremijer (Dritan) Abazović istovremeno "pregovarao s (Milom) Đukanovićem".

"Saplitali su me na svakom koraku... Za svaku moguću stvar koju sam pokušala da uradim, obećavali su - a ništa nisu uradili", rekla je Ćalović Marković govoreći o radu Savjeta, čiji je bivši član."

https://www.vijesti.me/tv/emisije/59...a-djukanovicem

Ako Vanja Ćalović kaže da je Dritan je saplitao u borbi oko korupcije na svakom koraku i koketirao sa Milom Đukanovićem, ja Dritanu želim brzi politički nestanak i marginalizaciju. Sad će biti da je i Vanja pristrasna. O smotanom profesoru Krivom ni riječi ne bih trošio.
    Last edited by Stewie; 24-02-22 at 21:15.

9. The Following 6 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,852
    Thanked in
    2,806 Posts

...I svi su se sprdali Demokratama zbog glasnog IZDAJA IZDAJA i tvrdog stava. A oni su ISKUSNO skapirali šta ide, pozvali na proteste koji su realno u stvari, veoma jaka predizborna kampanja koja vrhunski odrađuje to što treba.
    Svi su pričali - Dritko iskusno sve preveslao. A u stvari, Ljaljo tj Boris je iskusno procijenio i poentirao bolje nego iko na političkoj sceni u sadašnjoj situaciji. Zato imaju najveći rast trenutno.
    Demokrate poentirale? Broj ljudi na protest sinoć ne ide u prilog činjenici. I pored plaćenih autobusa i poziva radnika CEDIS-a i EPCG-a i iz ostalih firmi da se dođe na protest.
    Mada može bit da je zbog sjevera sinoć bilo zima.

A toliko su poentirale, da ih većina ambasadora označava kao nekooperativne sa Zapadom. Neki to mučke s leđa prenose depešom, a neki su i direktno Aleksi to saopštili.
    Nego dobro. Nije ni to loše ako će tako poentirati, taman da nemamo DPS 2.0 za par godina. Jedan je dovoljan za ovu napaćenu zemlju.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

11. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,926
    Thanked in
    1,453 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    A toliko su poentirale, da ih većina ambasadora označava kao nekooperativne sa Zapadom. Neki to mučke s leđa prenose depešom, a neki su i direktno Aleksi to saopštili.
    Zato su mu danas bila puna usta EU vrijednosti. Iako se nijednom nije usudio da direktno osudi Rusiju za agresiju. Poznaje on svoje biracko tijelo dobro. A vi koji mislite da su Demokrate gradjanska partija, zapitajte se kako i zasto ih tako dobro poznaje, ako im se retorikom ne dodvorava?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

13. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post

Dokaz? Prazna priča. Forumska. Dajte dokaz, ambasade se ne boje da tvitnu sve što ih žulja, ne bih ja baš se složio. Zapad samo zanima naša spoljnopolitička pozicija, a tu su Demokrate jasne. Yebe im se za unutrašnje čarke. Nije DPS omrznut kod ambasada što je nas kao narod uništio, nego što je kokainom i cigaretama preplavio Evropu. I tome se moralo stati na put.

Francuski ambasador: Bečić ima važnu ulogu u pomirenju i prevazilaženju podjela

https://www.portalanalitika.me/clana...azenju-podjela

Još Portal Analitika, aooo Iz januara 2022 Đe su vaši dokazi?
    Last edited by Stewie; 24-02-22 at 21:56.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,926
    Thanked in
    1,453 Posts

Đe su vaši dokazi?
    Ja bih ti rekao sta o njemu misle u americkoj ambasadi, ali mi ne bi vjerovao. Umjesto toga razmisljaj zasto je sporazum sa URA-om, a poslije i manjinska vlada ponudjena SNP-u a ne Demokratama. Valjda si svjestan da to nisu slucajnosti.

16. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    676
    Thanks Thanks Received 
    686
    Thanked in
    454 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Zato su mu danas bila puna usta EU vrijednosti. Iako se nijednom nije usudio da direktno osudi Rusiju za agresiju. Poznaje on svoje biracko tijelo dobro. A vi koji mislite da su Demokrate gradjanska partija, zapitajte se kako i zasto ih tako dobro poznaje, ako im se retorikom ne dodvorava?
    A Albin Ćeman
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Ja bih ti rekao sta o njemu misle u americkoj ambasadi, ali mi ne bi vjerovao. Umjesto toga razmisljaj zasto je sporazum sa URA-om, a poslije i manjinska vlada ponudjena SNP-u a ne Demokratama. Valjda si svjestan da to nisu slucajnosti.
    Ja bih ti rekao da su Demokrate dobile ponudu za manjinsku vladu i gadljivo je odbile. Dritan ga je javno na tvu pozvao da uđe u vladu i čak je rekao da bi mu namijenio i veću poziciju od predsjednika skupštine, znači mandatara, prema tome, ta prazna priča o ambasadama je jadna, da vas Dritko na tv demantuje.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

E zamislite kakva smo mi drzava i narod kad nam je najbitnije sto ambasadori misle. E kukavce dje bi bio recimo Island da imaju nas mentalitet i nase su..e da im izigravaju gradjanstinu.
    Odje najveci poltorni zive tu smo svetski prvaci.

20. The Following 3 Users Say Thank You to irriducibili91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,926
    Thanked in
    1,453 Posts

Ja bih ti rekao da su Demokrate dobile ponudu za manjinsku vladu i gadljivo je odbile. Dritan ga je javno na tvu pozvao da uđe u vladu i čak je rekao da bi mu namijenio i veću poziciju od predsjednika skupštine, znači mandatara, prema tome, ta prazna priča o ambasadama je jadna, da vas Dritko na tv demantuje.
    Ponudio mu je jer je znao odgovor. A odgovor je znao, jer su Demokrate mjesecima prije toga napravile izbor zbog kojeg ih je zapad otpisao kao partnere.

Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,852
    Thanked in
    2,806 Posts

Dokaz? Prazna priča. Forumska. Dajte dokaz, ambasade se ne boje da tvitnu sve što ih žulja, ne bih ja baš se složio. Zapad samo zanima naša spoljnopolitička pozicija, a tu su Demokrate jasne. Yebe im se za unutrašnje čarke. Nije DPS omrznut kod ambasada što je nas kao narod uništio, nego što je kokainom i cigaretama preplavio Evropu. I tome se moralo stati na put.

Francuski ambasador: Bečić ima važnu ulogu u pomirenju i prevazilaženju podjela

https://www.portalanalitika.me/clana...azenju-podjela

Još Portal Analitika, aooo Iz januara 2022 Đe su vaši dokazi?
    Stvarno je ovaj ambasador kao sobarica naivan bio. Aleksa obećao da neće protestovat i unosit nemire, i onda sjutra dan bup poziv na protest.
    A ti se raspitaj, ili sačekaj još koji mjesec pa viđi zašto ga niko od ambasadora ne konstatuje.
    Last edited by hercules; 24-02-22 at 22:07.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

"Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), Vanja Ćalović Marković, kazala je večeras da Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije na visokom nivou nije mogao imati rezultate, jer "premijera (Zdravka) Krivokapića to nije interesovalo", a da je vicepremijer (Dritan) Abazović istovremeno "pregovarao s (Milom) Đukanovićem".

"Saplitali su me na svakom koraku... Za svaku moguću stvar koju sam pokušala da uradim, obećavali su - a ništa nisu uradili", rekla je Ćalović Marković govoreći o radu Savjeta, čiji je bivši član."

https://www.vijesti.me/tv/emisije/59...a-djukanovicem

Ako Vanja Ćalović kaže da je Dritan je saplitao u borbi oko korupcije na svakom koraku i koketirao sa Milom Đukanovićem, ja Dritanu želim brzi politički nestanak i marginalizaciju. Sad će biti da je i Vanja pristrasna. O smotanom profesoru Krivom ni riječi ne bih trošio.

Nijesam uspio noćas da gledam to. Vanju poštujem za neke stvari ali znam o njoj i mogu reći da nije toliko “poštena” i borac za pravdu koliko se predstavlja. Na Dritana je kivna još od izbora generalnog direktora Rtcg.. no sve okej.. vrijeme će pokazati svoje.

Jedno što znam je da Dritan ima viziju i dobre namjere a za njih je spreman da nestane sa političke scene i to treba da se poštuje.

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Ponudio mu je jer je znao odgovor. A odgovor je znao, jer su Demokrate mjesecima prije toga napravile izbor zbog kojeg ih je zapad otpisao kao partnere.
    Javno. Na TV-u. Abaz rekao. A ti pričaš neargumentovano. Prazno. Bez dokaza. Rekla - kazala.

Jeftina DPS priča, daj onu mašinu za maglu da zamažemo oči kad nemamo konkretnog oružja

25. The Following User Says Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Nijesam uspio noćas da gledam to. Vanju poštujem za neke stvari ali znam o njoj i mogu reći da nije toliko “poštena” i borac za pravdu koliko se predstavlja. Na Dritana je kivna još od izbora generalnog direktora Rtcg.. no sve okej.. vrijeme će pokazati svoje.

Jedno što znam je da Dritan ima viziju i dobre namjere a za njih je spreman da nestane sa političke scene i to treba da se poštuje.

Eto. Sad i Vanja kvarna i nepoštena. Standarnda priča. Vanja nije borac za pravdu, šta je sve istrpjela, kakva šikaniranja, da nije MANSa, pa 80% afera ne bi isplivalo?!

Ko izađe poslednji nek ugasi svijetlo.

27. The Following 4 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,926
    Thanked in
    1,453 Posts

Javno. Na TV-u. Abaz rekao. A ti pričaš neargumentovano. Prazno. Bez dokaza. Rekla - kazala.
    Ja rekoh da neces vjerovati. Meni je svejedno. Nemam nista od toga da li ces mi ti vjerovati ili ne. Htio sam da ti ukazem na neke stvari radi tebe, da imas o cemu da razmisljas. Ne moras ako neces. Vrijeme ce pokazati.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije sve legitimno što je legalno - ali neki ne razumiju to očigledno

Naravno. Recimo, pretrčati u naručje DPS pošto obećaš biračima da to nikad nećeš uraditi - to je legalno, ali nije legitimno.

Thanks Thanks Given 
    25,984
    Thanks Thanks Received 
    8,354
    Thanked in
    4,101 Posts

Eto. Sad i Vanja kvarna i nepoštena. Standarnda priča. Vanja nije borac za pravdu, šta je sve istrpjela, kakva šikaniranja, da nije MANSa, pa 80% afera ne bi isplivalo?!

Urašima sad ni Vanja ne valja. Kolika je to zaljubljenost u Dritana. Podsjećaju me na onoga što ljubi Milovu sliku. A ne smeta im ni to što vraćaju DPS. Nego nije to tako. Laže Vanja.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

31. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Kako od mog “nije toliko poštena i toliko borac za pravdu” dodje do kvarna, nepoštena i nije borac za pravdu?

Rekao sam poštujem je za mnoge stvari ali poslije 30.08. neke stvari kao guranje supruga u rtcg, neko ćutanje na krupne stvari, neke sumnjive donacije itd.

Ako želiš normalnu konverzaciju da te zamolim da ne spinuješ, nema potrebe nijesmo političari.

33. The Following User Says Thank You to SweetShiva For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Kako od mog “nije toliko poštena i toliko borac za pravdu” dodje do kvarna, nepoštena i nije borac za pravdu?

Rekao sam poštujem je za mnoge stvari ali poslije 30.08. neke stvari kao guranje supruga u rtcg, neko ćutanje na krupne stvari, neke sumnjive donacije itd.

Ako želiš normalnu konverzaciju da te zamolim da ne spinuješ, nema potrebe nijesmo političari.

Moje izvinjenje, ja ne znam mjernu jedinicu za poštenje, evo uputi me

Meni je neko pošten ili nije. Borac je za pravdu ili nije. Nema doziranja, vidim kod tebe ima

Uglavnom, potkačila je Dritana, odmah si "umanjio" njeno poštenje da opravdaš šefa. U tom grmu leži pudla.

35. The Following 3 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Moje izvinjenje, ja ne znam mjernu jedinicu za poštenje, evo uputi me

Meni je neko pošten ili nije. Borac je za pravdu ili nije. Nema doziranja, vidim kod tebe ima

Uglavnom, potkačila je Dritana, odmah si "umanjio" njeno poštenje da opravdaš šefa. U tom grmu leži pudla.
    Tebi nije sporno bilo od nekog ko se tolike godine i na taj način borio protiv korpucije da na onaj način pokušava da ubaci muža u rtcg iako ne ispunjava uslove, diplomirao prosle godine?

Nijesam gledao emisiju. Štefa nemam, samostalan sam u svom poslu niti sam u bilo kojoj partiji ali za tebe mogu pretpostavit da si iz Demokrata jer Nikola Markovic je vas kadar, pa žmuriš na takve stvari.

Thanks Thanks Given 
    25,984
    Thanks Thanks Received 
    8,354
    Thanked in
    4,101 Posts

Kako je to tačno pokušala da ugura Markovića u RTCG? Činjenice molim.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

38. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Demokrate i DF su prekrižene, i ne mogu činiti okosnicu bilo koje vlasti u CG. To nije jasno samo onom ko je prespavao od 30.08.20 do danas.

Makar da uzmu te dvije struje same 41 mjesto u parlamentu, nać će se jedan poslanički klub koji će da "ugleda svjetlost", kao sada URA.

Posle Ukrajine, niko neće da se zajebava sa petom kolonom unutar NATO. Tako da od DF i Demokrata nema ništa, pa da će se sva CG na glavu poperit.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

40. The Following 4 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Page 49 of 304 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)