Da samo je branjenje fotelja DPS bilo branjenje drzave(to na konto price DPS nije isto sto i drzava).
Budalastina je braniti i DCG danas, ali sto rece.....
Pleme koje slavi sopstvenu propast i nada se povratku Veljovica na bijelom konju da smiri horde srba.
Zalosti, cime se mi bavimo.
Jbm ti, ovamo se prica o minornim problemima DPS vladavine, a prije neki dan su se prvi put poslije x godina kupila 18 vozila hitne pomoci.
Koliko je ljudi umrlo jer nije pomoc dosla na vrijeme nego ljudi povrijedjene ceraju malim vozilima, bez ikakvog medicinskog znanja.
Posjo kupuje 18 autobusa za 2 miliona, kao pomoc funkcionisanju grada.
E sad zamisli kad nekakve klupe i betoniranja smo placali po 200 000, ili pajtasima tende za 600 000.
I onda zamisli da moras da se klackas sa bolesnim roditeljem ljeti u autobusu u kojem je +60.
E to mi izgleda slavimo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kao muzicke stolice, samo se ceka da konatar ugasi muziku a ljaljo ostane jedini bez stolice
Podgorica Podgoricanima!
Dok u Kanadi okreću srpski demonstranti prasad ispred skupštine,ođe zavise od Alekse i njegove donje lage,dal da ili da ne.
A bježte.
treba stvarno obraza imat pa izać' na takav protest. nije ni to lako
možda nekad dođe dan (mada teško) kad narod prestane sa nekim divljenjem i uvažavanjem da posmatra političare. do tad će im se ove splačine sprdat sa glavom. a trpimo svi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo cu pare da stavim, da ja necu dozivjeti, to o cu ti pricas.
Kakvi uzori, kad po cio dan na TV gledas politicare i istoricare koji pricaju o politici.
Jeste izasao je neko pametan da ga dijete vidi na TV i kaze "ovo mi je uzor"
Drzava dje su se procitale 3 obavezne lektire, ali zaro znaju svakog politicara imenom i prezimenom.
Kako ne...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Zirojević: Protest ispred hrama, okupljeni da ponesu ikone sa likom velikomučenika Alekse
Autor: Nikoleta Rakočević
07.02.2022. 11:40
Ahahahhaaaa kakva providna igra URAe
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...vovati-5105528
Jesu se ovo pokomatili prof radulovic i milun zogovic. Dolazi li ovo polako do cijepanja PZP kako se prica vec par mjeseci. Da bracni par radulovic/bosnjak ne zbore sa medom
Podgorica Podgoricanima!
upravo. đeca od 16-17 godina kojima su idoli neki debili, pale se na komitske i mimerske stranice. znaju svakog ministra i poslanika a knjigu nisu pročitali. đe god da śedneš narod o politici priča. nema druge teme. o istoriji uče od nekih ka Adžić ili Raković
i onda ti dođu tipovi ka Ivanović, Radunović, Bogdanović ili Joković, bude ti sve jasno. kakvo obrazovanje i bakrači. ovakvi su full keša a narod bježi odavde da bi živio normalno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Miloš Bešić (za poziciju URA)
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/589076/-"Dakle, glasali smo protiv DPS, ali nismo glasali za Crnu Goru kao srpsku državu"
Bešić je ubo poentu. Da li je izborna volja glasaca URA bila ovo sto je sprovodila vlada ZK?
Nije.
Meni je najstrasnije sto neko moze da veruje da xe uz manjinsku podrsku DPSa, i ministara kao sto nisu DF a jesu DF moci vlada da funkcionise.
Pa jesmo sad imali koliko toliko apoliticne pa su se klali kad god su stigli, da nece tamo gde DF bude imao ministr, koje u stvari nema, doci do javasluka, zaposljavanja po dubini i gradjenja pozicija za izbore.
Isto vazi i za URU i manjinske stranke.
Imacemo isto sve kao do sada, samo u prvih mesec dana lepse upakovano, a onda sledi kopanje rovova…
I sve kad se uzme svi su manje vise isti, tako da manite me tih prica neko zeli da nesto promeni…
Jes URA i nabijedjeni kasapin će nas spasiti...e qq. Još kad se pridruže čuveni kadrovi BS-a, ultranacionalista Đeljošaj i poznati ekspert Joković, a sve tobož za naše dobro. Eno drhti Đukanaj. Vidi se to...
Kako gođ obrnete nama će pucat, odnosno narodu mrčnome.
Oni se sprdaju i "kao svađaju".
Sve je to dio predstave.
Dobro je stari zborio još prije 10 god, ovo su sve DPS-ove partije...
Sta koji ***** vise otezu i razglabaju kad je sve dogovoreno…
Nek im je sretno.. i to je to
Ja ne shvatam ovoliku nervozu.
Stvarno ne shvatam, ni da nam je bdp 100k pa se narod nema oko cega mislit i onda da se bavi politikom. Ko ih ebe. Sve je to za sebe i za svuju guzicu. A na zalost po nas vrijeme prolazi prebrzo pa ce doc vrijeme i za nove i one posle novih i onda jedan dan lazovic transport na destinaciju. Putujte ljudi, planinarite, cuvajte zivce, jebes ove prevarante
Ako me veli smijene ajmo da izadjete na ulicu a mrs bijednice
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Pa do juče se pisalo kako se treba seliti odavde, a danas kada se lakše diše zbog koalicije DPS-a i URA-e, uz blagoslov Sv. Mila Đukanezea, trebamo da budemo opušteni? Sve ok, znamo mi svi da se većina političara bori za svoj pupak&shoopak ali nije ovdje uopšte poenta smjena Bečića. Apsolutno je neprihvatljivo da URA pravi manjinsku vladu. Neka raspišu nove izbore. Ako neće , ulica je jedini način da se ovaj gadluk ura-e riješi. Inače koliko znaš ljudi da imaju mogućnost da putuju?
Da putuju bilo dje direktore, na snijeg, na more, do skadarskog.
Vidi ja nisam srecan sta se radi ali uru kao ti ne vidim za iskljucivog krivca. Ja mislim da i ti znas da ura nece pustit dps u vladu pa ne vidim zasto bih ja sad ovdje lajao po cio dan. Ako se to desi naravno, osudicu necu ih nikad glasat i kraj za mene sto se tice njih.
Edit: naravno, treba da se bjezi odavde. I radim na tome intezivno bez obzira na sve
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 07-02-22 at 13:45.
Zašto bi vlada sa URA, SNPom, manjinama, Sašom Damjanovićem, možda Lekićem i lupam sad Brankom Bošnjak, bila nešto dramatično drugačija u odnosu na "izbornu volju građana" iskazanoj u 42. vladi?
Ajmo ljudi realno...dogovor se od starta ne poštuje a prekršio ga je niko drugi do Zdravko.
Da se prisjetimo malo....
Ideja je bila da stranke delegiraju eksperte, ljude bliske njima, ali koji nisu stranački funkcioneri. Zdravko je tražio imena a DF i Demokrate su pokušale da kandiduju ljude poput Mande, Meda, Slavena, Moma, Danila Šaranovića....
Zdravko ih je pozdravio, potpuno ispravno da se ne lažemo, ali je iskoristio momenat očekivanja naroda i postavio svoje ljude: kuma Mitrovića, drugare iz NVO Bratić, Stijović, onda Mikija i Jakova (za ovo dvoje zadnjih slađem se da su ok, ovo ostalo.... da se ne vraćem). JBB je tu na želju Amfilohija, Leposavić je bio isto oko crkve itd. Dakle crkva i Zdravko su kadrirali i to je tačno.
Ono đe je Zdravko ispalio Dritana je momenat đe je URA tražila bezbjednost (Đurović je trebao da bude ministar odbrane, a u 5 do 12 je postavljena Injac), ANB je uzeo Zdravko uprkos dogovoru, ali je momenat bio da nema nazad inače bi ih mi sve pojeli na ulici.
Epilog, Zdravko sa ministrima osniva stranku!
E sad vi meni rečite da je ta vlada bila odraz izborne volje građana, više od neke u kojoj će biti URA, Demos, SNP, manjine i par ljudi koji "nemaju veze sa DFom"?
Ne sviđa se ni meni što su Demokrate zauzele poziciju koalicije sa ES i kalkulišu i zatežu da bi izboksovali izbore i što će na kraju DPS biti taj koji će podržati.
Da se vratim na Mikija i Jakova...
Mnogo bi ih više cijenio da su zauzeli stav "mi smo došli da pomognemo i ne želimo sada da dignemo ruke od projekta koji donosi dobro građanima, želimo da ostanemo u vladi i sprovedemo reforme do kraja, a strankama ostavljamo bavljenje politikom".
Ipak, kad su se već upustili u politiku, mislim da su neuporedivo zdravija priča od DFa i Demokrata. Samo da budaletine i ekstreme ostave neđe van stranke, znate na koje "likove" mislim.
Na žalost, sve su prilike da idu u paketu sa sektom pod kontrolom dvojca Bečić Bogdanović.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 07-02-22 at 14:08.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks