AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Aroma
Ostao duzan drzavi veliki porez.
Lako je za državu nego što su dobavljači kiksali milione.
Nego je pokojni, a o pokojniku sve najbolje.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lidl jos nije odlucio da li ce poslovati u Cg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma jao vidi smeća na ovaj plac dje su uzeli, pih.
Ima još dosta malih marketa koji rade zbog zapisivanja u svesku tj. veresije. Ja imam u zgradi jedan mali market gdje dobijaju domaći sir, jaja, povrće i gledam što više da kupim kod njih ako razlika nije prevelika. Vidim da se puno ljudi upisuju u svesku toga nema u Lidl-u ili Voliju.
Preživjece oni i Lidl.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Marketi u manjim mjestima poput Spuza, Danilovgrada, Niksica, Cetinja SVI rade na veresiju. Ovo je sto sam vidio svojim ocima, ne sumnjam da je isto i na sjeveru. Cak sam i u Radanovice gledao da se kupuje na veresiju
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A ne sprdajte se ada Uno ,tehnomax,bralex daju na veresiju a ne prodavnica manja sa poznatim komsilukom
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
bas nije za uporedit radnje koje sutra mogu da te tuze u naplate dug sa ovima sto daju komsijama jer se znaju godinama pa upisu u tamo neku svesku.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sve se vrti oko veresije i kompezacije....
"Svaka cast svakome veresija nikome" komšo.
Idea preuzimaju franca markete. Ovima se valjda ne isplati da poštuju evropa sad minimalac.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
pa pametno. neka ide sam da radi. a ako mu ni to ne uspije, neka se opet zapali.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako imaju oni računicu i neku svoju klijentelu onda jbg sta da se radi...
Kao sto rekoh na neku drugu temu, ko propane zbog evrope sad neko veci ce preuzet taj dio trzista i radnike i sve ok, zakoni trzista...
Cak mislim da je ovo vrlo pametan korak france da sad proda trgovine dok ima kakvu takvu poziciju i mogucnost pregovora, jer kad Lidl dodje mnogi ce htjeti da prodaju svoje trgovine ali nece imati nikakvog prostora za pregovore jer ce medju lancima trgovina da nastupi parola "spasavaj se ko moze"...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A nece Lidl da napravi neki boom ,brzo se oni prilagodjavaju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks