Nevjerovatno mi je da ljudi još uvijek misle kako DPS neće imati nikakvog uticaja. Nevjerovatno. @kimmi jesi li ozbiljan života ti? O čemu su onda pregovarali sa DPS-om? I na koji način bilo kakva saradnja sa DPS-om nije izdaja glasača?
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Samo pitanje za forum - ako je saradnja sa DPS najveća jeres - zašto se kliče osnivanju stranke Spajića i Milatovića, naročito kad su u čitavu priču krenuli sami?
Više imam iskustva da osjetim kad neko ima žestokog potencijala da "prelomi u mozgu". Ja sam apsolutno ubijeđen da su Spajića "čipovali" u Vašingtonu, i da on apsolutno nema nikakav lični i politički kapital da se odupre pritiscima iz SAD, baš nije tome dorastao, niti je kad testiran u tom pogledu.
URA je tu đe je, viđećemo šta će bit od svega toga...ali ekipa čiji je jedini program i ambicija "ne sa DPS" treba dobro da se zamisli nad "Evropa sad" ekipom. Pogotovo ako se u toj priči ne nađu razne Bratićke i ekipa, rekao bih da su S/M sledeće veliko iznenađenje prelaznog roka...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
što fali Brđu? taj zakon o unutrašnjim poslovima tiču se između ostalog odgovornosti i prestanka mandata direktora UP. pa je tamo čini mi se navedeno da za izbor na tu poziciju trena pozitivno mišljenje parlamenta. i da Odbor za bezbjednost ukoliko ne usvoji dokument o rezultatima borbe protiv kriminala može da traži micanje direktora UP, a Vlada mora da ga makne sa mjesta
što se tiče DIKa, drvilo se ođe o tome. čoek DFa je bio protivkandidat. inače optužen da je faslifikovao punomoćja građana koji su htjeli da budu upisani u birački spisak pred referendum
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nuh Aleksa nuh cry - by Banjo![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Branko Radulovic zaplaka u Skupstini...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Don't cry for me Argentino veli
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Pa trebalo je počistiti sektor bezbjednosti da se stavi pod kontrolu Zdravka i ekipe, ispalili su za odbranu, ANB, najbolje da se Dritan sagao još i prećutao pokušaje da se uzmu UP i MUP, dok se traže koalicioni partneri u manjinana CnB da zamijene.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ima li veljeg narodnog poslanika koji nema ajfon najnovije generacije ?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Kakva splačina od ovoga dezodoransa u stiku iz snp-a maiko sveta..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Privlače poglede ovi ajfoni. Ova plava iz Snp-a sve gleda u ajfon ovoga ispred, Bogdanovića. Čudo su pogledi.
Zbog naše veli ozbiljnosti hahah, jao
Izabrao je "cudnu" osobu. Sad ce ti biti jasno.
Kad su joj pricali o biografiji, kao llanovi, bitni slucajevi, trta vrta....
Kad malo pogledas, jedino vece je pucnjava mislim na Medina na CT, dje nije uradila nista i sada je na slucaku Veljovic oko dogadjaja na CT.
Kuma joj sjedi u TS inace. Izabrao je Gazivoda iz spiska. Sad ciji je on pik, nisam siguran, samo da ima problema sa starom vlascu, to ima
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Najavio je da će inicirati ustavne promjene, da se u parlamentu bira predsjednik države i da tužlaštvo bude dio vlade zajedno sa policijom.
'super' ideje ima Banjo Radulović
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Italiji biraju predsjednika glasanjem u skupštini čini mi se, za ostalo nisam siguran da bi funkcionisalo kako je Banjo zamislio..
Lik je hazarder, a okruzio se slicnim likovima. Nezavisno od partije. Jeste da je sacuvao sav rukovodeci kadar, ali nisu ni toliko losi. Imaju li repova, pa svako ih ima, ali nisu bili uocljivi javnosti po tome, a imaju znanja.
Ne moraju njega nista da cipuju. Nije ljubitelj Vucica, odrastao u teskom kapitalizmu i socijalnim klasama.
Jedini problem koji su mu nasli je "lizanje kasike" i sto im je postavio domaci u vidu minimalne zarade.
Jedini moj problem sa njim je sto je malo iskljuciv, sto smo vidjeli sa "ako cete ovo, macu vam pare odavde, pa vidite" plus mislim da je kockar sto je problem karijere koju je imao
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 07-02-22 at 15:38.
Jesam li propustio sto? Sad s posla…
Haha stvarno je Konatar piskara ono u Viber grupi od 70 članova...
Da se pripremi veli Momo Koprivica, a pripremio se on ne boj se.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Odoh da veceram dok momo pokvarena traka zavrsi.
Ajfon tablet se dobija na korišćenje od strane skupštine. Pisao sam šta sve dobijaju poslanici (osim naknade), pa da podsjetim: putni troškovi (kartica za gorivo), nadoknada za odvojeni život (ma šta god to značilo, a dobija svaki poslanik koji nije iz Podgorice, odnosno Cetinja, u zavisnosti gdje je zasjedanje), plaćeno noćenje ukoliko skupština traje duže od jednog dana, pravo na korišćenje službenog automobila (služba skupštine ima preko 100 automobila),... npr. poslanica Božena Jelušić se odrekla svih tih dodatnih davanja i samo po toj osnovi je uštedela preko 20.000 € (nije jedina koja se odrekla ovih privilegija, ali ti su, na žalost, rijetki) budžetu skupštine.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks