Page 15 of 304 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast
Results 351 to 375 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ne bih pare stavio na to da Zdravko nije lud, pogotovo poslije zadnjih nekoliko neđelja.

Inače, imajući u vidu principijelni stav nikad sa dps, ako dps glasa za nešto mi nećemo i slično, kao i priču a taman ova vlada krenula sa ekonomijom, ts imenovan i trebalo da slijedi sređivanje stanja u sudstvu, na koji se to način sređuje sudski savjet, ustavni sud i slično ako se principijelno ne glasa za nešto ako za to nešto glasa i dps? Koja će potrebna većina da izglasa te stvari?
    Brate, je li realno da još vrtiš to jeftino pravdanje URA?

Nije bitno kako DPS glasa, za ili protiv, sve dok imaš 41 poslanika bez njih i ne zavisi ti opstanak vlade od Milove volje.

URA prelazi iz koalicije gdje je 41 poslanika imala sa DF i Demokratama u koalciju gdje 44 poslanika ima sa DPS. I nema te količine verbalnih egzibicija koje to mogu prikriti.

2. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,161
    Thanks Thanks Received 
    728
    Thanked in
    420 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Samo zaboravljaš sledeće, Bečić traži "čvrste garancije" prije početka pregovora da ako pregovori ne uspiju da će se ići na izbore.

Ako je to želja za pregovorima, onda ne znam.

Imaju opciju da uđu u pregovore, evo im se nude i ministri, moguće i ista stolica koja mu je izmaknuta, dakle postoji mogućnost da se formira vlada i uđu u nju, ali Bečić neće jer?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ce=vijesti_ios

Krapović: Abazović da više ne licitira mojim imenom u javnosti, kako 70 od 81 bez poslanika DPS-a?

"Potrebno je samo da se GP URA javno obaveže da neće praviti većinu sa DPS-om, da će izbor biti ili dogovor unutar parlamentarne većine ili izbori, nakon toga parlamentarna većina može dalje. Garantujem i vama i građanima Crne Gore da Demokrate neće praviti većinu sa DPS-om, i da će poštovati izbornu volju građana Crne Gore. Ukoliko toliko ne možete, idemo na izbore pa neka građani svima odrede mjeru"

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Brate, je li realno da još vrtiš to jeftino pravdanje URA?

Nije bitno kako DPS glasa, za ili protiv, sve dok imaš 41 poslanika bez njih i ne zavisi ti opstanak vlade od Milove volje.

URA prelazi iz koalicije gdje je 41 poslanika imala sa DF i Demokratama u koalciju gdje 44 poslanika ima sa DPS. I nema te količine verbalnih egzibicija koje to mogu prikriti.
    Kakve veze ima to što si ti rekao sa ovim što sam ja pitao? Ne zanima me zbog čega je ura uradila šta je uradila nego pitam sve ove kojima je normalna tvrdnja da ne smije da se glasa ni za šta ako i dps oće da glasa, a istovremeno se priča kako je šteta što je vlada pala jer samo što nisu sudstvo uredili i izglasali sudije ustanvog suda, sudski savjet i slično.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Podržaše Snp PG i BD odbori. Je li počelo prelamanje ili su ovi odbori i prije podržavali?

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Molim? Đe si bio prije 04.02? Ja tada pričah da je katastrofalno izvršiti masovnu čistku baš svih direktora škola, a svi ste ovdje pričali "svi znaju da su to DPS mašine za kupovinu glasova", što li. Aj dobro, nego direktore zdravstvenih ustanova, u koje su se kleli čitavi gradovi koje te ustanove opslužuju - Vlado u bolnici u Risnu, ili ona žena u DZ Kolašin, za koju nijesam ružnu riječ čuo...
    Isto dje i danas. Na poslu. A da je bilo katastrofalno izvrsiti, tu i tamo. Ionako ih je vecina dosla na cistki prethodne vlade. A sto se toga tice, znas li koliko ih je ostalo.... A tek koliko ih je ugrozenih promijenilo stranu, tek je to za pricu. Cak mislim da ces se vise radovati smjeni takvih, nego litijasa. Za ove druge si znao kakvi ce da budu, a znam iz prve ruke koliko pojedine boli sto su ih "izdali"
    Na konto price u CG "nijednu ruznu...." to mi je bas bljutava prica. Podji u Pljevlja pa pitaj za Sarice ili u Rozaje za kalice. Ne vjerujem da ces jednu ruznu cuti. Znam i drustvo dje za Bijelog orla neces jednu ruznu cuti, ali to na kraju zavisi od kruga u kojem sw kreces i dje si pitao. Tj, koliko imaju volje da pricaju pred tobom. Ne znam jesam li ikad upoznao covjeka da neko neku zamjerku za njega nema.
    Tako da se ne sičijaj mnogo, mačka je izašla iz džaka, nema "sledeća vlada", to je počela prošla vlada, računaj da će od naimenovanja odlazeće vlade na rukovodećim pozicijama ostati samo dugmići...
    Evo zaspati ne mogu, koliko se nasicijah. Lakse meni pade ovo danas, nego vama godina i po. Ovo mi je 6 partija koju glasam, tako da me zabolje. Pisao sam i sto mi se kod ovih nije svidjalo, od tebe licno ne ocekujem da se od iduce nedelje ova prica nastavi. Kad pocne staro ponasanje, bice kako to tako treba jer ste vi najpametniji, najljepsi, nejevropskiji i ne mogu vise popamtiti cime se vec cojkate.
    A za to ima nema, ne budi siguran. Nisu ni u DPS svi odusevljeni kad cuju da je direktor komunalnog trosio 100 000 godisnje sa kartice
    U vremenu DPS-a su vrlo udobno u vrhu sistema bivstvovali razne Bratićke, Dobričani, Krivokapići... Očigledno je takav pristup greška, jer su upravo ti ljudi bili najveće pristalice obračuna sa ama baš svakim rukovodiocem bivšeg režima. Zašto bi neko ponavljao tu grešku.
    Steta sto Jovo Kappa nije ziv, bas bi imali sta da od njega naucite. Sile mraka i djaka prvaka, domaci izdajnici i strani placenici.... Sve to treba pocerati da drugi nauce kako se drzava voli.
    Kad te covjek slusa, kao da gleda modernu verziju Balkanskog spijuna. Ali dobro...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

7. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Kakve veze ima to što si ti rekao sa ovim što sam ja pitao? Ne zanima me zbog čega je ura uradila šta je uradila nego pitam sve ove kojima je normalna tvrdnja da ne smije da se glasa ni za šta ako i dps oće da glasa, a istovremeno se priča kako je šteta što je vlada pala jer samo što nisu sudstvo uredili i izglasali sudije ustanvog suda, sudski savjet i slično.
    Sve ovo sto pratimo ovih dana je puka formalnost, uostalom to su urasi i potvrdili na viber prepiski.

Info kaze da su DF i Demokrate izvisili za vladu i sve ostalo je mazanje ociju.

Ako sam dobro zapamtio, SDP SNP, i manjine idu uz DPS a nesto mi se cini da je SD out.

Abazovic premijer, barem tako su pricali ovi soferi sto su vozili ove nase kod Eskobara.

Thanks Thanks Given 
    7,161
    Thanks Thanks Received 
    728
    Thanked in
    420 Posts

Ne bih pare stavio na to da Zdravko nije lud, pogotovo poslije zadnjih nekoliko neđelja.

Inače, imajući u vidu principijelni stav nikad sa dps, ako dps glasa za nešto mi nećemo i slično, kao i priču a taman ova vlada krenula sa ekonomijom, ts imenovan i trebalo da slijedi sređivanje stanja u sudstvu, na koji se to način sređuje sudski savjet, ustavni sud i slično ako se principijelno ne glasa za nešto ako za to nešto glasa i dps? Koja će potrebna većina da izglasa te stvari?
    Princip je da nam Dps nece krojiti vlast, sto znaci i da nema glasanja sa Dps protiv vlade ili pojedinih ministara(Leposavic). Da imamo prostu vecinu za sve normalne odluke i zakone BEZ njih, a za posebne koji predvidjaju ucestvuje i opozicija da ucestvuje i opozicija, ko hoce i kakav se koncenzus napravi.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Ne razumijemo se. Rezon ako dps glasa za nešto mi nećemo datira od prvog dana vlade, dok su još svi bili u ljubavi. Odnosno, nikad nisu svi bili u ljubavi ali nije bila sadašnja situacija. Moje pitanje je potpuno nezavisno od sadašnje situacije jer je stav da se ne glasa sa dps-om odavno. Uz taj stav, na koju foru se mislio da se izglasaju sve stvari neophodne za funkcionisanje sudske vlasti?

EDIT: Uletio je tvoj post prije mog. Takva razrada niđe nije pominjana, ne zanima me naknadno tumačenje i rastezanje principa ala Životinjska farma.
    Last edited by NHM; 10-02-22 at 21:39.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    6,305
    Thanks Thanks Received 
    6,835
    Thanked in
    3,275 Posts

Predlaze li se sjutra mandatar?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Kakve su ove fore forumaša, VIP OŠ Božidar Vuković
    Kakva će trka da nastane i zabijenje glave u pijesak kad Vladu Ure, Snp-a, Df-a i manjina izglasa Dps.

Thanks Thanks Given 
    7,161
    Thanks Thanks Received 
    728
    Thanked in
    420 Posts

Ne znam sta si ti pratio ali iz onog sto sam ja pratio je upravo ovo sto sam napisao. Ako se dogovorimo da glasamo neki zakon potpuno je nebitno hoce li i Dps ili neki drugi iz opozicije to podrzati, ne mozemo im zabraniti. Ali npr kadrovska pitanja vlade cemo rjesavati u okviru vecine, a ne dio vecine+Dps.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ne znam sta si ti pratio ali iz onog sto sam ja pratio je upravo ovo sto sam napisao. Ako se dogovorimo da glasamo neki zakon potpuno je nebitno hoce li i Dps ili neki drugi iz opozicije to podrzati, ne mozemo im zabraniti. Ali npr kadrovska pitanja vlade cemo rjesavati u okviru vecine, a ne dio vecine+Dps.

Sent from my phone
    Dakle glasanje sa DPSom oko
    -smjene Leposavića (Dem bile uzdržane);
    -interpelacije tri ministra (Dem bile protiv);
    -rezolucija o Srebrenici (Demokrate glasale za sa DPSom) se nisu desile?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Liberte View Post
    ...
    Ako sam dobro zapamtio, SDP SNP, i manjine idu uz DPS a nesto mi se cini da je SD out.
    ...
    SNP jedino u nekoj alternativnoj realnosti. Koliko se čuje, jedina realna mogućnost je da se partija pocijepa pa da Joković i Šćekić pokupe ovih 2,4% SNP članstva što podržava učešće u manjinskoj DPS vladi i trajno se presele na Cetinje.

Tako da URA ima mali problem... broj avangardnih Srba spremnih da učestvuju u vladi se ubrzano smanjuje na jednoj jedinog Aleksandar Damjanovića. Koji jes markantan i pošten i veliki carinik, ali predstavlja samo sebe.

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Je li realno da neko prva dva stavlja u ravni sa trećim? Ovo mi dođe kao da se npr glasa da li da građani imaju pijaću vodu, ako DPS digne ruku, Dem moraju biti protiv. URA-in klasičan spin.

Al ne prokomentarisa Božene Jelušić autogol, da ste morali narod lagati da bi prešli cenzus.

17. The Following User Says Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    SNP jedino u nekoj alternativnoj realnosti. Koliko se čuje, jedina realna mogućnost je da se partija pocijepa pa da Joković i Šćekić pokupe ovih 2,4% SNP članstva što podržava učešće u manjinskoj DPS vladi i trajno se presele na Cetinje.

Tako da URA ima mali problem... broj avangardnih Srba spremnih da učestvuju u vladi se ubrzano smanjuje na jednoj jedinog Aleksandar Damjanovića. Koji jes markantan i pošten i veliki carinik, ali predstavlja samo sebe.
    za sad su im dva bitna opštinska odbora dala podršku u ovome šta rade, ovaj iz PG im je i najbitniji bio, a ođe su se plasirale priče da su kontra ove ideje. ja ne znam okle vi izvlačite te informacije, ali valjalo bi (ako znate, naravno nekoga) iz krugova bliskih partijama da pitate u vezi ovoga. opet velim - ljudi iz SNPa su redom za ovu soluciju. njihov jedini poriv su broj fotelja (što je meni odvratno i za žestoku pljuvačinu) ali tako stvari stoje. vazda ostavljam za sve 1% da se promijene stvari, jer eo vidimo da se situacija mijenja

i da, ekipa ljudi koja je zaslužna za dolazak Jokovića na čelo SNPa, je takođe za ovo. bez izuzetka, svi do jednoga. a pričamo o ljudima koji su u SNPu od početka

na kraju - zabolje me briga za SNP i bilo koju partiju. sa izlascima na izbore sam završio. radi mene neka se svaka partija u CG ugasi. pokazali su koliko ih boli ona stvar za građane ove države

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Tačno će se partije ugasit ako ne izadjete vas neki procenat na izbore, neće sjedjet u skupštinu i trošit narodne pare, a i ako se ne ugase, promjeniće se na bolje sami od sebe bez ikakvog pritiska, sjedi kući i kukaj.

Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Evo viđosmo i kuda nas dovodi glasanje za "prave" partije..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

21. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Pritisak non-stop, nije ni Francuzima ni demokratija ni republika došla sama od sebe, ni crncima sloboda itd.
    Sigurno se neće pokitičari sami od sebe promjenit na bolje za narod, eto od dosade.
    Forever young, i want to be forever young

23. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,161
    Thanks Thanks Received 
    728
    Thanked in
    420 Posts

Aj objasni mi kako je glasanje sa Dps:

-uzdrzanost oko Leposavica? Rekli da on treba da ide, ali posto nema dogovora(DF je protiv) nece ga smenjivati sa Dps i nemaju izbora nego uzdrzani da budu, a njega su pozvali da podnese ostavku.
    - glasanje kontra Dps kod interpelacije? Upravo dokaz onoga sto sam pisao. Je li trebalo da izadju iz sale?
    - rezolucija o Srebrenici koju podrzavaju i koja nema ama bas nikakve veze kadriranjem u vlasti?

Mozes ti to bolje

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

@outline

Ovo što opštinski odbori objavljuju nije podrška planu da SNP uđe u manjinsku vladu već obrnuto. Dokaz da tu podršku ne mogu da daju. Obrati pažnju na saopštenja - podrška rukovodstvu partije, ali bez specificiranja za šta.

U pravu si da znatan dio rukovodstva SNP želi da uđe u manjinsku vladu, ali to ne želi praktično niko od članova i birača. Opštinski funkcioneri su već imali ogromnih problema, što i jeste dovelo do javne pobune više odbora.

Sve u svemu, Joković i Šćekić svakako mogu da se otcijepe i uđu u manjinsku vladu i donesu sa sobom dva od pet SNP poslanika. Ali ne bi predstavljali apsolutno nikoga osim sebe, što ih čini beskorisnim u onome što je njihova glavna uloga - da Dritanu posluže kao dokaz da u vladi ima i predstavnike Srba.

26. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Quote Originally Posted by Liberte View Post
    Sve ovo sto pratimo ovih dana je puka formalnost, uostalom to su urasi i potvrdili na viber prepiski.

Info kaze da su DF i Demokrate izvisili za vladu i sve ostalo je mazanje ociju.

Abazovic premijer, barem tako su pricali ovi soferi sto su vozili ove nase kod Eskobara.
    Што се додворава Ура Дф-у онда?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    23
    Thanks Thanks Received 
    668
    Thanked in
    304 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Isto dje i danas. Na poslu. A da je bilo katastrofalno izvrsiti, tu i tamo. Ionako ih je vecina dosla na cistki prethodne vlade. A sto se toga tice, znas li koliko ih je ostalo.... A tek koliko ih je ugrozenih promijenilo stranu, tek je to za pricu. Cak mislim da ces se vise radovati smjeni takvih, nego litijasa.
    A đe, to si u pravu, ja se najviše radujem suzama preletača i profesionalnih glasača neke partije, ma koja to bila. Vesna Bratić mi je milija od lignji i šlihtara.

Na konto price u CG "nijednu ruznu...." to mi je bas bljutava prica. Podji u Pljevlja pa pitaj za Sarice ili u Rozaje za kalice. Ne vjerujem da ces jednu ruznu cuti. Znam i drustvo dje za Bijelog orla neces jednu ruznu cuti, ali to na kraju zavisi od kruga u kojem sw kreces i dje si pitao. Tj, koliko imaju volje da pricaju pred tobom. Ne znam jesam li ikad upoznao covjeka da neko neku zamjerku za njega nema.
    A nemoj, majka mu stara, nisu baš zdravstveni radnici za u isti koš sa Šarićima i Kalićima. Ako ima školski primjer odvratnog...ne znam je li prava riječ "revanšizma", to je pokušaj smjene Vlada iz risanske bolnice.

Tip nikad nije bio politički angažovan, a spopadali su ga ovi i oni; napravio je nešto od te bolnice, to kažu i zaposleni, i pacijenti; čoek je humanista, u smislu da radi posao s ljubavlju; a egzistencijalno ne zavisi ni jotu od tog nekakvog položaja, to je samo glavobolja, može da se ostvari XY puta bolje u privatnom sektoru...

I za čije babe zdravlje je pokušala JBB da ga smijeni? Koji je tačno grijeh tog čoeka?

Ovakvih primjera ima vjerovatno more, ali eto ja slučajno znam za taj. Da je sreće, svako razrješenje bi prošlo nekakvu analizu, pa profesionalac čoek nek nastavi da radi. Ovako, jedini grijeh je bio što je postao direktor dok je DPS bio na vlasti.

Evo zaspati ne mogu, koliko se nasicijah. Lakse meni pade ovo danas, nego vama godina i po. Ovo mi je 6 partija koju glasam, tako da me zabolje. Pisao sam i sto mi se kod ovih nije svidjalo, od tebe licno ne ocekujem da se od iduce nedelje ova prica nastavi. Kad pocne staro ponasanje, bice kako to tako treba jer ste vi najpametniji, najljepsi, nejevropskiji i ne mogu vise popamtiti cime se vec cojkate.
    Koje "staro" ponašanje? To impliciraš da je ovo godinu ipo bilo "novo" ponašanje?

Nije ni milimetra, kad je državna uprava u pitanju. Trpaj partijsko zapošljavanje nemilice, postavljaj ljude bez dana iskustva u uprave, izmišljaj "Montenegro Works" iz vazduha, gradi bespravno kao ministar urbanizma, peglaj svinjarije "tvojih" tipa Kandića i sl, završi ženi državljanstvo, završi državljanstava počasnih za godinu kao DPS za prethodnih 10, prepravljaj platforme za putovanja...

Znam kakav me odgovor čeka, "makar nemamo Vericu Maraš i Petra Ivanovića". Imamo, samo se uhodavaju, pa viđi makar da pričamo kako jeste "rekao bih da su ovi velike štetočine, a stari su ogromne štetočine", ali tu se radi o nijansama sive, nema novog i starog ponašanja.

Steta sto Jovo Kappa nije ziv, bas bi imali sta da od njega naucite. Sile mraka i djaka prvaka, domaci izdajnici i strani placenici.... Sve to treba pocerati da drugi nauce kako se drzava voli.
    Kad te covjek slusa, kao da gleda modernu verziju Balkanskog spijuna. Ali dobro...
    Ti to pričaš, đe ti ja kažem da oni stari nisu baš svakoga ćerali, a ovi novi ne ostaviše direktora škole, bolnice, klinike u KBC...no šišaj redom.

Nije ovo poezija, pa da tumačimo različito, nego činjenice. Pa viđi da ovima novima prebaciš udbaško ponašanje i podobnost kao jedini kriterijum, jer se starima poneko i provukao.

Dakle, samo mi približi poentu? Okej je kad su ovi novi redom obrijali rukovodstvo đe god se moglo, dotle da im je Evropa prigovarala da štete administrativnom kapacitetu države; dočim ne bi bilo okej da neki sledeći isto to urade, jer je onda to metod Jova Kape?

29. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Kakva će trka da nastane i zabijenje glave u pijesak kad Vladu Ure, Snp-a, Df-a i manjina izglasa Dps.
    Jes, očekivano je to od likova ođe, posebno onima koji vele da se zalažu za bolju zemlju tako što napadaju Mila pišući protiv Spajića...

P.s

Lijepa li je ona odežda od 5000 eura..neće valjda u Zaru da se oblači
    Last edited by Director; 11-02-22 at 06:48.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ne zajebavaj da PZP ulazi u vladu

Ne bih ja to nista diro

Page 15 of 304 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)