Хоће ли ДПС крдо на челу са Иваном дБелџијан Вуковићем марширити у суботу подгоричким улицама на позив украјинског конзула, а под слоганом "Русија мора бити уништена".
Srbija je najavila potpisivanje sporazuma o slobodnoj trgovini sa Kinom.
Mislim da ako to urade to je kraj priče o OB.
Generalno nemam problem da mogu kupiti nešto u Beogradu, Albaniji, MKD, a da ne plaćam carinu, ali imam problem ako je to zamjena za EU, odnosno ako podrazumijeva da sve zemlje iz OB moraju u isto vrijeme da uđu u EU.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Хоће ли ДПС крдо на челу са Иваном дБелџијан Вуковићем марширити у суботу подгоричким улицама на позив украјинског конзула, а под слоганом "Русија мора бити уништена".
kad Abazović bude veličao Ramu i njegovu partiju, pljuvao po Cetinju da bi se svidio Rami i radio sve što Manda radi u korist i za račun SNSa onda mogu da se porede. do tad nikako i nikad. a to što mora da radi kako kažu Ameri je logično ako se pogleda kako su dugi niz godina radili ovi iz DPSa a nastavili novi. svaki budući će isto raditi. ne bih se začudio da sledeći miljenici zapada budu recimo Spajić i ekipa koju okupi oko sebe
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam šta je frka sa OB, kao da se mi tu pitamo nešto... Ako EU odluči da ulazimo svu u paketu, ima kao i uvijek da pognemo glavu i slušamo, jer smo taj status odabrali...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Nisam znao da je u Šavniku ostalo dovoljno ljudi za formiranje lokalne uprave.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Finansijski pomogli poljoprivrednike prošle godine i praktično ispeglali ono što su trebali da dobiju od države pošto je budžet tek u decembru usvojen (prvi put ovakav vid pomoći od strane opštine).
Obezbijedili poljoprivrednicima besplatno snadbijevanje vodom uslijed velikih suša (prvi put ovakav vid pomoći od strane opštine).
Subvencionisali poljoprivrednicima kupovinu stočne hrane (prvi put ovakav vid pomoći od strane opštine).
Konačno ispunjena obećanja , sad je to već i više nego decenijska , o saniranju i asfaltiranju određenih putnih dionica.
Konačno se sa planske dokumentacije i decenijskih priča biće prešlo na konkretno djelovanje u pravljenju vodovoda za par sela.
I ono što nije bilo teško , a trebalo je samo malo volje i želje , konačno su se aktivirali na internet promociji i uopšte turističkoj promociji Šavnika (na primjer jedan sitni detalj - više je gostovanja na televiziji imao sadašnji predsjednik opštine nego ko zna koliko zadnjih zajedno).
Itd. , itd. .
A evo i par sličica , ovako nešto je do prije godinu dana bilo nezamislivo naći na internetu kad je u pitanju Šavnik.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Citam sad neke ankete za izbore u srbiju, ladno po svim anketama vucic i njegovi sateliti lagano gube vlast u BG i NS... na predsjednicke ne moze do pobjede u prvom krugu a u drugom ce svi da se udruze protiv njega pa je svasta moguce...
Valjda kako ne pratim sta se gore desava pa nisam znao, ali ja sam mislio da on lagano dobija gore...
Parlamentarne ce pobijedit...
Last edited by lucke91; 17-02-22 at 23:25.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
I naravno da će lagano dobiti , možda će biti malo povuci potegni za Beograd ali i to će psihopata izvući.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Koliko je samo ljudi iz RS dobilo državljanstvo Srbije i upisano u birački spisak u BG zadnjih mjesec dana da bi mogli da glasaju za sns.
http://www.mans.co.me/neprimjerene-i...h-vrijednosti/
Laki je malo neurozan
Ja i dalje pokušavam da sagledam što je spektakularno u ovome napisanom gore. Mislim, ok je besplatno skijanje za djecu, pretpostavljam da je u pitanju jako mali broj, s obzirom koliko ljudi je napustilo sjever generalno tokom vladavine DPSa. Reći da se ovi potonji nešto trude je ajde da kažemo dobro ali kasno moj Isače...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks