Page 1214 of 1249 FirstFirst ... 2147141114116412041210121112121213121412151216121712181224 ... LastLast
Results 30,326 to 30,350 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Da putuju bilo dje direktore, na snijeg, na more, do skadarskog.
    Vidi ja nisam srecan sta se radi ali uru kao ti ne vidim za iskljucivog krivca. Ja mislim da i ti znas da ura nece pustit dps u vladu pa ne vidim zasto bih ja sad ovdje lajao po cio dan. Ako se to desi naravno, osudicu necu ih nikad glasat i kraj za mene sto se tice njih.

Edit: naravno, treba da se bjezi odavde. I radim na tome intezivno bez obzira na sve

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
    Znači Milo Đukanović relaksiran podržava manjinsku vladu, vjerovatno svjestan kako će sad URA da krene da se obračunava sa njihovim svaštočinstvom koje smo gledali 30 godina? Ja i dalje pokušavam da fokus stavim na nesojluk URA-e. Dakle, ubjedljiva većina ljudi koji su bili protiv DPS-a NIJE glasala da vladu kroji URA sa manjinama koje su bile SLUGE ponizne DPS-a. Nimanbegu je prije par nedjelja kod Komnenića branio Brajovića brate. Nepošteno je u "najmanju ruku" ovo što radi URA. Neka daju izbore i neka se ne foliraju.

2. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Slusam Pipuna dje kmeci sad da se napravi dogovor i da pricaju i dogovaraju i kako su oni uvijek bili za dogovor. hahahahah od para mi je milo sto ih je izjebao Dritan.

Sad sam siguran da DPS vlade nece gledati a da ce DF da izvisi i zato kmece ovoliko. Demokrate kupe poene trenutno i zato ova paranoja. To je to.

Ako Dritan kojim slucajem stvarno pusti DPS u Vladu potpisao je sebi propast na sledecim izborima koji ce svakkao biti brzo. To sigurno nece uraditi.
    Sate sate sate

4. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,465
    Thanks Thanks Received 
    6,896
    Thanked in
    2,713 Posts

Ja te razumijem ali ponavljam da moramo da vidimo sta ce da ispadne. Ne mogu vise da igram na prvu. Ostaralo se malo. Sve cemo vidjet u narednih 3-6 mjeseci. Ponavljam da tvoju razocaranost razumijem i svaciju ali ili ce bit promjena na bolje ili ce ura da se ugasi. Ja nemam nikakvih problema i to da se desi, pa i za spajica da glasam nije mi problem nikakav. Samo da mu se ne uvale drugi ministri on mi je prihvatljiv u potpunosti cak sta vise nadao sam se da ce bit i u toj nekoj novoj vladi

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Evo Sehovic ispostavlja uslove za njihovu podrsku…

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Slusam Pipuna dje kmeci sad da se napravi dogovor i da pricaju i dogovaraju i kako su oni uvijek bili za dogovor. hahahahah od para mi je milo sto ih je izjebao Dritan.

Sad sam siguran da DPS vlade nece gledati a da ce DF da izvisi i zato kmece ovoliko. Demokrate kupe poene trenutno i zato ova paranoja. To je to.

Ako Dritan kojim slucajem stvarno pusti DPS u Vladu potpisao je sebi propast na sledecim izborima koji ce svakkao biti brzo. To sigurno nece uraditi.
    Sama činjenica da su ovdje okorjeli dps-ovci falili novu VD vrhovnog državnog tužioca, da Milo podržava manjinsku vladu, bez obzira što neće učestvovati direktno kao partija u novoj vladi, dovoljno govori ko je koga izyebao. Presmiješno je što neko može da se sladi činjenicom da je URA sklopila dil sa najvećim zlom Crne Gore, a to je DPS. Itekako će se pitati DPS i dalje jer sada za marionete imaju URAu kojoj su SAD povjerile ulogu Pamele Anderson da spašava davljenike.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ne samo ako puste DPS u vladu, ako puste DPS po dubini, u smislu da DPS kao stranka kadrira u OD i slično.

To bi za mene bila izdaja klasična.

Sigurno će biti neko koga će javnost povezivati na ovaj ili onaj način sa DPSom, i sad ih je puna kapa u vladi a od toga kod ES ministara većina. Pa Janko Odović nije izašao na izbore, a priča o izbornoj volji, plus dostina iz tog okruženja čiji su roditelji bili na terenu i odrađivali za DPS, a oni se vodili kao sigurni glasači.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Sama činjenica da su ovdje okorjeli dps-ovci falili novu VD vrhovnog državnog tužioca, da Milo podržava manjinsku vladu, bez obzira što neće učestvovati direktno kao partija u novoj vladi, dovoljno govori ko je koga izyebao. Presmiješno je što neko može da se sladi činjenicom da je URA sklopila dil sa najvećim zlom Crne Gore, a to je DPS. Itekako će se pitati DPS i dalje jer sada za marionete imaju URAu kojoj su SAD povjerile ulogu Pamele Anderson da spašava davljenike.
    Ne poklapa se to sve jednostavno. Mislim da ce biti dobro. Vjerujem u to. A ako ne, zelim da sto prije udjemo u EU samo da narod ima opciju da ide odavde i trazi neko pravednije mjesto u svijetu. Hvala Bogu da ja imam tu opciju i zelim da je svi imaju. Jer uci cemo u tu EU , na ovaj ili onaj nacin. Bitno je ono izmedju sto ce se desiti. Tu je bitan napredak drzave a ne formalnost ulaska u EU.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ne samo ako puste DPS u vladu, ako puste DPS po dubini, u smislu da DPS kao stranka kadrira u OD i slično.

To bi za mene bila izdaja klasična.

Sigurno će biti neko koga će javnost povezivati na ovaj ili onaj način sa DPSom, i sad ih je puna kapa u vladi a od toga kod ES ministara većina. Pa Janko Odović nije izašao na izbore, a priča o izbornoj volji, plus dostina iz tog okruženja čiji su roditelji bili na terenu i odrađivali za DPS, a oni se vodili kao sigurni glasači.

Pa da, mislim da nas narod nikad nece biti zadovoljan. To je realnost. Ali ako ne bude ocigledno kadriranje DPS, tj najjace uloge u drzavi, onda je nedje ok. jer sto kazes, i sad imamo kadrove DPS-a, samo se nadam da su to strucni kadrovi i da su tu jer znaju nesto. Mozda i oni vide da je bolje ovako i da ne moraju da glasaju DPS da bi imali posao.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne poklapa se to sve jednostavno. Mislim da ce biti dobro. Vjerujem u to. A ako ne, zelim da sto prije udjemo u EU samo da narod ima opciju da ide odavde i trazi neko pravednije mjesto u svijetu. Hvala Bogu da ja imam tu opciju i zelim da je svi imaju. Jer uci cemo u tu EU , na ovaj ili onaj nacin. Bitno je ono izmedju sto ce se desiti. Tu je bitan napredak drzave a ne formalnost ulaska u EU.
    Biće dobro da u vladi budu sluge DPS-a koje su sve živo glasale što je DPS servirao? Oni će nas uvesti u EU? Vidjeli smo za 30 godina dosta. Poenta je da se mirno neće posmatrati prevara. To što neko misli da je ok bez izbora da sprovodi ove mafijaške fore, malo se zajebao. Izbori su jedino rješenje, sve drugo je uvertira u haos.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Branka Bošnjak? A sad DF može u Vladu?
    Pa mislim da sam makar deset puta pisao da mi je ona najnormalniji lik u DF - PZP (posebni poslanički klubovi) koaliciji.

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Evo Sehovic ispostavlja uslove za njihovu podrsku…
    Dobri Damir. Dobro mu je Šabovic rekao jednom da bi cuvao i dalje ovce po Rozajama da mu nije SDPa bilo. Pa koja vlada da ne pozeli njegovu podrsku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Biće dobro da u vladi budu sluge DPS-a koje su sve živo glasale što je DPS servirao? Oni će nas uvesti u EU? Vidjeli smo za 30 godina dosta. Poenta je da se mirno neće posmatrati prevara. To što neko misli da je ok bez izbora da sprovodi ove mafijaške fore, malo se zajebao. Izbori su jedino rješenje, sve drugo je uvertira u haos.
    Čekaj, svi se zalažu da manjine uđu. I Demokrate i DF, SNP, ali SVI.

Zašto je vlada sa manjinama uvođenje slugu DPSa, ako to urade URA i SNP, a zalaganje od Demokrata i DFa da manjine budu dio vlade normalno ponašanje?

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Ada bice izbora brzo, ne boj se. Mislim da ce Dritan odraditi sve sto moze da ljudi budu zadovoljni s njime i time pridobije glasace. Sve ostalo mi nema smisla. Kako se tu uklapa DPS veliko je pitanje. Ada necemo se bojati DPS toliko, ipak su nikad gori. Nazalost dosli smo do situacije da im dajemo opet neku sansu da imaju neki glas, a opet zbog koga , zbog splacina Vucicevih iz DF. Ne zaboravimo to
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

E sad vi meni rečite da je ta vlada bila odraz izborne volje građana, više od neke u kojoj će biti URA, Demos, SNP, manjine i par ljudi koji "nemaju veze sa DFom"
    Svakako bi to bio više odraz izborne volje građana od sastava prethodne vlade, u kojoj je dominirala URA.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Ne sviđa se ni meni što su Demokrate zauzele poziciju koalicije sa ES i kalkulišu i zatežu da bi izboksovali izbore i što će na kraju DPS biti taj koji će podržati...

Ne, ne.

Demokrate su pristale da podrže, samo da se napravi vlada koja ne zavisi od DPS. URA je tu ponudu odbila jer "manjine neće u vladu koju spolja podržava DF". Već hoće samo vladu koju spolja podržava DPS.

Dakle, reorganizacija u okviru stare većine nikad nije bila opcija. Dogovor URA-DPS je postignut prije par mjeseci i mora da se sprovede.

Neće morati na kraju DPS da podrži vladu, uz žaljenje URA, jer eto Demokrate nisu htjele. Već će DPS na kraju podržati jer je od početka to jedini plan.
    Last edited by SKOJ; 07-02-22 at 14:40.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Svakako bi to bio više odraz izborne volje građana od sastava prethodne vlade, u kojoj je dominirala URA.
    Ja napisah poimenično kadriranja Zdravkova i crkve, a mislim da ne možeš osporiti da su imali većinu i to debelu. Da ponovim: Jakov, Miki, JBB, Stijović, Bratić, Mitrović, Leposavić.

URA "nema veze sa Sekulovićem", ali to je dio dogovora oko bezbjednosti koji nije ispoštovam. Iskreno, mislim da su Injac, Radulović i Srzentić bili ljudi van uticaja, da je raspletom okolnosti Radulović pošao ka URA, Injac ka ES, a Tamara ostala uzdržana.

Za Bojanića je pitanje koliko je tu zbog URA, a koliko zbog toga što je bio svima prihvatljiv kao bivši predsjednički kandidat.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,013
    Thanked in
    4,019 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Nisam baš shvatio pitanje.
    Pitaš me hipotetički, za scenario da je DPS, uz SD, LP i manjine imao 41+ u Parlamentu?
    Da. Šta bi to dps drugačije radio u odnosu na ono što su dotad radili kad evo ni sad nisu sposobni da ukapiraju da su radili nešto da ne valja.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Čekaj, svi se zalažu da manjine uđu. I Demokrate i DF, SNP, ali SVI.

Zašto je vlada sa manjinama uvođenje slugu DPSa, ako to urade URA i SNP, a zalaganje od Demokrata i DFa da manjine budu dio vlade normalno ponašanje?

Ja lično ne bi ponudio manjinama ništa dokle god imaju garnituru onih koji su služili DPS-u, a zauzvrat ubačivali po dubini toooliko godina, sijali podjele i sve radili i što je na štetu države, da zadovolje mentora. Znamo svi kako vole državu svi oni, do posljednjeg centa. Jedno je ako ponudiš manjinama da budu dio vlasti koju čine oni koji su dobili najviše glasova, a drugo je kada pred izbore imaš cilj da obališ režim DPS-a, a nakon godinu dana postaneš njihov sluga. Kimmi, meni je jasno odavno i po tvojim izjavama da ti DPS nije toliko daleko kao opcija jer si i sam govorio da bi ih glasao. Razumijem tvoj optimizam zbog ove bijedne koalicije URAe sa njima.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Sama činjenica da su ovdje okorjeli dps-ovci falili novu VD vrhovnog državnog tužioca
    meni se čini da je @kimmi napisao da je čuo sve najbolje za nju. žena je totalno na mjestu, da je za DPS bi li je predložio i izabra ovaj novi TS, što misliš? to je ka ona priča da su Injac i neki ministri za DPS, koju je avetni Medo forsira dok je bio u Skupštinu

možeš pitat slobodno koliko je jakih igrača DPSa ostalo na direktorskim mjestima u ministarstvima Spajića, Milatovića i Mitrovića. eo ga @Hell Raiser je o tome pisao

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    meni se čini da je @kimmi napisao da je čuo sve najbolje za nju. žena je totalno na mjestu, da je za DPS bi li je predložio i izabra ovaj novi TS, što misliš? to je ka ona priča da su Injac i neki ministri za DPS, koju je avetni Medo forsira dok je bio u Skupštinu

možeš pitat slobodno koliko je jakih igrača DPSa ostalo na direktorskim mjestima u ministarstvima Spajića, Milatovića i Mitrovića. eo ga @Hell Raiser je o tome pisao

Ne znam zašto si upleo kimmijevu izjavu, a quotovao mene. Nisam na njega svakako mislio ali mnogi su falili tu ženu, a koji brane DPS. To dovoljno govori kako će DPS proć, kao ona djevojčica što se bačila na haubu Petru Ivanoviću.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Dobri Damir. Dobro mu je Šabovic rekao jednom da bi cuvao i dalje ovce po Rozajama da mu nije SDPa bilo. Pa koja vlada da ne pozeli njegovu podrsku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dobri Damir, otplatismo mu stan, ne trepnusmo...

24. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Kenana 🤦🏻*♂️

Priceless

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Ne znam zašto si upleo kimmijevu izjavu, a quotovao mene. Nisam na njega svakako mislio ali mnogi su falili tu ženu, a koji brane DPS. To dovoljno govori kako će DPS proć, kao ona djevojčica što se bačila na haubu Petru Ivanoviću.

pa je novi TS izabrao osobu blisku DPSu?

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa je novi TS izabrao osobu blisku DPSu?

Ne bi me čudilo. Kada su mogli da se late nesojluka da bez novih izbora prave cirkuse sa manjinskom vladom i pomažu dps-u, što to ne bi bilo moguće?

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ja lično ne bi ponudio manjinama ništa dokle god imaju garnituru onih koji su služili DPS-u, a zauzvrat ubačivali po dubini toooliko godina, sijali podjele i sve radili i što je na štetu države, da zadovolje mentora. Znamo svi kako vole državu svi oni, do posljednjeg centa. Jedno je ako ponudiš manjinama da budu dio vlasti koju čine oni koji su dobili najviše glasova, a drugo je kada pred izbore imaš cilj da obališ režim DPS-a, a nakon godinu dana postaneš njihov sluga. Kimmi, meni je jasno odavno i po tvojim izjavama da ti DPS nije toliko daleko kao opcija jer si i sam govorio da bi ih glasao. Razumijem tvoj optimizam zbog ove bijedne koalicije URAe sa njima.
    Ajmo da koritašenje manjinskih stranaka stavimo po strani, jer ni ova nova većina nije pokazala da je zeru drugačija. Da nisu krali? Nisu. Pa i SD kad makneš Hrapovića i Brajovića se nije bitno drugačije ponašao od Demokrata u smislu koritašenja, ubačanja familija i aktivista.

Pa evo i Demokrate toče gorivo, u OD EOCG su prekorsčili sponzorstva itd. Pa mi smo frku pravili ođe godinama zbog 500€ u Ramadu, a ovi nakrcali mimo odobrenja sponzorstva podobnima.

Manjine bi trebale da se pozicioniraju kao sastavni dio svake vlade i tačka. Tako je i svuda u regionu, od Hrvatske, preko Srbije, Makedonije, pa do Kosova u kom eto srpska lista ima ministre.

A manjine kao narod bi trebale da glasaju, kao i svi mi, za one kojima najviše vjeruje da želi svima što bolje i da će što manja guzica na vlasti biti u smislu koritašenja i zloupotreba resursa.

I tu dolazimo da najvećeg kancera o kom svo vrijeme pišem. Dok god je stranačka knjižica bitnija od znanja, nema nama napretka.

Last edited by kimmi; 07-02-22 at 14:56.

Page 1214 of 1249 FirstFirst ... 2147141114116412041210121112121213121412151216121712181224 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)