Znači ja kad vam pričam da je DPS u rasulu i da je realno prošlost... ne vjerujete mi.
https://www.vijesti.me/v/589515?utm_..._share_counter
Ode Golubović. Koliko će sad DPS osvojit u PV? Ima da ih raznesu.
Pa onaj sa CT Ražnatović što je bio nosilac liste podnio je ostavku na mjesto predsjednika OO DPS CT.
Bukvalno se raspadaju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A ne ne. Ne napustaju oni DPS nego DPS iznutra pravi cistku. Ali, kao fer poslodavac, im dozvoljava da u javnost kao podnesu ostavku...radi imidza. Da toj osobi poslije bude lakse nedje drugo napravit poslovni aranzman. Niko ne zeli zaposlit skarta. Neka se svaki DPSu duboko zahvali jer se ovakav prijateljski odnos rijetko gleda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mislim da se kimmi malo zeznuo oko nekih stvari, kao recimo na sledece izbore SDP, SD, BS, Albanci svi ce morati da vrate DPS-u glasove onoliko koliko im ovi budu trazili tj procijene da im treba.
Sam Milo je najavio da se vracaju, ne sad ali to ce da ide postepeno, znas ono… ode Gvozdenovic, pocelo sudjenje Mugosi bla bla
Osvjezi se malo partija sa par mladjih glavonja
Kad se sve to zavrsi, procjenice se treba li URA vise ili ce je pustit niz vodu.
Mnogo se vi uzdate u USA znajuci kako su neki drugi rezimi prosli pod njihovom demokratijom.
Otkad pratim politiku a pamtim je od 97-te, ovo je jedini put da sam vjerovao da s obzirom da je vlast pala (i ako svjestan da su tranzicije teske) vjerovao u Abazovica i URA, i sad smatram da su oni nesto najbolje na politickoj sceni, ali problem je sto svi mi vucemo mnoge traume i da nam se cesto emocije pomjesaju.
Zelim da vjerujem da Abazovic ima dobre namjere, i dalje mu vjerujem jedino me brine kakvu je ponudu dobio od stranih partnera a provjereno se zna da je dobio ponudu koja se ne odbija.
Brzo ce se sve kristalizovati a do tad ostaje nam da posmatramo razvoj situacije i tu i tamo palamudimo neke svoje teorije.
"I đavoli vjeruju i drhću"...
Forever young, i want to be forever young
Nema sta da ti bilo ko prica. Da se ne raspadaju ne bi gubili podrsku godinama. Ja sam jos 2016 rekao da su ono bili zadnji parlamentarni izbori koje je DPS dobio. Ubijedjen sam da bi izgubili i da nije bilo litija, jer bi se naslo nesto da ih zamijeni. Jednostavno je neki pokret protiv DPS-a morao da postoji. A i da se ne lazemo, ogromne pare iz Rusije i Srbije su usute u kampanju, a valjda se lakse peru preko crkve nego preko partija.
Nego, sto htjedoh da kazem o raspadu DPS-a. Siguran sam da je to bio pravi sok za mnoge nisko pozicionirane clanove i aktiviste. Sjecam se mjesec dana pred izbore 2020 pricah o izborima sa jednim likom koji je taman dobio posao preko DPS-a. Pitah ga da li stvarno misli da DPS moze da dobije izbore. On je ubijedjen bio da je to zavrsena prica. Prica mu je bila da DPS imaju nevjerovatnu infrastrukturu, da je to super podmazana masinerija, ljudi svjesni nisu njihove moci i sta sve mogu.
Kad ono medjutim![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zabrinjava me milov optimizam apropo ove vlade.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dosta naroda. Razumijem litije, proteste protiv poreza, vakcinacije… Ali na poziv ovakvih egocentricnih likova tipa Alekse, Mila… izaci na ulicu... Bas moras malo cijeniti sebe i izaći. Ali mi imamo istoriju necjenjenja sebe. Taj duh robova i kukavica. Kukavica jer malo je ljudi dalo ovdje zivote za ideale. Ono tipa kad strcis ka g…o u vodi i stradas. E takvih je bilo u zapadnim drustvima mnogo vise nego kod nas. Mi se uklapamo, idemo niz dlaku… i cinimo nase drustvo inferiornim u odnosu na druga na racun vece vjwrovatnoce prezivljavanja pojedinaca. Al ok ovdje se brani “narodna volja” pa ovo gore ne vazi. Valjda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Ma e, izlaze ljudi zbog Alekse, a ne zbog ovog cirkusa koji je URA napravila. Demokrate to koriste jer je to normalno u politici, kao što je i vama normalno da URA pravi manjinsku vladu uz blagoslov preCednika koji se vas skupio od straha od te skupine žestokih prorivnika stolica , ministarskih fotelja i ubačanja po dubini, pravdoljubaca i boraca protiv mafije...
Moguce al ja ne izlazim kao ker na signal ni zbog Dritana ni Mila ni Alekse… Ali cinjenica je da samo ova poslednja dva zovu da se izadje. Milo na Cetinje, a Aleksa evo sad. Branitelji nacije i “narodne volje”. Ali nije do onog ko zove nego do onih koji izadju. Ovo o cemu pricam nema veze sa politikom nego sa nama.
γνῶθι σαὐτόν
Jedino sto ne razumijem sto nijesu pozvali na proteste poslije pada Vlade nego poslije njegovog razrjesenja? Ovako mi ispada ka da je zbog pozicije predsjednika skupstine jer ga je bas povrijedilo to, sto se i vidi.. cak ziv nece da makne opis sa tviter naloga
Godinu dana su imali DF URA i DEM da se dogovore i nisu se dogovorili. Ako to nije izdaja narodne volje, ne znam sto je. Trebali su svi da obale vladu i prijatno, a Becic samo neka je zdravo, najvece razocarenje izbora. Za sve si znao kakvi su, osim za njih da su ovako poltronska partija.
Jel bio i DF?
Kad uvećam ne čini mi se da je bilo preko 2 hiljade ljudi.
Podržavam pravo na miran protest, svakako.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 09-02-22 at 21:50.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks