Page 41 of 304 FirstFirst ... 313738394041424344455191141 ... LastLast
Results 1,001 to 1,025 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Euforiju što će se zatrijeti bilo kakva buduća zdrava građanska opcija i euforija što ćemo nastaviti da biramo između dps-a, partija koje je dps iznjedrio i reformisanog dpsa? Tome treba i ja da se radujem, jel tako?[/QUOTE]

A ko je kriv zbog toga sto će ura da se ugasi?
    Pa sami su krivi niko drugi
    Samo to treba konstatovati, nista drugo... znaci nema cudjenja sledeci put kad DPS i DF opet budu na po 30% ... da ne bude onda kuku ovo je poraz gradjanske CG...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Vama je problem bilo kakva objava koja dolazi sa njihove strane, a vi po običaju imate već formiran stav koji se toga tiče a ja ne znam šta da napišem, da li bi činjelo razliku u tvojoj glavi? Ti već znaš da je Dritan izdao, da je Dritan uzeo 21 mil. da Dritan nije šiptar više nego vođa zelenih fašista itd..

Sve je to super, samo zašto toliko koprcanje ako će ta partija da propadne? Imaš li neku ličnu korist od toga, jer drugačije ne mogu da tumačim ovoliku euforiju povodom toga?
    Euforiju što će se zatrijeti bilo kakva zdrava građanska opcija i euforija što ćemo nastaviti da biramo između dps-a, partija koje je dps iznjedrio i reformisanog dpsa? Tome treba i ja da se radujem, jel tako?
    O čemu više možemo da polemišemo? Osoba koja ide na igrača i to na ovakav način, kao što je to uradio Đurović koji pripada Građanskom pokretu, je samo pokazatelj da je URA svjetlosnim godinama daleko od građanske i proevropske partije. Uostalom, jako sam zadovoljan što je ovo napisao. Ovo je nivo Draginje, Pure, onoga iz CKM-a... Samo građanski! Fuj!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Mali_Budo View Post
    Euforiju što će se zatrijeti bilo kakva buduća zdrava građanska opcija i euforija što ćemo nastaviti da biramo između dps-a, partija koje je dps iznjedrio i reformisanog dpsa? Tome treba i ja da se radujem, jel tako?
    Samo to treba konstatovati, nista drugo... znaci nema cudjenja sledeci put kad DPS i DF opet budu na po 30% ... da ne bude onda kuku ovo je poraz gradjanske CG...[/QUOTE]

Ja ne znam ko to spori na kraju krajeva, sami pali sami se ubili ali da se radujem što će novu vlast da kroje df/demokrate i dodaci? To je zdrava opcija dps-u recimo? Pakla..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    O čemu više možemo da polemišemo? Osoba koja ide na igrača i to na ovakav način, kao što je to uradio Đurović koji pripada Građanskom pokretu, je samo pokazatelj da je URA svjetlosnim godinama daleko od građanske i proevropske partije. Uostalom, jako sam zadovoljan što je ovo napisao. Ovo je nivo Draginje, Pure, onoga iz CKM-a... Samo građanski! Fuj!
    Opet, što se ti uzbuđuješ oko njihovih izjava ako si svetlosnim godinama udaljen od njihovog plana/programa? Sa tolikim žarom nisi komentarisao prodavanje muda za bubrege od strane dps-a.. A sad smo svi odjednom veliki borci protiv nepravde od strane podmuklog Dritana..
    No svakako, srećno vam bilo ko god da sledeći dođe na korito, zaslužili ste..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Samo to treba konstatovati, nista drugo... znaci nema cudjenja sledeci put kad DPS i DF opet budu na po 30% ... da ne bude onda kuku ovo je poraz gradjanske CG...
    Ja ne znam ko to spori na kraju krajeva, sami pali sami se ubili ali da se radujem što će novu vlast da kroje df/demokrate i dodaci? To je zdrava opcija dps-u recimo? Pakla..
    [/QUOTE]

Kakva god da bude sledeca vlada , bice stabilnija nego bivsa ekspertska i buduca manjinska vlada... Ti eksperimenti nam vise ne trebaju, nego ko osvoji vlast od politicara i partija neka vlada i neka im je srecno.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

I ja kažem, sa srećom, po zasluzi samo..

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

@Zedd mogao bi bez toga "vama/nama". Za početak.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    @Zedd mogao bi bez toga "vama/nama". Za početak.

Ako se neko prepoznao, nije moj problem iskreno..

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Prepoznao? Ajde da se ne pravimo ludi. Jesi li sa ovom pisanijom mislio konkretno i na mene?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Vama je problem bilo kakva objava koja dolazi sa njihove strane, a vi po običaju imate već formiran stav koji se toga tiče a ja ne znam šta da napišem, da li bi činjelo razliku u tvojoj glavi? Ti već znaš da je Dritan izdao, da je Dritan uzeo 21 mil. da Dritan nije šiptar više nego vođa zelenih fašista itd..

Sve je to super, samo zašto toliko koprcanje ako će ta partija da propadne? Imaš li neku ličnu korist od toga, jer drugačije ne mogu da tumačim ovoliku euforiju povodom toga?
    Euforiju što će se zatrijeti bilo kakva buduća zdrava građanska opcija i euforija što ćemo nastaviti da biramo između dps-a, partija koje je dps iznjedrio i reformisanog dpsa? Tome treba i ja da se radujem, jel tako?
    Ada čuješ li ti...

https://twitter.com/daj_das/status/1...RPqcPHRCw&s=09

Nama diciplinovani trebaju...

Al ako neko pomene da su u Demokratama uglavnom Srbi odmah je fašista.

Pakao.

Ne smeta meni što su Srbi, ali dajte da se ne foliramo da ako je neko protiv toga da Srbi čine 80%+ vlade, vlasti i funkcija po dubini, da je fašista.

U čemu se to razlikuje od onog što je radio DPS. I jedni i drugi tvrde da one druge ne diskriminišu, a trpaju samo svoje. Čim neko nešto zucne protiv toga odma larma i izdaja (države, narodne volje, biraj šta ti je milije)

Zbore bosnizacija Crne Gore predlog da potpresjednici vlade budu Crnogorac, Srbin i neko islamske vjere. Al ako su tri Srbina onda nije problem, ili za druge nije problem ako nema ni jedan Srbin.

Jedni bi 90% da podijele, a onda da dijele nagrade Mićoviću, Emilu, Jočićkoj, Vesna Bratić im je topić, Nikola Kandić niko da prne protiv njega jer je crkvenougodan... A Dritan da im služi ko token. Nepošteno je to. Ajde da su htjeli da malo skalaju nakon izglasavanja zakona o slobodi vjeroispovjesti, pa ajde, nego drž puš ne daj samo drobi o crkvi, samo guraj svoje, manjine iskulirali, zovu nehrišćane u vladu 12 apostola. Ne sprdajte se.

Drugi bi da pokradu sve što na nebo nije zakačeno ogrnuti crnogorskom zastavom, a Draginja, Stevo Vučinić i Novak Adžić su im super likovi.

Lijek za ovo forsiranje jednih, a ignorisanje drugih, je zaustavljanje partitokratije. Jer uz stranku idu aktivisti, a to je onaj največi šljam ovog društva (uz profesionalne političare). Svaka stranka gura svoje, a ti su uglavnom najzatucaniji.

Kad bude struka ispred politike, vjere i nacije, tad će se i promijepati karte, do tada, jedino ovako na silu neka sredina, ali vidim da od sredine svi pište, jer svi žele da samo njihovi jašu.

Užas!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 21-02-22 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Opet, što se ti uzbuđuješ oko njihovih izjava ako si svetlosnim godinama udaljen od njihovog plana/programa? Sa tolikim žarom nisi komentarisao prodavanje muda za bubrege od strane dps-a.. A sad smo svi odjednom veliki borci protiv nepravde od strane podmuklog Dritana..
    No svakako, srećno vam bilo ko god da sledeći dođe na korito, zaslužili ste..
    Razočaran sam. Niko nije očekivao da će se praviti ovakvi katastrofalni nastupi. Ovo je najgora moguća retorika kada se gađaju na nacionalnoj osnovi. Sramno brate. Da je za Đeljošaja napisao ovako nešto, mogu misliti što bi se činjelo. Ovo uriniranje po nacionalnom opredjeljenju je presmrđelo više svima. Ne gađa on ovim samo Spajića, jasno je što cilja.

12. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

https://adria.tv/politika/manjinska-vlada-pred-vratima

Elementarna politička logika nalaže da bi potpredsjednik Crnogorac zapravo mogla da bude Crnogorka – Jovana Marović. Gospođa Marović je politikolog i doktor nauka. Bila je veoma uspješni student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. I ako bismo tu stali, neko bi mogao pomisliti – eto još jednog potpredsjednika bliskog Srbima. Upućeniji znaju da je gospođa Marović izvorni crnogorski suverenista, koja je u periodu kada je bila civilni aktivista razvila snažnu mrežu međunarodnih kontakata, pa i sama postala uticajna u njoj.
    Gospođa Marović bi bila najuticajnija žena u budućoj vladi. Ukoliko bi se desilo i da gospođa Danijela Đurović, potpredsjednica SNP-a, bude izabrana za predsjednicu Skupštine Crne Gore, to bi, uz najavljena programska usmjerenja, u javnosti osiguralo dodatnu snagu imenovanju i Dritanove vlade i nove vlasti u cjelini kao evropske.

Prvo je trebala da bude ekspert u bivsoj vladi, kad je to propalo onda napravila transfer iz NVO sektora u URU poslije izbora i sad se suska da bi mogla biti potpresjednica manjinske vlade... Dobro probijanje s obzirom da za nju niko glasao nije kao i za sve ostale eksperte, ali Vijesti je guraju pa eto ona moze u vladu

Mislim da je narodu dosta ovih transfera ljudi za koje niko ne glasa i da ce sledeca vlada biti hardcore politicka a buduci premijer Mickey Spajic

14. The Following User Says Thank You to Mali_Budo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Quote Originally Posted by Mali_Budo View Post

Tako je, URA je sama dovela do svog gasenja, a ostali su mirno gledali kako se URA samoubija i vikali joj “nemoj, nemoj…” Nice, jos kad bi neko povjerovao u ovo… Mada mene vise brinu ovi sto cine sve da se “ne ugase”. Istorijski mislim da oni nam jebase maiku. Kao po obicaju mozda grijesim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Caesar; 21-02-22 at 14:05.
    γνῶθι σαὐτόν

16. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ispade URA veći neprijatelj CG no DPS i DF. ako, ako

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

18. The Following 5 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Prepoznao? Ajde da se ne pravimo ludi. Jesi li sa ovom pisanijom mislio konkretno i na mene?

Mislim na one koje sam QUOTE-ovao ili pomenuo imenom, nemam potrebu da se krijem od nekoga iza 101 lažnog naloga kako bi vodio diskusiju.. Opet, ko se u toj priči a da nije direkt pomenut prepoznao, nije do mene..

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Nisi nikog kvotovao u prvom postu. Mogu i ja tako.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Nisi nikog kvotovao u prvom postu. Mogu i ja tako.

U čemu je problem onda? Ako nekog povređuju riječi onda je to posao za psihoanalizu, nije moj.. Isto važi i za mene..

22. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ispade URA veći neprijatelj CG no DPS i DF. ako, ako

Polako, dps ćemo od g*vana praviti.. Zdravo krilo ka pomirenju Kako se neće spojiti blizanci da ovu sprdnju od politike ugase zanavijek

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Umije li ko objasnit ko je ovako nasankao Dritana?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Polako, dps ćemo od g*vana praviti.. Zdravo krilo ka pomirenju Kako se neće spojiti blizanci da ovu sprdnju od politike ugase zanavijek
    davno sam ja ođe napisa da treba fino koalicija DPS/DF i ćao. ionako su jedni druge pomagali (i dalje pomažu). kad je trebalo da se zajedno glasa za dodatnu betonizaciju Budve nije bio problem što su kao neprijatelji ali postavljaju se neki novi standardi. sad je istina što neko iz DPSa kaže inače URA je vazda imala zastavu sa zelenom bojom ali avaj to tad nije bio problem

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    davno sam ja ođe napisa da treba fino koalicija DPS/DF i ćao. ionako su jedni druge pomagali (i dalje pomažu). kad je trebalo da se zajedno glasa za dodatnu betonizaciju Budve nije bio problem što su kao neprijatelji ali postavljaju se neki novi standardi. sad je istina što neko iz DPSa kaže inače URA je vazda imala zastavu sa zelenom bojom ali avaj to tad nije bio problem

Samo se treba sjetiti zahvalnosti Batove prema prošlom režimu "da nisu bili korumpirani ne bih ništa mogao da završim"
    Ka bubrezi u loju..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    sve je to super,ali baziras misljenje na tacno cemu?konkretna stvar me zanima,sem bidona nafte i narucenih anketa.
    Na vjeri. U genijalni plan avangarde radničke klase.

Kad imaš vjeru činjenice ti ne trebaju. Vjera po definiciji na traži argumente.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Ko god ubuduće postavi bilo sta od Pejaka i Alternative smatraću to kao da je prosuo kofu govana po temi
    @kimmi please
    Ne znam primjećuješ li da je tema pošla u tri lijepe zbog par likova koji nedjeljama prosipaju neku mržnju, lijepe etikete i pokušavaju da budu duhoviti dok brane naaarodnu volju.

Drugo, bez obzira na avetnog Pejaka ne znam šta su konkretno netačno napisali?

To da su se protesti za odbranu naaarodne volje pretvorili u predizborne mitinge Demokrata ili to da Strahinja Bulajić drži ključeve od manjinske vlade?

Zanemari na momenat Alternativu, ako Bulajič ne zakaže skupštinu eto izbora po sili zakona.

Ne vidim što bi taj bitan momenat bio zanemaren u diskusiji...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Na vjeri. U genijalni plan avangarde radničke klase.

Kad imaš vjeru činjenice ti ne trebaju. Vjera po definiciji na traži argumente.
    Vjera dakle? Svetosavče i prosrpski biznis geralde...

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Ima ih dosta na ovom forumu koju su do juce ljude koji su pisali analize u korist DPS-a i podrzavali DPS i prebrojavali ljude na protestima ondasnje opozicije nazivali splacinama, a sad su ok likovi i kvotuju se i lajkuju se jer su nasi i podrzavaju nase. I konstantno popuju drugima o nekoj korektnosti. Eeeeeee
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

31. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Page 41 of 304 FirstFirst ... 313738394041424344455191141 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)