cu da razmisljam izmedju kineza nekog i tenere700 zbog 200e.. hm?![]()
e da sto znas Stevice, makar bi slusao 'starije'
cus tenere 700
ne no strom 650 iz 2005te
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
CF je opasan igrac u svijetu ATV, poslednjih godina su uradili dosta i na dizajnu.
Sličnu logiku su počeli primenjivati i za 2 točka, pa tako uzmu agregate i bitne komponente od renomiranih proizvođača, upakuju to u fin dizajn i daju primamljivu cijenu...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Pozdrav, planiram kupiti QUAD u Lavado motoshop-u. Dvoumim se između ova dva modela, CFMOTO Cforce 100 EPS ili CFMOTO Cforce 625L EPS T3b, zanimaju me vaša mišljenja i ukoliko netko ima da podijeli iskustvainače dolazim iz Hrvatske, i već navedeno, QUAD planiram kupiti ovdje
![]()
Inace ovaj Lavado nije tvoj, ne reklamiras ga ni slučajno... Ajde maxe...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
KTM Brabus 1300 R.
Ukupno 154 primjerka, cijena 39.500e.
![]()
slicni su i po ljepoti![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Konačno sam ugrabio vremena da vozim, ojha!
Subota 400km, nedelja 300km, može se reći da smo se upoznali.
Pod 1. Strom 1000 (2015+) je jako dobar motor.
Pod 2. Šta ne valja:
-grije, ima ogroman katalizator u samom dnu motora, nagrdi noge. Doduše bilo je 35 stepeni preko vikenda a i ja nosim stalno full opremu pa…
Brzo će ići de-cat grana i mapa pa će se to riješiti.
-ima rupu od oko 250rpm, nedje na 4.500-5.000rpm, zalaguje malo i onda se diže na zadnji. To se desava jer…isti ovaj katalizator odozgo mora norme da ispuni. Uglavnom jednim udarcem 2 muve.
-više vjetra me bije nego na stromu, ali je nekako komad tiši taj vjetar.
Pod 3. Šta valja:
-sve
-na SPORT sam sve stavio do maksimuma i tvrda je i precizna, na TOURING su svi parametri u srednjem nivou i preudobna je. Ali baš baš udobna.
Kad ide na najmekša podešavanja, meni se nije ugodila, plovi mnogo.
-teška je, visoka, ali je izbalansirana sjajno, skroz lako se manevriše i na najmanjim brzinama.
-zvuk je bolesno dobar
-koči mnogo dobro i manje tone od stroma i uliva povjerenje i kad se prećera
-sama upada u krivinu, 2% dodira na volanu treba.
-ove LEGO gume drže odlično!!
-nivo završne obrade, materijali, zaštite razne, boje, instalacije, motor je mnoooogo ozbiljno urađen. Stvarno, sve zove kvalitet.
-farovi, pa ljudi to je dan!
I ovo je previše što se raspisah. Praštajte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista kaciga? Imao ja neku sportsku kacigu, to, e pređem nekih 50-60 km/h buka takva da sam zamišljao kako bi mi legli čepići za uši, poslije prešao na putnu (touring) kacigu, na istom motociklu, ali sve je puno tiše bilo. Obe kacige su bile AGV (ne znam tačno model). Ne mora biti kaciga, može biti i motocikl, odnosno kako njegova aerodinamika raspoređuje vazdušna strujanja (isto kao kod kacige).
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ista kaciga. Shoei GT-Air1
Cak smanjujem muziku na 70-80%, dok sam na Stromu stalno pojacavao do kraja da bih cuo da valja.
Cistiji, prljavi vazduh![]()
Da li bi me savjetovali da sa 36 prvi put sjednem na motor?Oduvijek sam želio ali se kockice nikad nisu poklopile. Sad bih već mogao sebi da priuštim taj izlet i u smislu novca, a ponajviše vremena.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Nije problem, valjda si i ozbiljniji (pa nije jedina zabava zavrtanje ručice gasa). Možda glupo pitanje (ali nije), imaš li iskustva u vožnji bicikla (da znaš šta su dva točka, pod kojim uglom možeš preko prepreke/ivičnjaka a da ne padneš, osjećaj ravnoteže...)? Realno, nikome ne treba skuter zapremine preko 250 kubika, ali... nije poenta doći od tačke A do tačke B, ima nešto i u samom putovanju. Jedan moj kolega je počeo da vozi motocikl sa 41 godinu, kupio skuter, sve bilo lijepo, pošao jedanput sa nama do Dubrovnika, pa sledeći put do Sarajeva, pa... prodao skuter, sada je u penziji i sjedne na V-Storm 650 i vozika se, hrvatska obala, albanska obala, planira sada na ljeto u Rumuniju (motociklisti znaju zašto baš tamo)... Do tebe je, a ne do drugih.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Naravno da poenta ne bi bila zavrtanje ručice gasa. Što se tiče bicikla vozilo se nekad prilično. Ali nisam evo 10 godina sigurno sjeo.Ali pretpostavljam da bih se snašao. Morao bih uzeti i probati od nekog motor prije nego krenem u kupovinu. Nego dako ga urnišem kao na one klipove kad se zakucaju u neki zid.
Suština je znači da nije toliko problematično i u ove godine krenuti sa tim.
Mogla bi i neka preporuka za taj neki početni motor pa da malo gledam i saznajem što i kako.
ima neki RT1100 prodaje se vidjeh na autodiler oko 3000...za tebe nema nista ispod toga![]()
She is only here to annoy herself!
Da nije pretežak? Znam, znam da sam i ja težak.
U Rumuniji dobiješ nervni slom jer vidiš dokle su došli za 30g,odnosno od kad su dolazili ođe i za črvenu si mogao od Rumuna da dobiješ sve što ima na tezgi,pa čak i kćerku.Naravno,uslov je da si rođen prije 1980,da se sjećaš tezgi preko puta Galenike i da imaš motor da pođeš tamo.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Upravo gledam ovu ekipu, a Rumunija pocinje na 5om minutu videa. Mada ima i kod naseg
kolege da se organizuje ovako nesto #notsponsored
svaki motor je tezak, ako ces da ga nosis na rame.
ali s obzirom da ces da ga vozis, nemoj o tome da brines.
po svojim gabaritima biraj motor, s obzirom da si zreo (godinama) ne bi trebalo da te zanima kubikaza/konjaza jer ces se valjda kontrolisati.
svaki motor je i brz dovoljno da te ubije namrtvo, samo je pitanje koliko ces gas odvrtati.
tako da, bolje od 36 nego od 37napadni!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks