nemoj @Zedd, sad je smijanje na dva mjesta
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dalek je put od oslobađanja institucija pa do hapšenja Mila.
Sa ovakvim političara koji se godinu i po dana od smjene vlasti neprestano bore za fotelje i mjesta po dubini, Milo može biti relaksiran a i mnogo manji igrači od njega.
Last edited by outline; 08-02-22 at 21:08.
Zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić, bio je za upravljačem vladinog “mercedesa” kada je izazvao saobraćajnu nezgodu u Podgorici, 2. maja.
To je utvrđeno tokom izviđaja, na osnovu snimaka video-nadzora, ali i saslušanih svjedoka, rekao je juče na skupštinskom Odboru za bezbjednost i odbranu državni tužilac Vukas Radonjić.
eo ti gore sve objašnjeno, jer sam očekiva ovakvu reakciju. kakve lažne informacije? nije Kandić napravio sve to jel? nije ga pita za šta tačno?
https://www.vijesti.me/tv/emisije/54...vne-sluzbenike
Zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić, u službenom mercedesu i pod dejstvom alkohola, izazvao je na praznični dan 2. maja udes kod Tržnog centra Palada u Podgorici a onda i pokušao da zataška odgovornost.
To su saopštili Tužilaštvo i vrh policije ali uprkos tome, u Vladi smatraju da nema osnova za pokretanje disciplinskog postupka, niti za privremenu suspenziju Kandića sa radnog mjesta.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-odali-kandica
Zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić, bio je za upravljačem vladinog “mercedesa” kada je izazvao saobraćajnu nezgodu u Podgorici, 2. maja.
To je utvrđeno tokom izviđaja, na osnovu snimaka video-nadzora, ali i saslušanih svjedoka, rekao je juče na skupštinskom Odboru za bezbjednost i odbranu državni tužilac Vukas Radonjić.
evo provjerene informacije. ka da je ovo 1920 pa nema interneta i onda možete da pričate stvari niđe veze. za jedan minut, ukucaš na internetu i nađeš sve u vezi ove stvari. i onda ne moraš nikome da pričaš da se stidi. o ovoj temi se ođe pisalo prilično dugo. i tad su pojedini branili Kandića
Last edited by outline; 08-02-22 at 21:16.
zašto Odović ne objasni kako je Kandić i dalje zaposlen. to je ključna stvar, ja ne razumijem kapiraš li to. Kandić je trebao da dobije otkaz i kraj priče. a ne da ostane na poslu i da Odović namjerno prećuti to u emisiji i vata se za nešto drugo
Pokrijte se veli usina sto je odovic rekao. Lik je isto rekao da se cerka premijera javila ja telefon jer je neki broj dugo zvonio.![]()
Podgorica Podgoricanima!
Kandića mrze zato štonje Srbin.
Njega su mangupi napili zato što je Srbin.
Njemu su Milovi udbaši dali auto da vozi pljan zato što je Srbin.
I promijenili su svijetla na semafor da prođe kroz crveno i zvekne kolima zato što je Srbin.
Naravno, zato štonje Srbin su mu podmetnuli čovjeka da prizna krivicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 08-02-22 at 21:28.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Mislim da ih Krivi neće toliko zaposliti, nema koga više.
Nula
Hvala na komplimentu.
Cccccc…
Nisu vas učili u ovakvom ponašanju na kratkim Borisovim kursevima ni kad ste statirali na Ljaljovo tesanje totema.
Iskuliraj, zamjeriće ti u centrali, dobićeš karakteristiku da si mnogo nervozan, a onda džabe sve.
Evo pogledaj kvalitet argumenata pa nauči nešto od čovjeka.
Predlog poslat premijeru, koji je uz pomoć pomoćnika Lakovića taj predlog vratio uz izmjene.. Isti slučaj i sa predlogom anb-a kad je Laković tražio lične podatke svih zaposlenih u anb-u..
Tek sad viđoh da je priča o državljanstvu, mada mu dođe na isto, odnos Zdravka prema mup-u..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisam ja tebe nazvao nego sam napisao da se Odović obraća retardiranoj publici koja se peca na njegovu priču.
Kao danas što pisao da su nestali cigari u Bar zato što on i njegovi drugari nisu vlast.
A ne no sam ja postavlja u Carinu i Poresku.
Sad ako se pecaš na njegovu priču i vjeruješ onakvim izjavama onda imaš veći problem od mojih kvalifikacija.
Uostalom, sam si to za sebe rekao.
Svakako iskuliraj malo. Ovo je samo mjesto gdje treba da se malo sprdamo i tračamo o stvarima na koje realno nemamo nikakav uticaj.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks