Page 28 of 304 FirstFirst ... 182425262728293031323878128 ... LastLast
Results 676 to 700 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pogledaj i sam šta je rekla pa mi reci kako si to shvatio.
    Moze se shvatiti dvojako, zavisice od osobe. Ipak mislim da je htjela da naglasi to da su upravo oni tada bili protiv DPS-a i da su zbog njihovih glasaca upravo srusili njihovu vlast.

Moram objasniti moj stav time sto ja i dalje mislim da je Dritan dobar i posten lik, i da su ovo kombinacije za koje on misli su nuzno slo. I usled toga mislim da su stvarno oni protiv DPS bili u avgustu al su se okolnosti promijenile i zahtijevaju kompromise.

Ja bih bio ok da su prvo pozatvarali 90% poslanika DPS pa onda pravili dogovore za bolju Crnu Goru al izgleda ne ide. Pukovnik ili pokojnik, to ce biti Dritan za godinu.
    Sate sate sate

2. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Dritan je iz bogate porodice, ne vjerujem da je njemu motiv novac, prije bih rekao vlast/moć/dokazivanje porodici.

Miloš ima račnovodstvenu firmu, Slaven, Joković, Bojanić imaju/imali svoje biznise, iz Dps-a vjerovatno svi stariji imaju nešto sa strane.. polako i ovi će mladji otvarat po nešto, samo još malo da nauče kako to ide..

Dakle, imali bi šta radit da nijesu u politici, a da li bi to nešto imali da nije bilo politike - čisto sumnjam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Gledam nešto na portalima sliku Alekse sa pobjednički podignutim rukama, Miloša Nikolića koji priča o uništavanju preduzeća, Dritana onako lepršavog, Pipuna, Bogdanovića... I sve nešto razmišljam, šta bi ovi radili da se ne bave politikom? Odnosno, šta bi umjeli da rade da se ne bave politikom? Sve mi se čini ništa, i onda samo mislim na koju foru misle da su sposobni da vode državu. I zbog čega bih glasao za drastično gore od sebe. A nije da sam neka premija.
    Postoje dvije kategorije.
    Prva su ljudi koji su se ostvarili u struci (bilo kojoj, ne mora biti visoko plaćeni posao, od profesora, preko doktora, do vlasnika kompanije, ... ) te tim svojim imenom i prezimenom (ostvarenjem) doprinose, a rekao bih i ujedno kaljaju svoje ime bavljenjem politikom.
    Druga kategorija su ljudi koji su se ostvari preko politike i njihovo ime i prezime ništa ne znači van partije (bilo koje, može da ih mjenja, svejedno). Pitanje da li bi ga (bez politike) znale komšije i šira rodbina.
    Nažalost, puno više je ovih iz druge kategorije. Kada, bar, bude jednaki broj poslanika iz obe kategorije onda možemo reći da idemo naprijed. Ta druga kategorija (profesionalni političari bez podloge) ne bi, u idealnom svjetu, činiti više od 10-15% sastava parlamenta.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Otprilike

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

6. The Following 6 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Nije u politici kao politici...

Ja sam isti jedared prešao sa bolje plaćenog posla na gore plaćen. Na ovom bolje plaćenom je bilo kupi za euro, prodaj za dva...ok da sam sam svoj gazda, ali nisam. Da odatle nestanem i ja i da nestane čitava ta firma - niko se ne bi počešao, ima milion sličnih. Na gore plaćenom - to što taj dan uradiš, u zavisnosti kako ga uradiš, direktno si uticao na nečiji život, pomogao ili načepio...direktno i opipljivo utičeš na živote ljudi, i to je dobar osjećaj. Plus, gore plaćen posao nije imao dva ista dana - svaki dan nova priča, novi ljudi...

E možeš misliti kako izgleda kad se pitaš sa stotinama i hiljadama ljudi, svi ti se šlihtaju, svi te prepoznaju na ulici... i posle toga da se vratiš na platu, đe će nekakav šef da te cima za gluposti? Jesi lud...za šta, malo veći stan, malo skuplja kola, a osjetio si moć... Nema šanse. Plus, nema te plate koje ove vedete mogu da zarade, a koja se ne može izbit na dvije tri crnogorske kombinacije. Spajk bi na Montenegro Works vjerovatno izbio par godina singapurćanskih plata.
    Ada ne moze me niko ubjediti da je imao bolji posao u Singapuru od ovog posla koji ima ovdje, tamo sigurno nije imao povlastice kao sto ima ovdje, parkira Rangea na trotoar, na sred ulice, zna da mu nece niko napisat kaznu, u Singapur da baci zvaku van korpe placao bi vecu kaznu no odje da izgradi hotel na drzavno zemljiste i pored toga prosvercuje tonu kokaina. Dalje, stavio je rotaciju na Rangea pa pretice kolonu kroz kanjon Morace od 10 auta i time ugrozava svakog ucesnika u saobracaju pa i sebe, vjerovatno je zurio sa skijalista da brani fotelju. Placeno gorivo, placen stan, dobija platu i kad ne radi nista, ide po svijetu o trosku drzave u Singapur je placao kartu za bus ovdje ne placa ni registraciju za auto, ljudi ga na ulici prepoznaju, mnogi mu se uvlace u pedu, pisu mu pjesme, dizu ga u nebesa. Tamo je bio jedan prosjecni zaposljeni vjerovatno ga ni kolege ne bi prepoznale na ulici, ovdje ga svi prepoznaju, tamo je morao vikendom da radi, ovdje vikendom tviterise i skuplja snagu za sledeci vikend, ne razmislja o poslu jer zna da ce biti placen iako ne dodje mjesec dana na isti, itd.
    I eto tako se od eksperta postaje politicar, jer brzo shvati da mu je bolje da ne radi nista, nego da se odire od posla 7 dana u nedelji za manje novca i privilegija.
    Jedino sto odje nemamo kineskinja, japanki, indonezanki, francuskinja, ali u svakom poslu koji radite profesionalno morate se odreci nekih stvari...
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

8. The Following 6 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Lijepo je svratit u ovaj dio foruma

Thanks Thanks Given 
    6,614
    Thanks Thanks Received 
    6,212
    Thanked in
    3,623 Posts

Ako dpsovac predje u URU onda je preletac a ako iz URE podje u DF onda je izdajnik a sta li je ako iz DF predje u DPS ? Jel povratnik ?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

11. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Resetovao se na fabrička
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

13. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,010
    Thanked in
    4,018 Posts

Političar odranije poznat dps-u.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

15. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,299
    Thanks Thanks Received 
    6,831
    Thanked in
    3,272 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ako dpsovac predje u URU onda je preletac a ako iz URE podje u DF onda je izdajnik a sta li je ako iz DF predje u DPS ? Jel povratnik ?

Ili pokojnik. Bivalo nekad da su i mrtvi glasali.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post

To je *urac, u skladu sa izrekom isti *urac, drugo pakovanje.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

18. The Following User Says Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,622
    Thanks Thanks Received 
    4,885
    Thanked in
    2,521 Posts

Čuo sam danas na radio od Brčka zanimljivu ideju kako da se izabere premijer.
    Organizuje se takmičenje političara ko može da duže izgovara riječ nAAAAAAAAAAAAAArod i ko pobijedi eto mu premijerske fotelje.
    Način takmičenja mašti na volju.
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

20. The Following 3 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,520
    Thanks Thanks Received 
    1,453
    Thanked in
    626 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    I nova vlada i svaka buduca ce nastaviti sa tom praksom. A za to su najvice krivi isti ovi koji sad urlaju o izdaji narodne volje. Kad je dosao njihov trenutak da raskrste sa praksom DPS-a, oni su je ipak prigrlili i pokazali da ih zabolje ku*ac za gradjane. Samo da se oni dobro smjeste i da uhljebe svoj nesposobni kadar. Pokazali su pravo lice, i da stvar bude gora na taj nacin su dali legitimitet svakoj narednoj vladi da radi isto. Radi mene, neka ih. Od mene niko od njih glasa gledati nece. Onaj ko bude trazio moze eventualno samar da dobije i da mu je malo.
    Ja moj glas od sad naplacujem 100 eura, javno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Organizuje se takmičenje političara ko može da duže izgovara riječ nAAAAAAAAAAAAAArod i ko pobijedi eto mu premijerske fotelje.
    Vidim da se svi sprdaju sa izdajom naaaaroda, pa kako slabije gledam dnevnike, a posebno premotavam govore sa stranačkih skupova vjv sam propustio.

Pa ako neko može to da postuje ili na pm da mi pošalje, da vidim i ja to čuuudo.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    I ja cuh da na Cetinje ce da bude gradonacelnik ko vise puta kaze IZDAJA.
    Milaca bi bio favorit samo sto nije dobio glasa

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Dritan je iz bogate porodice, ne vjerujem da je njemu motiv novac, prije bih rekao vlast/moć/dokazivanje porodici.

Miloš ima račnovodstvenu firmu, Slaven, Joković, Bojanić imaju/imali svoje biznise, iz Dps-a vjerovatno svi stariji imaju nešto sa strane.. polako i ovi će mladji otvarat po nešto, samo još malo da nauče kako to ide..

Dakle, imali bi šta radit da nijesu u politici, a da li bi to nešto imali da nije bilo politike - čisto sumnjam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ovo ti je kao da tripiju kazes sta ce tebE ukrajinka sa tindera kad imas andjelu sa starog

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pośo nam je nešto tužan sa objavama poslije bambarisanja DPS-a sa Cetinja..Ima li kakve objave kralja Ilira?

26. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,255
    Thanks Thanks Received 
    1,750
    Thanked in
    953 Posts

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,010
    Thanked in
    4,018 Posts

Banjo za porodicu ne priznaje radno mjesto koje u nazivu ne sadrži riječ direktor.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

29. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,622
    Thanks Thanks Received 
    4,885
    Thanked in
    2,521 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Vidim da se svi sprdaju sa izdajom naaaaroda, pa kako slabije gledam dnevnike, a posebno premotavam govore sa stranačkih skupova vjv sam propustio.

Pa ako neko može to da postuje ili na pm da mi pošalje, da vidim i ja to čuuudo.

NAAAAAArodna vOOOOOlja, dugouzlazno A i dugosilazno O, od Moma i Krivog pa ćeraj dalje.

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    I ja cuh da na Cetinje ce da bude gradonacelnik ko vise puta kaze IZDAJA.
    Milaca bi bio favorit samo sto nije dobio glasa

Ne bih ja to nista diro
    Sad je svako izda ko je moga. Bečić je u borbi protiv izdaje "stao na čelo duha 30. Avgusta", Vuković će vjerovatno "na čelo duha Belvedera". A mi bi mogli na čelo "šumskog duha sa sjekirom", ko je stariji neka se sjeti.

Jedna trivia. Jel sad ok biti za Draginju, nije više nacionalizam? Biti za Draginju nisu više podjele, nego pobjede? Mislim akoe Demokratama dobra, onda je i meni... Tako se zboraše za rahmetli vladu Krivoga?

Moram da priznam da je počeo Krivokapić da nedostaje. Evo nikakve sprdnje par sedmica. Bilo je zabavno, ili što bi Ana Nikolić kazala "Bilo je lepo..."

U pravu si, Milača sa 9x izgovorenim izdaja ipak je rekorder za sada. Po šerijatu se moga tri puta razvesti sa tim narativom. No, pušda Žaka što ne zamjeri.
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

31. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Kakav plot twist na cetinje... Bogomi veliki kiks mladog Posje... ovo mu nece dobro izgledat u ocim sefa... vjerujem da ne spava dobro ovih dana... ima li neki park dje da se otvori?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nevolje u raju. Nego, nešto mi je Ljuša neveseo , čim ne prestaje sprdnja na račun zabreklog aktiviste po twitteru. Stvarno nije lako biti dio ovog tužnog skupa zvanog dps i sateliti. Svako malo ih greote neko ćušne...Već vidim tužne Pośove statuse, kiśelu postizbornu facu i mlaka kuraženja kako će se vratiti jači i bolji uz prigodan domoljubiv stih.

34. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Raskol u SDPu povodom ovoga? Draginja drugu pjesmu pjeva, izgleda da pade Belveder. A Rasko pogura svoje na Ct, kako se cini...

Thanks Thanks Given 
    1,255
    Thanks Thanks Received 
    1,750
    Thanked in
    953 Posts

Očigledno nisu poslušni ka tivatski SDP.

Draginja i takvi su kancer za svaku partiju.

Thanks Thanks Given 
    4,449
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Očigledno nisu poslušni ka tivatski SDP.

Draginja i takvi su kancer za svaku partiju.
    Ovo sto je u Tv SDP napravio je zastidje. Mislim da su Komnenovic i ekipa odlicno odradili ovih godinu i po zadnjih, pogotovo u osnosu ono sto su zatekli, digli su grad iz mrtvih.

A glibavi SDP gleda samo svoju guzicu... valjda ce ih kazniti biraci na naredne prijevremene izbore, ako dodje do toga.

Page 28 of 304 FirstFirst ... 182425262728293031323878128 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)