tu najbolje vidiš kako stoje stvari. vamo te smjenjuju a ti potpisuješ da se gradi ovo i uništavaš još više taj prostor. da bude još tužnije, ti nisi u parlamentu kad je rasprava i glasanje koji se tiču tebe
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-14-pomocnika
malo je ovo. treba gurat do 50 recimo. vala kad ih je DPS moga zaposlit onoliko u tehničkom mandatu mogu i ovi
Bjese jokovic sad sa svitom ispred home of giros.vidjeh u prolazu i onog cadjenovica cuvenog sofera medovog
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rati-crnu-goru
"Ako bi se to iznevjerilo, DF će krenuti sa protestima i blokirati čitavu Crnu Goru", rekao je Mandić na konferenciji za medije.
eo ga Manda zvani blokada![]()
One Ring to Rule them all...
Najbolja stvar koja moze da se desi u svemu ovome je da Demokrate i Evropa sad rascerupaju glasace DF-a. To bi sjajan momenat kad na izbore uzmu 10% (to ove sto su pozaposljavali)
Sate sate sate
Ako se neko pita zbog čega imamo 55+ političkih partija u državi i zbog čega se ljudi masovno učlanjuju, pokušavajući da se uglave u parlament ili na neku državnu funkciju, evo odgovora. Potpuno je nebitno šta i kako radiš, koju ideologiju imaš, koga navodno prezireš a koga navodno poštuješ, šta si rekao juče a šta danas... Sve je to nebitno, para neprestano kapa. Mislim, nekome kapa, nekome teče, a nekome se vodopadi ulivaju u akumulaciono jezero od para.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Poručio je da narodu neće braniti da dolaze sa trobojkama na proteste.
“Mi smo sa tom zastavom izvoljevali pobjedu. Nećemo antisrpski narativ. Idemo sa krstovima i blokiraćemo saobraćajnice”, istakao je Knežević.
![]()
Ugroženo je, veli, srpstvo...
One Ring to Rule them all...
Manda blokira CGu eo sedma godinadio svojih glasača će izvesti. dobar dio ga već pljuje u komentarima
treba imat mozga isto, kolegazamisli ideš u blokade sa DFom
ali najjača priča. mi veli ne branimo trobojke. da pecnu Demokrate radi onog kombija iz kog su zastave dijelili. čim Manda pominje blokade ulica, oni su trsili. opet im je srpstvo ugroženo. a oni glavni krivci za sve ovo što spominju
Полако али сигурно ми је потез Дритана све милији и милији. Толико не подносим Дф после ових годину дана да ми је мило што Ће ура са Дпс-ом. Сплачине тешке
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Danas si on fire
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A najbolja je sad priča URA avangarde, koja je do juče tvrdila da je sa DF sve dogovoreno, a sad pričaju kako je Mandić beznačajan.
Kako se samo mijenjaju ciljevi i metodi, samo da se na proklete izbore ne izađe.
pričamo o ljudima koji su jače (i žešće) napadali vladu Krivokapića no ijednu DPSa. pričali su da je ne podržavaju i onda izađoše sa glasanja jer neće da je ruše sa DPSomne znam kako će sjutra kad se budu sređivale neke stvari u pravosuđu, oko Ustavnog suda odreagovati. oće li i tad biti slična priča
i što će napraviti sa tim?pogotovo im je to problematično jer svi znaju da su ispostava SNSa, ne znam da li smiju toliko rizikovati. svaki put kad su ovo radili išli su u korist DPSu. tako će i sad URAi i SNPu. a kako na izbore sa ovakvim Ustavnim sudom? žalba neka sa biračkog mjesta i? ja ne znam kako se busaju sa vandrednim izborima u situaciji đe sad imamo 5 sudija a još jedan ide vrlo brzo u penziju
Last edited by outline; 11-02-22 at 14:56.
Konačno DF, đe su bili svih ovih dana.![]()
Oko barikada očekujem principijelan stav, kao na Cetinju... Kad budem imao vremena, nać ću tvoje i postove ostalih iz tog perioda. Čisto da vam teže bude da podržite blokadu saobraćajnica, ili osporite otvaranje istih od strane policije.
Nema ništa od izbora, sad kad su URA i SNP zaplivali. Tako da ono...kupio sam kokice
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ocekivano, i najavljeno.
Pisali su su SKOJ i Heall o tome prije i otprilike objasnili na sta ce liciti protesti igra DF i njihovo pozicioniranje.
Sto se SNP tice macku o rep za clanstvo, JOKOVIC i Scekic ce podrzati manjinsku vladu osim ako im se nije zadesila kakva nepredvidjena apokalipsa u koju ja ne vjerujem dok ne vidim.
Uglavnom, posto je vec sve razjasnjeno, cekamo epilog post tehnicke tj manjinske vlade.
ide to Jokovićutries godina čekanja, red je! mada kakvi se prelomi dešavaju ne bih otpisa da SNP dobije mandatara a URA Parlament
ne možeš ođe biti siguran. mada, zamišljam Medolinove tvitove ako Bošnjak recimo postane ministarka. kokice i čitanje
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks