Onaj ko ima malo vise novca i isplati mu se...Neka samo predje granicu Cg sa Srbijom.Otvori devizni racun (vecina je dozvoljavala cak i master/visa) u bilo koju banku i povuce tako novac.Posrednicka banka ce mu biti beogradska i nece mu uzeti vise od 5 evra dok recimo Rajfajzen tj Deutche je nas u Cg bukvalno drao,nikada nisi znao koliko ce ti naplatiti.
Fizicko lice iz CG makar prosle god je moglo otvoriti racun u SR bez problema.Provjerite da li je i dalje tako slanjem mejla nekoj od banki koje se nalaze tik uz granicu pa sijedajte na voz :P
Postoji jos jedna varijanta koju su koristili Rusi i azijati a to je da koristite exchange sajtove koji podrzavaju skrill ,skrill znaci nema veze sa njima .Ja to nikada nisam radio ali znam neke da jesu i uspijavali su.Kako to ide tacno ne znam ne pitajte me ali sigurno moze.
Nakon nekog vremena radi diskusije udjem na nalog i nema vise opcija prebacivanja sem na netler a i skrill i netller su kupljeni od strane paysafe grupe i cudi me da su CG skinuli sa liste.
Zarad diskusije ,ja sam tokom godina prebacio sigurno preko 4 k evra na bankovni racun ,nekada platim svega 5 evra proviziju ali u zadnje vrijeme to je bila katastrofa zbog posrednickih banaka jer ni jedna banka u CG ne prima novac direktno a nisi mogao da biras posrednicku banku ti nego ti skrill odredi navodno koja je najbolja po tebe .Pa sam tako jednom povukao 400 e a podigao svega 250 .
sretno svima

Reply With Quote
Bookmarks