Probaj i 'Ajmal Kuro'![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Moji omiljeni...
![]()
Meni je on dominantno seksi pafem ako ga ukratko opisujem. Po meni muskarac i uniseks ne idu zajedno koliko djevojka i uniseks parfem. Traje do prekosjutra pogotovo na kosi ili odjeći. Ipak ako ga poredim sa Roja Amber Oud, ispod njega je odmah ali ne na istoj grani.
Last edited by Because; 22-02-22 at 23:52.
Ja trazim 2ml a njoj skoro puna boca
Da ga nisu dopunili u Cosmetics?![]()
Do Not Disturb.
Ne znam ni da je nestao, stedim ga ociglednoSledeći mi je ili China White ili Blamage.
Treba ti da probaš? Probaćeš ga ako je do toga od mojeg ako želiš...
Last edited by Because; 23-02-22 at 00:06.
Ovo je kod jednog momka cijena, do sad stvarno nije bilo greške, dako mi nije nešto uvalio...![]()
Imas na yt klipove fake vs real, moze se i po kutiji prepoznat.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Evo ga test pa ću pogledati kasnije, živo me interesuje.Inače momak kaže da slobodno svaki parfem ponesem u Barkod da provjerim i ako išta posumnjam da nije kako treba, vraće pare.
Samo se cuvajte od nepoznatih kretena sa Instagrama/Facebook-a jer ih je pun Q.
Prodaju smeca od 5e za visestruko vece cijene pa od tolikih marzi lupaju reklame da se svakoj susi i marusi pojavljuju pa padaju naivni kao pokoseni.
Da ima ikakve inspekcije tacno bi te male debile privodila, robu oduzimala a oni bi malo odmorili u Spuzu.
Al' kad drzava dozvoljava da takvi nekad imaju i fizicke radnje te prodaju vidno laznu robu 'na oci' onda ti je sve jasno koji je kapacitet nadleznih i dje smo.
Do Not Disturb.
Sto se toga tice najjaca mi je jedna stranica koja prodaje dior SAVEGE za 15 eura. Cak i na bocici pise tako.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Najvise uzimam u barcode/cosmetics jer uz popust od 10% ili 15% (hipotekarna ili cosmetics) dodjes na isto ka kod ovih poznatih sa instagrama. Eto, tipa Y EDP je 100e kod Andreasa a u Barcode sa hipotekarnom karticom 103e.
Od one zene iz Nk sam takodje uzeo par dok su cijene bile okej sad je i ona pocela sa cijenama kao ovi.
Uzimao sam i iz Bg kod Marine sa kp - sve je okej bilo, cijene nerealno dobre.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda ce opet neki rec' da unistavam(o) temu ali evo oar primjera koji se redovno vrte reklamama a koje ne treba posebno komentarisat'. Ono sto mene najvise cudi su nerijetke slike sa rafova i izloga kao da su fizicke prodavnice u pitanju...
itd. itd.
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Ali fejk CDNI - to nijesam znao da postoji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod ovoga uzima moja kuma godinama i veli 100% orginal, aj da rečemo da se razumije, prati đevojka to (valjda)Ja sam kod njega do sada uzimao 4-5 puta, par puta Dior Sauvage za 100e i činio mi se skroz ok, takođe sam uzimao Aramf Club de Nuit i Armani Code. E sad, njih nisam provjeravao jer sam imao prethodno ove parfeme iz Barkoda i činjelo mi se to da je to (roba je od ovog Savaža po par dana znala da miriše) plus su bočice bile "pod ruku" baš kao orginali mada dok ovo pišem mi pade na pamet da vjerovatno ovi fake koriste orginal prazne bočice.
![]()
Ovaj YSL nisam imao pa ću ispratiti ovaj YT klip.
Last edited by BiTrAtE; 23-02-22 at 12:35.
Sve sto se prodaje dobro, ima fejk.
A kod nas nema prodavanijeg parfema od CDNI, provjereno. Nijedan mu ne moze ni pric' po prodaji.
CDNI kod nas ne mozes da nadjes ispod 40€ i to iskljucivo na crno. Po prodavnicama je 60e ako se ne varam. A na netu nekih 30e uz dugo cekanje i gatanje sa carinom.
Nije to poenta, kopira se danas sve. Od jeftinih parfema u najobicnijim bocicama do najskupljih sa umjetnickim dielima od boca.
Doduse, vecina ovih veljih IG prodavaca prodaje takva smeca da ne znam kako i najveca budala moze da padne na njih. Pa eto gore ovaj "Savege". Zamisli da to reklamiras i uvaljujes ljudima. Eto ga identican po Kineskim robnim kucama, za 5e bez popusta i cenkanja.
P.S. Inace ovaj 'CDNI' postavih 'random'. Kod istoga mislim da mozete nabavit' i BR540 i sl. parfeme po istoj cijeni od 20eNajvise mi se svidja opis "u celofanu" kod svakog parfema i svake objave.
Poslato preko goluba pismonoše
P.S. Evo ne znam sto bi CDNI uzimali kad možete Aventus u originalnom pakovanju da uzmete za manju cijenu od CDNI-a.
Mislim ne piše da je parfem original ali pakovanje jeste. Valjda je to bitnije, jelte...
![]()
Last edited by Fidel Castro; 23-02-22 at 15:19.
Do Not Disturb.
Ovo je Manifesto L'elixir baš lijep ali za moj ukus previše sladak. Hermes je predobar i traje dosta pa ti njega više preporučujem ali je za hladnije vrijeme. Plavi je letnji ali sprcifičan, nije za svačij ukus. Ako ti žena voli slatko citrusne a ti voliš da miriše na kolač od limuna onda Nishane - Ani. Mnogo dobar.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks