Mene samo interesuje ima li sanse da Draginja zamijeni Braticku?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
to smo vise zakljucili da bi znacilo kljuc u bravu za sva vremena
ako to urade ne vidim im da mogu trajat do sledecih izbora a niti da ce ikad vise se moc bavit politikom
ako su spremni na penziju onda neka ih
Ako ga sytra smene, jel odma ide predlog i biranje novog?
Kakve veze imaju brdjanin i sekulovic za mirnim gradjanskim protestima koji su slucajno organizovani?
A da, ubaceni elementi…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pa to znaci da ce glasacko tijelo biti manje.
Koliko, ostaje da se vidi.
Nisu npr svi odusevljeni sa SDP ili DPS, pa mogu "uci" u to biracko tijelo.
Ali ih svrstava u satelit partije DPS. I da zavise od njihove dobre volje. Jer je Draginja nasla folmuru sa desnicarskim dijelom DPS, onim malo militantnijim. A bili su partija glasaca koji nemaju zeludac da direktno glasaju DPS, ali su znali da ce ici sa njima.
Ta Raskova izjava "da ce ici sa DPS" 2020 ih je prebacila preko cenzusa, isro kao sto je i URI dala glasace "necemo praviti vladu sa DPS".
A da ce izgurati mandat do kraja, pa hoce. Ukoliko DPS bude podrzavao vladu, a sve su prilike da hoce, ostace dvije godine dok DPS ne vrati poljuljano povjerenje glasaca i medjunarodne zajednice.
Za to vrijeme ce se dešavati razni performansi na ulici, samo sto nece biti Veljovica, jer sam stava da URA ne smije da napravi i taj potez. Stace iza Brdjanina i Sekulovica koji se nece umjeti da izbore sa svim tim, posebno ako DF procijeni da je URA ranjiva
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nemaju nikakve. I ko govori da ce biti mirni. Ja kad vam rekoh da ce narod izaci na ulice cim URA sazove pres.... Nece.... Nece... Izdaja... Divljaci....
Ajde ovako. Ako se svaku noc bude protestvovalo, ili svako malo, pa kad pocnu razne organizacije, penzioneri, vozaci, taksisti....
Sta mislis koliko ce da traje prije nego odluce da kampuju dok ovi ne odu sa vlasti ili raspisu izbore.
A nema vise Veljovica i Ljeskovica da jure hamerima i sipaju suzavac
samo pogledajte reakcije tabloida SNSa. sve lagano. što se DFa tiče, ljudi bliski njima vele da je sve završeno kako su oni htjeli. a i oni su slavili ono veče![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moze li samo da mi objasni neko mateMatiku, ako sutra obale Becica ne mogu racunati na DCG , Pravu i Ujedinjenu. To je 11 poslanika.
Sta god treba da se izglasa morace DPS da podrzi bez obzira?
I oni da podrze da DF rasporedjuje ljude lo dubini??i time uzimaju sigurne glasove?
Sve su to gluposti.
Df ide u opoziciju do izbora.
Becko sjutra zvanicno out.
Od Vlade bez DF-a i Dps-a dobijamo Vladu sa Df-om i Dps-om. Pa ovo je bolje nego da ih je neko častio. Što je džabe, nije skupo. Ispade da Ura nije samo izdala nego i debelo prevarila.
To im nece proci.
Da se ova dva lika i Evropa sad nisu pojavila, prica bi imala smisla. Ostace ovi koje ubace po "dubini", a to je max 12% na izborima.
Ukoliko se napravi kolaicija DCG-ES-Milaca-Danilovic a podrzi ih Alternativa Niksic, koja kako cujem lako nalazi dogovor sa Spajicem, mislim da Manda gubi tapiju na "srpske glasove" i ocekujem nasilnije proteste pred kraj mandata ove manjinske vlade.
Ako se i dalje pitate zasto Alternativa Niksic, naveliko pomazu ljudima da spreme papire za dobijanje drzavljanstva. A to nece proci nezapazeno, bar mislim.
A i Milaca nosi neki svoj dio glasova jer je ostao vjeran Krivokapicu.
Milaca nosi 500 glasova i to mozda
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Nikome na vlasti (osim DCG i buduće koalicije) i u opoziciji ne odgovaraju izbori zbog Evrope sad... Tako da očekujem da će se lagano završiti priča oko nove vlade.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ne zanosite se. Milaca na blic ima 2,8 do 3,5% glasova. Milaca je Draginja sa AliEkspresa. On je tu da pokupi glasove ljudi koji smatraju da DF samo lupeta i da izdaje svoje clanove koje hapse, dok oni setaju.
Milaca je general sa ulice, a takav ce uvijek imati podrsku do skoro 3% biraca.
Iato kao Draginja
Pa ne bas. Ucjenjivanje sa trenutnim sudovima ne znaci mnogo. Nema on tih mehanizama kao sto je prije bilo, te tuzba za mobing, te nova organizacija radnih mjesta, te vadjenje nwkih starih papira dje si potpisao nesto onako sumnjivo.
Ajde ovako. Imas Ljusu, Zeka manitoga i Mika. I sta su napravili? Uvijek ce biti treca liga zapad. Jer se Zekovic samo pojavi a i tu dupe cuva. Dok se Draginja gura da je svi vide i najglasnija je.
To ti je i Milaca.
Kao sto SDP biljezi rast na racun militantnih glasaca DPS istu stvar radi i Milaca sa DF.
Godinama im uzima birace, a poslije poslednjih dogadjaja, to ce samo da bude sve vise i vise.
Obrati paznju da se na netu samo seruju Draginjino sizofreno naklapanje i Milacino divljacko ponasanje.
A to ima prodju kod bar 10% CG stanovnistva.
Mislis da ga je Manda slucajno uzeo za koaliciju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks