ili ako se ne snadjes sa tim hotlinkovima, preko telefona, ankon sto uploadujes na sajt, mozes da ukucas
[img]link do slike[/img]
Šta ne umiješ?
Uđeš na onaj gore link:
- > dimenzije 800x600
- > choose image
- > files (izlistaće ti fotke iz telefona, odabereš željenu i klikneš DONE u desnom gornjem iglu)
- > izlistaće ti linkove, odabereš hotlink for forum i kopiraš ga
- > dođeš ovdje i zalijepiš link na temu
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Opaaa, moram reci, dobro ste poceli!
Mexiko, sjajan kadar...![]()
Zvoncica, domisljato, bravo!
Antares, tvoj prepoznatljiv stil... Neces vjerovati , ali palo mi je na pamet da bi ti mogao nesto ovako postovati![]()
Inace, ovo je prvi put da neko sa zmajem leti sa Brajica. Ovo je drugi put da gledam kako neko leti zmajem. Stvarno je dozivljaj. Mi letimo paraglajderom, a on kao strijela prodje pored nas. Kad smo letjeli sa Sinjajevine, covjek je ladno preletio 76 kilometara. U nekim momentima je imao i brzinu od nekih 70 km/h
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
pa ja ti šričam, ko zna dje sam pošla još će mi neke ...khm...fote izbačit
Neka si...je li to sad ok, ne moram ništa više da radim? Regularna sam za takmičenje, i samo da dodam, ko ne glasa za mene ima ban
Moj čojek! Fala ti nijesam jedina
E svaka ti čast brate! Pa se čudimo što si iz azila uzeo dvogodišnje kuče rase belgijski ovčar Malinoa![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Aaaaaaa @Fenix mi ukrao motiv
Šta sad da stavim?
Ili da idem s ovim što sam napravio?![]()
Last edited by starwalker; 10-02-22 at 14:26.
The more things change, the more they stay the same.
Haha sivido? Great minds think alike što ono vele stari crnogorci.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
idi sa tim sto osi napravio...ako si imao isti motiv kao Fenix onda si ti talenat vrhunski i promašio si profesiju,,,,,odma' kupi aparat i na posao![]()
smo da rečemJa sam ubijedjena da ste obojica maznuli meni motiv
Fenix, da me vodiš sa sobom na foto session-e
deset posto samo tražim
![]()
E pa starki, svidja mi se ova tvoja tekstura poda, dje nisi stavio nesto na pod, makar i list mjesto nogu, bio bi odlican minimalizam :]
Have a parachute.
Ihhh odavno. Aparat se smorio, čami čekajući da ga se sjetim
Plagijatori veliš? Diskvalifikacija u najavi
Reklo bi se da nas je tvoj rad inspirisao na podsvjesnom nivou
Trotoar. Crna mačka bi bila idealna, ali nigdje jedne da pređe preko puta kad mi treba
Hladni hard core minimalizam
The more things change, the more they stay the same.
Na čokoladnoj pučini
Nijesam bio siguran mogu li se postavljati fotografije napravljene ranije, pa cu ovu fotku postaviti odje, van konkurencije. Low-key, kao postavljac teme, je stavio "moze sto god zelite sve dok je objektiv usmjeren ka dolje", ali nijesam bas siguran da to znaci da mogu ranije napravljene fotke. Da ne kvarim takmicenje, neka je odje.
![]()
I imamo pobjednika
Odlicna Ostoja, odlicna!
Have a parachute.
E pa sad, da on pobijedi jer je imao "sreću" da je u balonu koji je viši od drugog balona...🤌
Ocijenimo malo kadriranje, boje... Koliko se neko potrudio za pojedinačnu fotografiju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bez namjere da pravdam, samo da objasnim. Što se tiče boja, slika jeste malo "tmurna" jer je napravljena u cik zore, mislim da je bilo nešto oko 5h ujutro. Nijesam vodio računa o kadriranju, već sam bio fokusiran na balon ispod i htio sam da uhvatim odsjaj sunca koje je upravo u tom trenutku izlazilo. Na kraj pameti mi nije bilo takmičenje na cdm forumuFotografije pravim za svoj merak, bez pretenzija da pravim umjetničke fotografije. Nikad ne koristim photoshop nego ostavljam fotografije onako kao su napravljene u tom trenutku. Sa svim tehnickim nedostacima. Možda nije prikladno poređenje, ali ja i žene više volim kad su prirodne bez "photoshopa" (pudera i karmina)
![]()
Fotografiju sam postavio van takmicarske teme, tako ne boj se konkurencije
Ako nekog interesuje, fotografija je napravljena u centralnoj Turskoj sa Huawei P20
Last edited by Ostoja; 11-02-22 at 22:23.
Ako se neko od nas "srećom" ili namjerno nađe u specifičnom okruženju i napravi nesvakidašnju fotku, svaku ću glasati ako mi se svidi... Neka je podijeli sa nama i da nam inspiraciju...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ma nema veze, nego više tako doživljavam samu percepciju takmičenja, i donekle sam vođen takvom idejom kada sam predlagao da se takmičenje uopšte i pokrene, da se svi entuzijasti fotografije sa ovog foruma ne bave tom istom fotografijom samo jer tek tako imaju kameru na telefonu, nego da se zbog učestvovanja potrude malo više od pukog klika na telefonu. A to od početka na žalost kod većine takmičara nije bio slučaj, već su takmičari često bili na pravom mjestu u pravo vrijeme, i okidali magične trenutke, samo tako. Ti trenuci zahvaljujući toj magičnosti ostaju veličanstveni na bilo kakvoj fotografiji, ali ta fotografija ostaje bilokakva fotografija, niko je ne će pamtiti zbog magičnog trenutka. Možda hoćeš ti jer je tvoja ili neko drugi, ostaće ti u sjećanju jer se sjećaš i pomoći će ti da se sjetiš tog dana i tog moćnog trenutka da si tada bio u tom balonu sa tim ludačkim pogledom na svijet oko tebe i ostale balone. Al tu je kraj.
Svakako da je umjetnost u oku posmatrača i da svako na svoj način vidi ljepotu u nečemu.
Al svakako ne mislim da treba slati nešto što smo fotografisali negdje jer smo se zadesili tamo i zbog toga smo imali priliku snimiti taj trenutak bez nekog posebnog truda, već samo uperili kameru, bez ako ona nije ispala baš onako kako si planirao, trudio se da dođeš do tog rezultata koji si nam prikazao, to je onda OK.
Zato je između ostalog vrijeme za dostavu radova 7 dana. Dovoljno vremena da osmisliš temu, prisjetiš se gdje i kako bi mogao da fotografišeš i na kraju to i odradiš
Iako je još kratko vremena, dobra fotografija na ovu temu ko može da odradi je da stavi tajmer na oko pet sekundi, i ako ima bunar i neku bušnu kantu na dnu kante zalijepi telefon upali kameru da odbrojava i kao zamahne kantom iznad bunara, trebalo bi da se vidi odsjaj u vodi bunara, čovjek kako zamahuje kantomi onda se sa Snapseed-om ili Lajtrumom nabudže malo kontrast i sijenke...
Biće mi teško da se odlučim između Antaresa, Đuke i Aveta...
E pa mogu vam reci da sam zadovoljan odzivom, ima nade za ovo nase malo igraliste
I svidjaju mi se radovi, sad ste me na jade, ne znam za koga da glasam
@djuka26, je li ovo Avala?
@ssaajjkkoo, u cemu ti je ovaj ekosistem?
Dovere, sta ti je ovo?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks