Quote Originally Posted by hercules View Post
Đe ste nule, čuj mene Crnogorci?
Srbi?
Četnici?
Komite?
Bjelaši?
Zelenaši?
Albanci?
Bošnjaci?

Zamalo da zaboravim, đe ste izdajnici volje naaaAAArOoodaaaa?

Jašete li konje? A ne vi ste gospoda jel pa idete kolima. A jašu no ne vidite dobro. Nego biće im je guzicama tvrdo u 14 godina stara kola. Mora se to promijeniti.
Ajde što ne vidite, nego i što ne čujete da pričaju za 100€ svaki mjesec o vašem trošku.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tedjeti-gorivo
Quote Originally Posted by hercules View Post
Đe ste nule, čuj mene Crnogorci?
Srbi?
Četnici?
Komite?
Bjelaši?
Zelenaši?
Albanci?
Bošnjaci?

Zamalo da zaboravim, đe ste izdajnici volje naaaAAArOoodaaaa?

Jašete li konje? A ne vi ste gospoda jel pa idete kolima. A jašu no ne vidite dobro. Nego biće im je guzicama tvrdo u 14 godina stara kola. Mora se to promijeniti.
Ajde što ne vidite, nego i što ne čujete da pričaju za 100€ svaki mjesec o vašem trošku.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tedjeti-gorivo
Ovo su smiješne cifre, da se ne lažemo.

U DPSu su pomoćnici ministara hranili cijele familije na račun firme. Dovede goste na službeni ručak, napravi ceh 200€ a stigne faktura 2000€. A onda familija krka za 1800€ mjesec dana. Mi ođe pričamo o računima za gorivo za godinu nekog poslanika ili poslaničkog kluba, al za godinu dana, a ovima su neke ćate za koje niko nije čuo, toliko jele mjesečno, plus ugradnja i kombinacije na svim nivoima.

U EPCG su nedavno poništili tender, o kom smo pričali ođe da liči da je namješten a, ti što su ga raspisali su preraspoređeni na niža mjesta i ulećeli su neki novi koji oće pošteno, jer ne smije drugačije.

Pa evo isti Mezon, familija Kovačevića koji je bio iz DPSa na mjesto predsjednika OD EPCG, sad nudi 7-8 puta jeftinije ugradnju brojila.
Koliko ono izračunasmo da je klepljeno? 300k brojila po za 600€ nerealno uvećanoj cijeni (sa 100€ na 700€). Samo tu je klepljeno 180 miliona eura. Alo 180 miliona, ne hiljada, na jedan posao u EPCG.

Makar je to zaustavljeno. Tenderi nisu više ista priča, ni primać.

I to pozdravljam i za to je najzaslužniji Milutin Đukanović, al to je zato što je Milutin radio u EPCG dugo, a u svaku se firmu zna makar otprilike ko što radi i kako.

Al to je kad postaviš na funkciju nekog iz struke, još neko ko zna kako stvari stoje jer je tamo radio, pa to da rezultat.

A onaj Rovčo samo izdaje saopštenja, a pojma o poslu nema, a odma idu objave i hvaljenja njim sa stranica od strane Demokrata. A oni tamo pojma nemaju ni o projektima ni o čemu, al zato ide objava desetine.

Ono što Milutinu zamjeram je što je šofera zaposlio. Al alal mu i šofer, ako će krupne stvari da se srede.

Čekam rezultat EPCG na kraju 2021. i želim da vidim sponzorstva.

To će mi biti reper, al za sad pozdravljam tendencije.

Pričati o trošku poslaničkih klubova, potpredsjednika skupštine, predsjednika skupštinskih odbora itd. u ukupnom iznosu od 35k eura godišnje je presmiješno, kad uporediš sa bilo kojom od cifri.

Toliko košta pet aktivista godišnje državu (ili državnu firmu) sa platom od cca 600€ mjesečno i to je problem.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk