skor desno na slici se vide da senzora.... ja sam skinuo ovaj donji....
skidao sam i gornji, ali ne zapisah kod sa njega.... a u servisnom uputstvu je ovaj donji ako ja to dobro gledam, oznacen kao VSS, tj vehicle speed sensor...
![]()
Originalni broj za 2.5 je MR477827.
Kosta oko 100 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
da....to je to sto imam... ali ja kad skinem ova dva, nijedan nema tu oznaku
sad mi see vrti po glavi da neko nije zarotirao konektore....
koliko vidim oba konektora na oba senzora su identicna.... a nalaze se jedan pored drugog.....
Last edited by E_K_V; 11-02-22 at 10:02.
Trebalo bi da konektori imaju razlicite utore,tako da ne moze da se pogrijesi. Ali nisam siguran.
Forza Ferrari!
James Tiberius Kirk
isto i ja mislim...ali sinoc kad sam bio kod auta, to ne provjerih a na slikama to izgleda ovako
![]()
Pa prebaci ih, sto te kosta?
mozda cu da lupam gluposti, ali nisam elektricar po struci..
danas ajde da ispitam konektor od senzora....koji inace ima tri pina, i kradnje bi trebalo da su + i -, a srednja signal.... i sad meni instrument pokazuje na obje kradnje neki napon, na jednu 12.5v a na drugu oko 10v.... sto vjerovatno indukuje negdje...i onda na tu zicu dovedoh masu sa sasije i trt.... ne radi.... cim sam raskacio masu, proradio je po starom a to je da pokazuje duplo i brzinu i kilometrazu....na senzoru brzine je oznaka MR446406, a nigdje ne nalazim da je to za pajera....cak pise da ide na mjenjace sa 6 brzina.... a ovaj je 5....partslink kaze ono sto je i takumi napisao, senzor brzine je MR447827 a kad guglam taj, onda mi izbacuje i MR446405....
nema sto nego da trazim nedje taj senzor, da probam....
moze li biti da je ovaj zadnji broj u oznaci upravo broj brzina mjenjaca...ako je tako, onda su prenosni odnosi potpuno drugaciji i to bi trebalo da je ta razlika????
Nema veze broj sa brojem brzina.
Nabavi senzor, nadji polovan i probaj.
Đe da nađem lijevi far kompletan (alfa 147 1.9 jtdm 2007-o)?
Nalećeh na kučku i iscimah se skroz desno ali far je platioKuji ništa
Kako sam to izveo svaka mi čast
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vidji kod Acike, vjerovatno ima
Preporuka za nekoga ko bi mogao da mi pogleda sjutra ujutro aktivator turbine na 1.8t 132kw?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Nemamo, ali pisi pa cemo davat predloge![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks