Results 1 to 25 of 135

Thread: Skrill

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    11 Posts

Onaj ko ima malo vise novca i isplati mu se...Neka samo predje granicu Cg sa Srbijom.Otvori devizni racun (vecina je dozvoljavala cak i master/visa) u bilo koju banku i povuce tako novac.Posrednicka banka ce mu biti beogradska i nece mu uzeti vise od 5 evra dok recimo Rajfajzen tj Deutche je nas u Cg bukvalno drao,nikada nisi znao koliko ce ti naplatiti.

Fizicko lice iz CG makar prosle god je moglo otvoriti racun u SR bez problema.Provjerite da li je i dalje tako slanjem mejla nekoj od banki koje se nalaze tik uz granicu pa sijedajte na voz :P

Postoji jos jedna varijanta koju su koristili Rusi i azijati a to je da koristite exchange sajtove koji podrzavaju skrill ,skrill znaci nema veze sa njima .Ja to nikada nisam radio ali znam neke da jesu i uspijavali su.Kako to ide tacno ne znam ne pitajte me ali sigurno moze.

Nakon nekog vremena radi diskusije udjem na nalog i nema vise opcija prebacivanja sem na netler a i skrill i netller su kupljeni od strane paysafe grupe i cudi me da su CG skinuli sa liste.

Zarad diskusije ,ja sam tokom godina prebacio sigurno preko 4 k evra na bankovni racun ,nekada platim svega 5 evra proviziju ali u zadnje vrijeme to je bila katastrofa zbog posrednickih banaka jer ni jedna banka u CG ne prima novac direktno a nisi mogao da biras posrednicku banku ti nego ti skrill odredi navodno koja je najbolja po tebe .Pa sam tako jednom povukao 400 e a podigao svega 250 .

sretno svima
    Last edited by Pobro83; 21-02-22 at 13:04.

2. The Following User Says Thank You to Pobro83 For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)