https://m.cdm.me/hronika/na-cetinju-...otika-i-krade/
Vazda ja pricam nemojte svercovat i krast na malo jer cete dobiti najvece kazne.
Evo u voli nadjose po' tone koke i nikog ne uhapsise, ja ne znam sto ovi mrcenici nisu sami sebe prijavili i bili bi ugledni gradjani cccc
A građanski aktivista Zeković ahahaa
A okle, načekaćemo se.
Imam utisak da ovi "pravovjerni", "osvježeni", kako god, ovi što brane volju nAAAAroda, jednako žmure na nacional-šovinističke ispade djelova vlade i njihovih pojedinih predstavnika, i izbjegavaju te teme pod parolom ćuti proći će, taman ko što su DPSovci svojevremeno zabijali glavu u pijesak kad se pomene kriminal vrhuške DPSa.
Al kog im skrene pažnju na šovinizam "njihovih" taj je gradžanista, neokomita, DPSovac...zaboravio sam etikete kojim te kosmopolite vole da čašćavaju sve koji nisu u fazonu "to su naši samo jaši".
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 21-02-22 at 21:35.
Rekoh ja, ljubili bi oni danas, vecina velika, i Mila troprstasa i rekli ne mari, ostavi te pare tamo dje god da si ih ostavio...neka ih za ne daj boze.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako vam ne dosadi da ponavljate istu pricu iznova i iznova... fenomen...
Ahahahahahah
Kako ima prslih ljudi, što je ovo.
@kimmi kako ti ne dosadi covjece?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svetosavska stranka je franšiza Demokrata,Gradonaćelnici KO i HN izdvojiće čak pola miliona za izgradnju"biblioteke" tog nepomenika.
Brate svaka čast. Jer revizije Delloite-a, kontrole Centralne Banke Crne Gore, interne kontrole CKB, interni revizor CKB-a, kao ni kontrole iz Mađarske nisu uočile nikakve probleme ili nedostatke.
Ništa bez CV pod ruku i pokucaj na vrata CKBa da te zaposle. Zajedno sa ovom grupom ljudi što im radi od skoro provjere pa nalaze pronevjere. Ili kod ostalih banaka.
Vidim dobar dio vas nagađa što i kako je rađeno, ali mašta vam nije prilično kreativna. Jer nisu pali na tako otrcane fore skidali pare sa računa.
Ako mislite da ovoga nema po drugim bankama, grdno se varate. Ima u svaku, samo je pitanje je li se otkrilo, a ako se otrkrilo je li se zataškalo.
Nego dobro, dva dana bez trećega i ovo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da je država dala nagradu nekom "piscu" za "djelo" u kom građane koji se osjećaju kao Srbi naziva pos"bicama ili na neki drugi krajnje ružan i uvrjedljiv način, sigurno bi se ovako skakalo i pjenilo.
Al kad država Crna Gora nagradi nekog državnom nagradom za vrijeđanje Crnogoraca, onda je to nebitno.
Nagradu uručuje državni sekretar MPNKS u ime Vlade Crne Gore. Vidim da se ubiste da osudite ovakve devijante pojave, al se zato redovno plače zbog svakojakih gluposti i priča o pravima vjernika na ovo i ono.
Žao mi je Mikija i Jakova, mislim da su ok momci koji imaju znanje i koji su donijeli novi kvalitet, ali što se mene tiče vlada koja ovakve nagrade dijeli i koja provocira na način što nagrađuje ovakve šoviniste, u kojoj su Bratić, Mitrović, Kandić, pa i Radulović...neka joj je srećan put u prošlost na čelu sa premijerom koji prethodno pomenute štiti (liše Radulovića, njega bi smjenio rado).
Last edited by kimmi; 22-02-22 at 11:12.
https://www.portalanalitika.me/clana...ebali-uhapsiti
Ovo nema ni u filmovima....
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Gasi.
ZAHTJEV DIREKTORA NACIONALNE AVIO-KOMPANIJE "TO MONTENEGRO" ODBORU DIREKTORA I MKI
Todorović traži sporazumni raskid ugovora
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...U-PW9F-lwB2hpw
Kad su ljudi pricali koliki je promasaj osnivanje nove kompanije pored postojece ili kad su se osvrtali na one populizme i gluposti oko karata pa na tzv. advokatske troskove a ovi nadjose jos vise i jos skuplje advokate... bilo je da se brani DPS a ne da se brani zdrav razum i logika. Isto kao sto sada ne cuju argumente nego vicu izdaja... Jednostavno vise niko niti slusa, niti razgovara vec se bacaju parole, vrijedja i pljuje. Sve me strah dje ce nas Evropa sad odvesti ali i tada se ima spreman odgovor.
Kriv je Dritan ali je kriv sto im je dao 30 avgusta da uopste imaju sansu da ovoliko urnisu institucije.
Da nisu ulagali pare klijenata koje gone razne policije po svijetu, pa sad ti ne smiju ni da pomenu da su imali toliko novca ili da prijave.
I da svaka to banka radi, samo se zataska.
A da je bilo skidanja novca u CKB i to u milionskim iznosima, jeste i da niko ne zna dje su zavrsile.
Pa nase su junake odrali londonski bankari prije desetak godina.
Ti ko da je ovo njujork a ne saka jada dje se za 5 dana sazna sta ko ruca...
Ne bih ja to nista diro
E moj Hell kad bi se tako lako prale pare i ulagale u OTP kako navodis mi bi stvarno bili Monako.
Inace sve banke koje su kcerke banaka iz EU imaju rigorozne provjere porijekla sredstava. 10x vise transakcija se ne uklapa u tu regulativu u odnosu na ovu koju ima Uprava za sprecavanje pranja novca i finansiranja terorizma.
Bas bi se OTP igrao sa licencom kod ECB radi smijesnog profita iz CG.
Ali dobro, jasno mi je sve.
Last edited by hercules; 22-02-22 at 22:23.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks