Moze se shvatiti dvojako, zavisice od osobe. Ipak mislim da je htjela da naglasi to da su upravo oni tada bili protiv DPS-a i da su zbog njihovih glasaca upravo srusili njihovu vlast.
Moram objasniti moj stav time sto ja i dalje mislim da je Dritan dobar i posten lik, i da su ovo kombinacije za koje on misli su nuzno slo. I usled toga mislim da su stvarno oni protiv DPS bili u avgustu al su se okolnosti promijenile i zahtijevaju kompromise.
Ja bih bio ok da su prvo pozatvarali 90% poslanika DPS pa onda pravili dogovore za bolju Crnu Goru al izgleda ne ide. Pukovnik ili pokojnik, to ce biti Dritan za godinu.
Sate sate sate
Dritan je iz bogate porodice, ne vjerujem da je njemu motiv novac, prije bih rekao vlast/moć/dokazivanje porodici.
Miloš ima račnovodstvenu firmu, Slaven, Joković, Bojanić imaju/imali svoje biznise, iz Dps-a vjerovatno svi stariji imaju nešto sa strane.. polako i ovi će mladji otvarat po nešto, samo još malo da nauče kako to ide..
Dakle, imali bi šta radit da nijesu u politici, a da li bi to nešto imali da nije bilo politike - čisto sumnjam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije kategorije.
Prva su ljudi koji su se ostvarili u struci (bilo kojoj, ne mora biti visoko plaćeni posao, od profesora, preko doktora, do vlasnika kompanije, ... ) te tim svojim imenom i prezimenom (ostvarenjem) doprinose, a rekao bih i ujedno kaljaju svoje ime bavljenjem politikom.
Druga kategorija su ljudi koji su se ostvari preko politike i njihovo ime i prezime ništa ne znači van partije (bilo koje, može da ih mjenja, svejedno). Pitanje da li bi ga (bez politike) znale komšije i šira rodbina.
Nažalost, puno više je ovih iz druge kategorije. Kada, bar, bude jednaki broj poslanika iz obe kategorije onda možemo reći da idemo naprijed. Ta druga kategorija (profesionalni političari bez podloge) ne bi, u idealnom svjetu, činiti više od 10-15% sastava parlamenta.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Otprilike
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ada ne moze me niko ubjediti da je imao bolji posao u Singapuru od ovog posla koji ima ovdje, tamo sigurno nije imao povlastice kao sto ima ovdje, parkira Rangea na trotoar, na sred ulice, zna da mu nece niko napisat kaznu, u Singapur da baci zvaku van korpe placao bi vecu kaznu no odje da izgradi hotel na drzavno zemljiste i pored toga prosvercuje tonu kokaina. Dalje, stavio je rotaciju na Rangea pa pretice kolonu kroz kanjon Morace od 10 auta i time ugrozava svakog ucesnika u saobracaju pa i sebe, vjerovatno je zurio sa skijalista da brani fotelju. Placeno gorivo, placen stan, dobija platu i kad ne radi nista, ide po svijetu o trosku drzave u Singapur je placao kartu za bus ovdje ne placa ni registraciju za auto, ljudi ga na ulici prepoznaju, mnogi mu se uvlace u pedu, pisu mu pjesme, dizu ga u nebesa. Tamo je bio jedan prosjecni zaposljeni vjerovatno ga ni kolege ne bi prepoznale na ulici, ovdje ga svi prepoznaju, tamo je morao vikendom da radi, ovdje vikendom tviterise i skuplja snagu za sledeci vikend, ne razmislja o poslu jer zna da ce biti placen iako ne dodje mjesec dana na isti, itd.
I eto tako se od eksperta postaje politicar, jer brzo shvati da mu je bolje da ne radi nista, nego da se odire od posla 7 dana u nedelji za manje novca i privilegija.
Jedino sto odje nemamo kineskinja, japanki, indonezanki, francuskinja, ali u svakom poslu koji radite profesionalno morate se odreci nekih stvari...
Lijepo je svratit u ovaj dio foruma![]()
Ako dpsovac predje u URU onda je preletac a ako iz URE podje u DF onda je izdajnik a sta li je ako iz DF predje u DPS ? Jel povratnik ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Resetovao se na fabrička![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Političar odranije poznat dps-u.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Čuo sam danas na radio od Brčka zanimljivu ideju kako da se izabere premijer.
Organizuje se takmičenje političara ko može da duže izgovara riječ nAAAAAAAAAAAAAArod i ko pobijedi eto mu premijerske fotelje.
Način takmičenja mašti na volju.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Vidim da se svi sprdaju sa izdajom naaaaroda, pa kako slabije gledam dnevnike, a posebno premotavam govore sa stranačkih skupova vjv sam propustio.
Pa ako neko može to da postuje ili na pm da mi pošalje, da vidim i ja to čuuudo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pośo nam je nešto tužan sa objavama poslije bambarisanja DPS-a sa Cetinja..Ima li kakve objave kralja Ilira?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-stalni-posao
Izdaaaaajaaaa
Banjo za porodicu ne priznaje radno mjesto koje u nazivu ne sadrži riječ direktor.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
NAAAAAArodna vOOOOOlja, dugouzlazno A i dugosilazno O, od Moma i Krivog pa ćeraj dalje.
Sad je svako izda ko je moga. Bečić je u borbi protiv izdaje "stao na čelo duha 30. Avgusta", Vuković će vjerovatno "na čelo duha Belvedera". A mi bi mogli na čelo "šumskog duha sa sjekirom", ko je stariji neka se sjeti.
Jedna trivia. Jel sad ok biti za Draginju, nije više nacionalizam? Biti za Draginju nisu više podjele, nego pobjede? Mislim akoe Demokratama dobra, onda je i meni... Tako se zboraše za rahmetli vladu Krivoga?
Moram da priznam da je počeo Krivokapić da nedostaje. Evo nikakve sprdnje par sedmica. Bilo je zabavno, ili što bi Ana Nikolić kazala "Bilo je lepo..."
U pravu si, Milača sa 9x izgovorenim izdaja ipak je rekorder za sada. Po šerijatu se moga tri puta razvesti sa tim narativom. No, pušda Žaka što ne zamjeri.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Kakav plot twist na cetinje... Bogomi veliki kiks mladog Posje... ovo mu nece dobro izgledat u ocim sefa... vjerujem da ne spava dobro ovih dana... ima li neki park dje da se otvori?
Nevolje u raju. Nego, nešto mi je Ljuša neveseo , čim ne prestaje sprdnja na račun zabreklog aktiviste po twitteru. Stvarno nije lako biti dio ovog tužnog skupa zvanog dps i sateliti. Svako malo ih greote neko ćušne...Već vidim tužne Pośove statuse, kiśelu postizbornu facu i mlaka kuraženja kako će se vratiti jači i bolji uz prigodan domoljubiv stih.
Raskol u SDPu povodom ovoga? Draginja drugu pjesmu pjeva, izgleda da pade Belveder. A Rasko pogura svoje na Ct, kako se cini...
Očigledno nisu poslušni ka tivatski SDP.
Draginja i takvi su kancer za svaku partiju.
Ovo sto je u Tv SDP napravio je zastidje. Mislim da su Komnenovic i ekipa odlicno odradili ovih godinu i po zadnjih, pogotovo u osnosu ono sto su zatekli, digli su grad iz mrtvih.
A glibavi SDP gleda samo svoju guzicu... valjda ce ih kazniti biraci na naredne prijevremene izbore, ako dodje do toga.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks